| Брой едно | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Браян Рукууд Директор
Брой мнения : 945 Registration date : 08.02.2007
| Заглавие: Брой едно Съб Фев 17, 2007 9:35 am | |
| Сега още набираме екип и затова сам ще направя брой едно... Приятно четене... ;
Последната промяна е направена от на Нед Фев 18, 2007 11:54 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Браян Рукууд Директор
| Заглавие: За форума.... Съб Фев 17, 2007 9:43 am | |
| Рита Скийтър лично отиде до дома на админа Геца за да направи ексклузивно интервю: Рита:Здрайвей Геца. Геца:Добър ден,Рита. Рита:Геца,защо форума ти е толкова лош? Геца: Какво разбираш под "лош"? Рита:Ами пълен е с несъразмерни снимки!? Геца:Според мен това не пречи. Рита:Ами защо хората на го посещават? Геца:Ами все още е в началото и още се работе по него, но имам посещения от хората. Рита:Аах...ясно. А защо на мен не ми допада? Геца:Ами не знам. Всеки си има вкус. Рита:Да,но явно ти нямаш,щам правиш такъв ужасен форум. Геца:Извинявай Рита но ако не ти харесва не го посещавай. Рита:Извинявай не исках да те обидя. Геца:Да но го направи... Рита:Имаш ли някакви въпроси към мен??? Геца:Оу,много бързо се изчерпа. Но нямам все пак не вземам интервюто аз. Рита:Не съм се изчерпала,а просто ми стана жал за теб. Геца:Няма нужда от съжаления. Благодаря за хубавото в кавички интервю. Рита:Имаш чудесен в кавички форум. Геца:Довиждане. Рита:До виждане ли!? Че защо да те веждам пак скоро. Това унижение сега ти стига за 2 месеца. Е все пак довиждане. На Рита всъщност и харесваше форума и тя даже го обичаше. Но искаше да затапи Геца и мисля че го направи брилянтно.... | |
|
| |
Браян Рукууд Директор
| Заглавие: Директорът на Хогуортс... Съб Фев 17, 2007 9:52 am | |
| Колежката ни Рита Скийтър посети новото вируално училище за вълшебство и забавление Хогуортс за да види директорът. И за да поразгледа. Ето разказът и: "Така,на мен ми е интересно и посетих това училище. Всичко ми харесва освен немърливия великан Хогрид или Хигрид както там се казваше...Има голяма леха с тикви. Сигурно ги яде. Не вярвам и да му стигнат за 2 дена,но да продължем по темата за училището. Куидичното игрище е много добро. Под много аз казвам малко,защото съм си извратила мисленето за много но да неговорим толкова малко тоест много по тази тема и да се върнем към училището. Абе кво да ви кажа- вижте си го сами. Аз сега отивам да се запиша за Любовния клуб и ще ви предевам информация за любовните афери там. Може и Хугрид да си открие половинка. Да но ной вероятно ще е половинка от тиква между зъба. А сега довиждане. Ау тук май чувам за някаква връзка... | |
|
| |
Браян Рукууд Директор
| Заглавие: Тримагически турнир... Съб Фев 17, 2007 10:06 am | |
| Чудех се какво да кажа за Тримагическият турнир но преди да кажа Трим... и Рита Скийтър ми поднесе готов разказ за турнира. Предавам ви точно думите и: "Здравейте. Дойде време и да разкажа на ревностните ми четатели и нещо за избранникът в Тримагическият турнир. Името му е Картър Милър. Картър вероятно идва от къртица или кърлеж,но да не обиждаме момчето. Стига му срама който ще обере на турнира. И все пак момчето е на 12 години. И ще остане само в турнира. Нека да направим съпричастност като му завържем обувките преди първото изпитание. (Всъщност Рита познава Картър от малък и много го обича. Обича го като син и вярва че той ще успее на турнира и че е достоен за уважение. Обаче колкото и да обича някой Рита, все пак тя си остава Рита и разказът и е такъв). Но все пак този Картър е заместин директор на училището. Щях да изпитвам уважение към него ако беше заместник директор на друго училище. Защото в това няма какво да замества. Защото директорът не си всича болнични тъй като си е свикнал с умствената болест порождение. Пък и учениците са десетина. Те в това училище могат да си направвят турнир кой ще заспи от дотъпяване първи. Това е статията ми за Тримагическият турнир. От Рита" | |
|
| |
Браян Рукууд Директор
| Заглавие: Любовни тайни... Съб Фев 17, 2007 10:18 am | |
| Рита Скийтър прекали с обидите и и дадох нов шанс да напише нова статия. Но тя си напика вси същото. Ето какво написа: "Дочух разни неща за двойките в училището. Не говоря за успеха на учениците (двойки) а говоря за връзките в училището. Не говоря за връзки на обувки,защото учениците са си ги изтръгнали тък като не могат да ги завържат. Говоря за любвните връзки и двойки. Дочух нещо за директорът Геца и Белатрикс Лестранж. Те са отлична двойка. Дори бих писала повече за тях в статията за хумор- Невъзможен смях. Но да кажа и друго. Преди Белатрикс Геца ходил и с Коткаа. Но дя малко харесала Даниел Потър и той я зарязал. Тогава Геца тръгнал с Белатрикс,а Коткаа с Даниел Потър. Обаче Коткаа още май харесвала Геца,а Даниел обичал и други момичета освен Коткаа и така... Вече написах всичко това в сценария за сапунен сериал и очквам Оскара си! Довиждане от Рита!!!" Не милсите ли,че Рита прекали с обидите и закачките. Пишете мненията си за вестника и за Рита Скийтър след последната тема от вестника!!! | |
|
| |
Браян Рукууд Директор
| Заглавие: Последна статия... Съб Фев 17, 2007 10:30 am | |
| | |
|
| |
Тру Риддъл Лекарка
Брой мнения : 113 Registration date : 16.02.2007
| Заглавие: Re: Брой едно Съб Фев 17, 2007 12:10 pm | |
| | |
|
| |
Браян Рукууд Директор
| |
| |
Тру Риддъл Лекарка
Брой мнения : 113 Registration date : 16.02.2007
| Заглавие: Re: Брой едно Съб Фев 17, 2007 2:14 pm | |
| ако ни го каже ще се осмихнем леко злобно но няма да кажем нищо. п.с. но да се пази че отмъщението ще е голяяяяямо(все пак сме РИДДЪЛ) | |
|
| |
* Ивето Гост
| Заглавие: Re: Брой едно Сря Фев 28, 2007 7:44 am | |
| Моля ви не гонете Ритъ Скийтър...Не ни лишавайте от умните и статии в кавички....толкова мн смях ще пада тук... А колкото до вестника...като за първи брой е екстра...Продължавайте така...!! |
|
| |
Arodoet Префект /Грифиндор/
Брой мнения : 381 Registration date : 13.07.2007
| Заглавие: Re: Брой едно Пет Сеп 21, 2007 1:56 pm | |
| Ами аз съм на мнение, че Рита е доста заядлива, но ако те подхване теб и го възприемаш с усмивка, може и да се спука от яд. Така се подхожда към такива хора. Лошото е, че ако така се отнесе с мен, аз лично ще се обидя. Няма да издържа да й се усмихвам миличко и да се правя, че не забелязвам лошото й държание дълго време. Все пак, който е способен да го стори - нека го направи, защото аз ще се наслъждавам на представлениет. Освен това мисля, че тя има психическа болест, за да се държи така с хората, които в действителност харесва. Може би се прави на интересна, но е отблъскваща. Това ми звучи като някаква защитна реакция. Трябва да го обсъдите с някой, който по-добре е внимавал в часа по психология, защото аз си блеех общо взето Както и да е. Сигурна съм, че съм права. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Брой едно | |
| |
|
| |
| Брой едно | |
|