Магическа забава!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Магическа забава!

Новата учебна година започва!

ИндексГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Брой едно

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
Браян Рукууд
Директор
Директор

Брой мнения : 945
Registration date : 08.02.2007

Брой едно Empty
ПисанеЗаглавие: Брой едно   Брой едно Icon_minitimeСъб Фев 17, 2007 9:35 am

Сега още набираме екип и затова сам ще направя брой едно... Приятно четене... Very Happy ;

Последната промяна е направена от на Нед Фев 18, 2007 11:54 am; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
https://xaripotar.editboard.com
Браян Рукууд
Директор
Директор

Брой едно Empty
ПисанеЗаглавие: За форума....   Брой едно Icon_minitimeСъб Фев 17, 2007 9:43 am

Рита Скийтър лично отиде до дома на админа Геца за да направи ексклузивно интервю:
Рита:Здрайвей Геца.
Геца:Добър ден,Рита.
Рита:Геца,защо форума ти е толкова лош?
Геца: Embarassed Какво разбираш под "лош"?
Рита:Ами пълен е с несъразмерни снимки!?
Геца:Според мен това не пречи. Twisted Evil
Рита:Ами защо хората на го посещават?
Геца:Ами все още е в началото и още се работе по него, но имам посещения от хората. Embarassed
Рита:Аах...ясно. А защо на мен не ми допада?
Геца:Ами не знам. Всеки си има вкус.
Рита:Да,но явно ти нямаш,щам правиш такъв ужасен форум.
Геца:Извинявай Рита но ако не ти харесва не го посещавай.
Рита:Извинявай не исках да те обидя.
Геца:Да но го направи...
Рита:Имаш ли някакви въпроси към мен???
Геца:Оу,много бързо се изчерпа. Но нямам все пак не вземам интервюто аз.
Рита:Не съм се изчерпала,а просто ми стана жал за теб.
Геца:Няма нужда от съжаления. Благодаря за хубавото в кавички интервю.
Рита:Имаш чудесен в кавички форум.
Геца:Довиждане.
Рита:До виждане ли!? Че защо да те веждам пак скоро. Това унижение сега ти стига за 2 месеца. Е все пак довиждане.

На Рита всъщност и харесваше форума и тя даже го обичаше. Но искаше да затапи Геца и мисля че го направи брилянтно.... Wink Very Happy
Браян Рукууд
Директор
Директор

Брой едно Empty
ПисанеЗаглавие: Директорът на Хогуортс...   Брой едно Icon_minitimeСъб Фев 17, 2007 9:52 am

Колежката ни Рита Скийтър посети новото вируално училище за вълшебство и забавление Хогуортс за да види директорът. И за да поразгледа. Ето разказът и:
"Така,на мен ми е интересно и посетих това училище. Всичко ми харесва освен немърливия великан Хогрид или Хигрид както там се казваше...Има голяма леха с тикви. Сигурно ги яде. Не вярвам и да му стигнат за 2 дена,но да продължем по темата за училището. Куидичното игрище е много добро. Под много аз казвам малко,защото съм си извратила мисленето за много но да неговорим толкова малко тоест много по тази тема и да се върнем към училището. Абе кво да ви кажа- вижте си го сами. Аз сега отивам да се запиша за Любовния клуб и ще ви предевам информация за любовните афери там. Може и Хугрид да си открие половинка. Да но ной вероятно ще е половинка от тиква между зъба. А сега довиждане. Ау тук май чувам за някаква връзка... Twisted Evil Very Happy
Браян Рукууд
Директор
Директор

Брой едно Empty
ПисанеЗаглавие: Тримагически турнир...   Брой едно Icon_minitimeСъб Фев 17, 2007 10:06 am

Чудех се какво да кажа за Тримагическият турнир но преди да кажа Трим... и Рита Скийтър ми поднесе готов разказ за турнира. Предавам ви точно думите и:
"Здравейте. Дойде време и да разкажа на ревностните ми четатели и нещо за избранникът в Тримагическият турнир. Името му е Картър Милър. Картър вероятно идва от къртица или кърлеж,но да не обиждаме момчето. Стига му срама който ще обере на турнира. И все пак момчето е на 12 години. И ще остане само в турнира. Нека да направим съпричастност като му завържем обувките преди първото изпитание. (Всъщност Рита познава Картър от малък и много го обича. Обича го като син и вярва че той ще успее на турнира и че е достоен за уважение. Обаче колкото и да обича някой Рита, все пак тя си остава Рита и разказът и е такъв). Но все пак този Картър е заместин директор на училището. Щях да изпитвам уважение към него ако беше заместник директор на друго училище. Защото в това няма какво да замества. Защото директорът не си всича болнични тъй като си е свикнал с умствената болест порождение. Пък и учениците са десетина. Те в това училище могат да си направвят турнир кой ще заспи от дотъпяване първи. Това е статията ми за Тримагическият турнир. От Рита" Twisted Evil
Браян Рукууд
Директор
Директор

Брой едно Empty
ПисанеЗаглавие: Любовни тайни...   Брой едно Icon_minitimeСъб Фев 17, 2007 10:18 am

Рита Скийтър прекали с обидите и и дадох нов шанс да напише нова статия. Но тя си напика вси същото. Ето какво написа:
"Дочух разни неща за двойките в училището. Не говоря за успеха на учениците (двойки) а говоря за връзките в училището. Не говоря за връзки на обувки,защото учениците са си ги изтръгнали тък като не могат да ги завържат. Говоря за любвните връзки и двойки. Дочух нещо за директорът Геца и Белатрикс Лестранж. Те са отлична двойка. Дори бих писала повече за тях в статията за хумор- Невъзможен смях. Но да кажа и друго. Преди Белатрикс Геца ходил и с Коткаа. Но дя малко харесала Даниел Потър и той я зарязал. Тогава Геца тръгнал с Белатрикс,а Коткаа с Даниел Потър. Обаче Коткаа още май харесвала Геца,а Даниел обичал и други момичета освен Коткаа и така... Вече написах всичко това в сценария за сапунен сериал и очквам Оскара си! Довиждане от Рита!!!"

Не милсите ли,че Рита прекали с обидите и закачките. Пишете мненията си за вестника и за Рита Скийтър след последната тема от вестника!!! Evil or Very Mad Twisted Evil Very Happy
Браян Рукууд
Директор
Директор

Брой едно Empty
ПисанеЗаглавие: Последна статия...   Брой едно Icon_minitimeСъб Фев 17, 2007 10:30 am

Ето че в момента четете последната статия от първия брой на вестник Пророчески вести. Статиите бяха наколко и баха кратки,но това е защото още не е запълнен екипа. Вече ще има и страници за хумор,но мисля че Рита достатъчно ни позабавлява със закачките си. В тази тема пишете мненията си за първия брой. А също искам и да напишете мнение за държанието на Ритъ Скийтър. Дали е прекалила с обидите? Заслужила ли си е изгонване или повишаване в екипа? Коментирайте всичко тук!!! Evil or Very Mad Twisted Evil Very Happy
Тру Риддъл
Лекарка
Лекарка
Тру Риддъл

Брой мнения : 113
Registration date : 16.02.2007

Брой едно Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Брой едно   Брой едно Icon_minitimeСъб Фев 17, 2007 12:10 pm

от сестрите Риддъл: и двете сме на мнение ,че не трябва да гоните Рита Скийтър ,а да преместите статиите и в хумористичните страници Very Happy Razz Very Happy
Браян Рукууд
Директор
Директор

Брой едно Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Брой едно   Брой едно Icon_minitimeСъб Фев 17, 2007 1:52 pm

Скоро ще направим хумористични страници и може да преместим някои кумични изявления на Рита там. Но искам да попитам ако на вас двете сестри тя ви каже че сте немърливи или че имената ви произлизат от къртица или кърлеж или че сте мелко ще се засегнете ли или ще си държите това мнение? Shocked Very Happy
Тру Риддъл
Лекарка
Лекарка
Тру Риддъл

Брой мнения : 113
Registration date : 16.02.2007

Брой едно Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Брой едно   Брой едно Icon_minitimeСъб Фев 17, 2007 2:14 pm

ако ни го каже ще се осмихнем леко злобно Twisted Evil но няма да кажем нищо.
п.с. но да се пази че отмъщението ще е голяяяяямо(все пак сме РИДДЪЛ) Razz
* Ивето
Гост

Брой едно Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Брой едно   Брой едно Icon_minitimeСря Фев 28, 2007 7:44 am

Моля ви не гонете Ритъ Скийтър...Не ни лишавайте от умните и статии в кавички....толкова мн смях ще пада тук...
А колкото до вестника...като за първи брой е екстра...Продължавайте така...!!
bounce geek jocolor Smile
Arodoet
Префект /Грифиндор/
Префект /Грифиндор/
Arodoet

Брой мнения : 381
Registration date : 13.07.2007

Брой едно Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Брой едно   Брой едно Icon_minitimeПет Сеп 21, 2007 1:56 pm

Ами аз съм на мнение, че Рита е доста заядлива, но ако те подхване теб и го възприемаш с усмивка, може и да се спука от яд. Така се подхожда към такива хора. Лошото е, че ако така се отнесе с мен, аз лично ще се обидя. Няма да издържа да й се усмихвам миличко и да се правя, че не забелязвам лошото й държание дълго време. Все пак, който е способен да го стори - нека го направи, защото аз ще се наслъждавам на представлениет. Освен това мисля, че тя има психическа болест, за да се държи така с хората, които в действителност харесва. Може би се прави на интересна, но е отблъскваща. Това ми звучи като някаква защитна реакция. Трябва да го обсъдите с някой, който по-добре е внимавал в часа по психология, защото аз си блеех общо взето Embarassed Както и да е. Сигурна съм, че съм права.
Sponsored content

Брой едно Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Брой едно   Брой едно Icon_minitime

Брой едно
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Магическа забава! :: Вестници... :: Пророчески вести...-