| кабинета на Тру | |
|
+3Кейти Бейкър Yanavulk Тру Риддъл 7 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Тру Риддъл Лекарка

Брой мнения : 113 Registration date : 16.02.2007
 | Заглавие: кабинета на Тру Нед Фев 18, 2007 12:15 pm | |
| Всички болни да заповядат!  | |
|
 | |
Yanavulk Учителка

Брой мнения : 91 Registration date : 10.02.2007
 | Заглавие: Re: кабинета на Тру Пон Апр 02, 2007 3:34 am | |
| Ами аз съм болна имам температура 38 градуса! Запушен нос и накашлям,болят ме костите какво да направя? | |
|
 | |
Кейти Бейкър Грифиндорка

Брой мнения : 82 Age : 30 Localisation : Somewhere in the middle of nothing ... Registration date : 22.03.2007
 | Заглавие: Re: кабинета на Тру Пон Апр 02, 2007 7:49 am | |
| Чук, чук ... може ли да вляза? Така ... не се чувстам добре и ще ходя до болница Свети мънго ... може ли да ми напишете една бележка за тази вечер, че има битка на Ордена и не моге да участвам ... пък ще ми вземат кръв ... а наистина трябва да отида до Свети Мънго ... моля виииии  Пък и като ме няма вие смъртожадните ще победите по-лесно  | |
|
 | |
Тру Риддъл Лекарка

| Заглавие: Re: кабинета на Тру Пон Апр 02, 2007 9:41 am | |
| - Код:
-
Чук, чук ... може ли да вляза? Така ... не се чувстам добре и ще ходя до болница Свети мънго ... може ли да ми напишете една бележка за тази вечер, че има битка на Ордена и не моге да участвам ... пък ще ми вземат кръв ... а наистина трябва да отида до Свети Мънго ... моля виииии Пък и като ме няма вие смъртожадните ще победите по-лесно Ах,как бягаш от отговорност,но като за първи път ще те освободя. | |
|
 | |
Кейти Бейкър Грифиндорка

Брой мнения : 82 Age : 30 Localisation : Somewhere in the middle of nothing ... Registration date : 22.03.2007
 | Заглавие: Re: кабинета на Тру Вто Апр 03, 2007 3:27 am | |
| | |
|
 | |
Yanavulk Учителка

Брой мнения : 91 Registration date : 10.02.2007
 | Заглавие: Re: кабинета на Тру Вто Апр 17, 2007 12:14 pm | |
| ЯнаВълк влезе и каза тихо: -Ами имам проблеми с гърлото и страшно вме боли корема едно момче ме ритна.Какво да правя?-попита едвам дишашто Яна.  | |
|
 | |
Тру Риддъл Лекарка

| Заглавие: Re: кабинета на Тру Вто Апр 17, 2007 12:54 pm | |
| -O,Яна-възкликна Тру,която скочи и я сложе да легне-сега ще видя.Дам имаш една неприятна синина ,но ще се оправи нали за това съм тука.Сега само да намеря едно шишенце с нещо като мас и ще ти го дам .Ще се мажеш сутрин и вечер!Така синината ти ще изчезне,а болката ще спре!А това че те боли гърлото е придружено от стомаха.-Тру намери маста и продължи пишеики на една бележка-"Да се маже 2 пъти в деня за предпочитане сутрин и вечер"Стани и се отпави ,а като си отидеш в стаята се намажи и спазваи стрикно написаното на бележката,ако ли не няма да има ефект. Когато Яна тръгна да излиза Тру я спря и каза: -А....Яна кое е момчето?Настоявам ад ми кажеш ! | |
|
 | |
Arodoet Префект /Грифиндор/

Брой мнения : 381 Registration date : 13.07.2007
 | Заглавие: Re: кабинета на Тру Сря Окт 03, 2007 2:09 am | |
| В кабинета влезе една грифиндорка. Това беше Ародоет от първи курс. Тя се приближи и поздрави лечителката. - Здравей. Заповядай, седни. Какъв е проблемът? - мило й отговори тя. - Ами... Малко съм понастинала явно. Подсмърчам, а което е по-лошото - кашлям много. - Ооо, това е дребна работа. Тру стана и извади от един голям шкав малко бяло шишенце с някакъв надпис на него. После извади от някъде и една малка лъжичка и отсипа от шишенцето част от течността. След което я подаде на Ародоет и й каза: - Изпий го и до утре вече няма да има и спомен от всичко това. Първокурсничката взе лъжичката и преглътна сиропа от нея. - Благодаря, но ако можете да ми помогнете и с още нещо... - Да, разбира се. Само кажи. Нали за това съм тук - проговори Тру, още преди момичето да е довършило. - Ами... вчера с часове седях в библиотеката и сега съм се схванала цялата и всичко ме боли. Ако имате някакво... - Заповядай - каза лечителката, подавайки на синеочката малко бяло хапченце. Докато Ародоет говореше, тя вече го беше извадила. - Изпий го днес, заедно с обяда си и до вечерта вече няма нищо да те боли. - Много благодаря - зарадва се момичето, защото само за няколко минути всичките й проблеми бяха разрешени. Тя скочи от леглото, на което беше седнала и се отправи към вратата, като преди да излезе благодари още веднъж и учтиво каза довиждане. - Няма защо. Довиждане - усмихнато й отвърна Тру и чу как врата се затваря. | |
|
 | |
Джини Уизли Учителка

Брой мнения : 92 Age : 29 Registration date : 06.10.2007
 | |
 | |
IcY_FrOzEn

Брой мнения : 166 Registration date : 06.10.2007
 | Заглавие: Re: кабинета на Тру Вто Ное 27, 2007 6:15 am | |
| На вратата се почука и на нея се показа Ванеса. - Моля ви помогнете ! - завика притеснено момичето. - Заповядайте!Какво се е случило? - попита Тру - Приятелката ми...имаше дуел и...-едвам говореше момичето.През това време влезе Джони държащ на ръце друга слидеринка.Тя бе посиняла и очевидно нямаше никакви признаци на живот.Главата и беше отпусната назад, а черната и коса покриваше лицето и,краката и бяха боси и целите в рани , а от гърба и се подаваха катранено черни крила , които с всяка секунда се прибираха в тялото и.Момчето я остави на леглото и чакаше учудената лекарка да помогне.Тогава... | |
|
 | |
лили.1999

Брой мнения : 76 Registration date : 08.04.2010
 | Заглавие: Re: кабинета на Тру Съб Май 22, 2010 11:41 am | |
| | |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: кабинета на Тру  | |
| |
|