| Масата на Рейвънклоу | |
|
+3Дженифър Рейвънклоу Albena Malfoy Браян Рукууд 7 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Браян Рукууд Директор

Брой мнения : 945 Registration date : 08.02.2007
 | Заглавие: Масата на Рейвънклоу Съб Фев 10, 2007 2:18 am | |
| Рейвънклоуци,тук пишете под РП как сте похапнали и какво сте си говорили със приятели на масата...  | |
|
 | |
Albena Malfoy Рейвънклоука

Брой мнения : 34 Age : 31 Localisation : Отвъд божественото.... Registration date : 11.02.2007
 | Заглавие: Re: Масата на Рейвънклоу Чет Фев 15, 2007 6:00 am | |
| Здрасти рейвънклоуци аз съм Бела...има ли някой друг освен мен и Картър тук? | |
|
 | |
Дженифър Рейвънклоу

Брой мнения : 27 Registration date : 30.09.2007
 | Заглавие: Re: Масата на Рейвънклоу Сря Окт 03, 2007 6:50 am | |
| Вече да, и то две близначки. Аз и сестра ми Джес.  | |
|
 | |
Джесика Рейвънклоу

Брой мнения : 27 Age : 30 Registration date : 30.09.2007
 | Заглавие: Re: Масата на Рейвънклоу Сря Окт 03, 2007 8:28 am | |
| А, ето ме и мен. Приятно ми е. | |
|
 | |
Дженифър Рейвънклоу

| Заглавие: Re: Масата на Рейвънклоу Сря Окт 03, 2007 8:40 am | |
| Двете близначки се приближиха към масата на дома си, след като се бяха разделили с Ародоет и седнаха една до друга в единия ъгал. Те не познаваха още никого, за това започнаха да разговарят помежду си за нещо. Само след наколко минути залата се изпълни с ученици и след като пред тях се появиха огромни блюда и най-различни фкусотии, всички залапаха бързо храната. | |
|
 | |
Кийра Лестранж Министър на магията

Брой мнения : 385 Age : 30 Localisation : In magic wolrd ... Registration date : 06.08.2007
 | Заглавие: Re: Масата на Рейвънклоу Сря Окт 03, 2007 8:58 am | |
| Когато се нахраниха вдигнаха поглед от тяхната маса и заоглеждаха учениците от другите домове. След малко вниманието им бе привлечено от една шумна групичка слидеринци , които разговаряха на масата си. Погледите на близначките се срещнаха с тези на едно красиво чернокосо момиче . То се отдели от групичката ученици и тръгна към тях. - Здравейте , вие сте нови , нали? - попита тя и се усмихна леко - Приятно ми е , аз съм Кийра Лестранж. - Случайно да не сте Министъра на магията - възкликна едната близначка, но не дочака отгвор. - Аз съм Джеси , а това е Джени ... | |
|
 | |
Дженифър Рейвънклоу

| Заглавие: Re: Масата на Рейвънклоу Сря Окт 03, 2007 1:39 pm | |
| - Лестранж! - възкликна Дженифър - Много ми е приятно да се запознаем. За мен е чест. - Хм, благодаря - усмихна се леко Кийра - А вие... - Бихте ли ни разказали нещо за Министерството. Как изглежда отвътре? Никога не съм го виждала. - прекъсна я любопитно Джесика. | |
|
 | |

Брой мнения : 385 Age : 30 Localisation : In magic wolrd ... Registration date : 06.08.2007
 | |
 | |
Дженифър Рейвънклоу

| Заглавие: Re: Масата на Рейвънклоу Пет Окт 05, 2007 2:45 pm | |
| - Сериозно? - погледна я с учудване Джесика. - Цели четирима? - обади се и Дженифър. - Ами... да - Засмя се Кийра. - Кои са те? - полюбопитства Дженифър - искам да се запозная с тях. - Ооо не, пак ли? Няма да е сега. Ако не помниш... някои хора имат да се записват на предмети. Обеща ми, че след като обядваме вече ще си решила и... - Добре де, добре. Престани с тея часове най-сетне. Отиваме след малко. - Къде смятате да се запишете? - попита с интерес Лестранж - Можете да дойдете на мойте часове. - Ти и преподаваш ли? - попита с възхищение Джен - Освен министър си и провесор. - По какво преподаваш? - запита с интерес другото момиче. - По ЗСЧИ, или ЧИ както го прекръстих аз - отговори гордо Лестранж. - Хммм, аз си мислех по-скоро за часовете по въл... - Сериозно - прекъсна сестра си Джен - непременно трябва да се запишем. Нали Джес. Моляяя теее. - Не е задължително да се записвате и двете. Ако Джес не иска, ела само ти - просъветва ги Кийра. - Да, но... - възпротиви се леко Джен. - Ние по-принцип... - обади се и Джес. - Вие обикновено се движите заедно нали? Е, крайно време е всеки да поеме по собствения си път. Освен това така имате по-голям шанс за оцеляване. - Не се безпокой - обади се отново Джесика - ако може, Джес би се записала за всички предмети. - Хм, значи си имаме втора Хърмаяни в училището? - отново се засмя Кийра, а Джес наведе главаи се изчерви лекичко. - Коя е Хърмаяни? - попита сестра й. - Една грифиндорка. Не ти трябва да знаеш - изсмя се Лестранж. - Ха, ха. Добре - засмя се и близначката. Джесика само гледаше отстрани очевидно допадналите си момичета и се чудеше какво да каже, за да се вмъкне в разговора. "Както винаги", помисли си тя. - Все пак, кои са четиримата наследници? - попита с интерес сестра й. | |
|
 | |

| Заглавие: Re: Масата на Рейвънклоу Съб Окт 06, 2007 2:38 am | |
| - Ами ...... трима от тях са ей там - Кийра посочи масата на Слидерин и по-точно шумната групичка в средата. Кармен Риддъл , която бе видяла , че приятелката и я сочи се изправи и отиде при тях. - Ах ти , пак ли нещо заговорничиш срещу мен , а? - с бодър глас и уж обидена се обади русокоската. - Ни най - малко - отвърна другото момиче. - Просто те посочвах ... но щом си тук може направо да се запознаеш. - Ааа здрасти - поздрави новодошлата слидеринка , след като забеляза близначките - Аз съм Кармен Риддъл. - Джеси - и Джени - Рейвънклоу - последните думи двете близначки казаха отново заедно. - Ооо значи познавам братовчед ви ... излизахме една седмица. - Ооо дълго сте ходили - иронично каза Кийра. | |
|
 | |
Джесика Рейвънклоу

| Заглавие: Re: Масата на Рейвънклоу Пет Дек 21, 2007 5:09 am | |
| Беше настъпила студената зима и навън всичко бе потънало в бяла тишина. Но вътре... Вътре в големия замък съвсем не беше така. Поне не още. Днес беше денят, когато учениците отпътуваха по домовете си, защото вече бе започнала коледната им ваканция. Голямата зала бе пълна с ученици, които се смееха и закачаха един с друг. Те всички с нетърпение очакваха "Експрес Хогуортс", който щеше да ги вземе след закуска и да ги откара при любимете им хора за празниците. Всички ги очакваха с нетърпение. Всички, освен... две фигури в рейвънклоуски мантии, които седяха на края на една от пейките до своята маса. Те имаха някак отчаян и натъжен вид и обсъждаха нещо помежду си. | |
|
 | |
Дженифър Рейвънклоу

| Заглавие: Re: Масата на Рейвънклоу Пет Дек 21, 2007 5:17 am | |
| - Е, явно няма да стане - промълви една от близначките, защото това бяха Джесика и Дженифър Рейвънклоу. - Явно няма - добави другата. - Гадно ми е за Аро. Всичките й приятели заминават. - Да, включително и Джордж. - Защо наще толкова упорито отказват да останем с неяяя? - Джен, те не отказват да останем с нея. Те отказват да НЕ бъдем с тях на Коледа. - Да, така е но... Всъщнос аз така и не разбрах, тя защо ще остане сама тук? - Ами, защото... В този момент вратата на Голямата зала се отвори и от там влязоха Ародоет, Римидалв и Акси. | |
|
 | |
Arodoet Префект /Грифиндор/

Брой мнения : 381 Registration date : 13.07.2007
 | Заглавие: Re: Масата на Рейвънклоу Пет Дек 21, 2007 5:34 am | |
| Щом видя двете момичета, Аро дръпна Аксилес и двете се запътиха към тях, а брат й отиде да седне на своята маса. - Добро утро момичета - усмихната до ушите се провикна Аро. - Добро утро - отговориха двете в един глас, доста учудени от щастието на оставащата самичка в училището Ародоет, а Акси помаха за поздрав на двте близначки. - Защо сте толкова унили - запита удивена синеочката и усмивката й изчезна от лицето й. - По-точния въпрос е защо ти си толкова щаслива? - обади се леко троснато Джен. - Нали вчера ти казах, че нашите отказват да ни оставят тук за празника - добави Джес - Как да сме щасливи при положение, че ти ще останеш сама тук и... - Това ли било? - прекъсна я грифиндорката - Сладките ми те... Много мило, че мислите за мен, но аз няма да съм сама. Брат ми също остава. Всъщност той е причината да не се приберем. А и... - исмихна се лукаво грифиндорката поглеждайки към Аксилес, която се засмя и продължи. - А и, планувамеее... тя и Ри да дойдат у нас и да празнуваме заедно с брат ми. - Супер - извикаха в един глас двете близначки и се зарадваха, че приятелката им няма да бъде сама на празника. | |
|
 | |
Джесика Рейвънклоу

| Заглавие: Re: Масата на Рейвънклоу Пет Дек 21, 2007 5:41 am | |
| В този момент всички прозорци се отвориха и в топлата зала нахлу леден въздух, а заедно с него и десет - петнадесет сови, които носеха писма за някои от оставащите в замъка ученици. Ародоет видя сред тях и една много позната. Совата на родителите й. Тя се зарадва и видя как птицата пуска в ръцете на брат й писмо. Момичето се зачуди дали да отиде при него, или да прочете писмото по-късно. Все пак желанието да прекара още малко време с приятелките си, преди да заминат надделя и тя седна на тяхната маса, като дръпна Аксилес за ръкава, за да стори същото. Момичетата се заприказваха весело и заобсъждаха някакви свой си, момичешки работи, когато... | |
|
 | |
Arodoet Префект /Грифиндор/

Брой мнения : 381 Registration date : 13.07.2007
 | Заглавие: Re: Масата на Рейвънклоу Пет Дек 21, 2007 6:02 am | |
| Когато до тях се приближи бързо едно високо и тъмнокосо момче, което потупа намусено Ародоет по гърба. - Яж по-бързо и отивй да си приготвиш багажа. Заминаваме с влака за вкъщи. Нашите ми изпратиха писмо току що. По лицето на Аро се изписа уплаха. - Защо? Какво е станало? - Нищо. Обаче мама държи да се приберем. Ако зависеше от мен... намаше да празнувам Коледа с баща ни, обаче тя е написала толкова затрогващо писмо, че няма как. Ето, чети - и момчето бутна един лист хартия в ръцете на сестра си. И баба, ще дойде у нас за празниците. Тъй че... се прибираме. Магията за стягане на багаж е... - Знам каква е магията. Благодаря - сопна му се сестра му и добави, че се е справила отлично на срочните изпити. - Добре. Щом знаеш яж по-бързо и отивай в момичешката спалня, за да я практикуваш над куфарите си. Аз отивам да кажа на г-жа Макгонагъл да ни извади от смисъка с оставащите ученици. Момчето се отдалечи, а Аро разочаровано зачете писмото. - Е Акси, явно няма да празнуваме заедно - промълви тя, още преди да е стигнала до края. - Не и тази година. Аксилес я прегърна и утешително каза: - Спокойно... догодина. Аро също прегърна приятелката си, а двете рейвънклоуки само ги гледаха натъжени и се чудеха какво да кажат. Аро много се радваше, че се прибира, но тъкмо се бе настроила че няма и че ще празнува с Акси и Лео, за това писмото хем я разочарова до някъде, хем я зарадва много. | |
|
 | |
geni96
Брой мнения : 15 Registration date : 20.11.2008
 | Заглавие: Re: Масата на Рейвънклоу Пет Ное 21, 2008 4:36 am | |
| здравеите.Аз се казвам Мик. Мик седна мълчаливо на масата.Един ученик го заговори:Ти от кой дом искаше да бъдеш?Аз отговорих:От Грифиндор.Значи сме квит.И аз така. | |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Масата на Рейвънклоу  | |
| |
|
 | |
| Масата на Рейвънклоу | |
|