| Брой три | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Браян Рукууд Директор
Брой мнения : 945 Registration date : 08.02.2007
| Заглавие: Брой три Съб Мар 10, 2007 9:13 am | |
| | |
|
| |
Браян Рукууд Директор
| Заглавие: През седмицата Съб Мар 10, 2007 9:17 am | |
| | |
|
| |
Браян Рукууд Директор
| Заглавие: Дуели през седмицата Съб Мар 10, 2007 9:24 am | |
| | |
|
| |
Браян Рукууд Директор
| Заглавие: Засега в Тримагическия турнир... Съб Мар 10, 2007 9:33 am | |
| | |
|
| |
Браян Рукууд Директор
| Заглавие: Дело срещу Хагрид... Съб Мар 10, 2007 9:39 am | |
| | |
|
| |
Браян Рукууд Директор
| |
| |
Браян Рукууд Директор
| |
| |
Браян Рукууд Директор
| Заглавие: Re: Брой три Съб Мар 10, 2007 10:08 am | |
| Време е за интервюта. Както споменах в предния брой Рета Скийтър вече е станала добра,но ето сега ви представям последното нейно лошо интервю. Под лошо се разбира закачливо. Тя тук интервюира лечителката Кармен Ридъл. Насладете се на последното закачливо или заядливо направо интервю на вече добрата Рита Скийтър: Рита:Здравей,Кармен!!!Кармен:Здравей!!!Рита:Ти ли си лечителката?Кармен:Да,аз съм.Рита:Можеш ли да ме излекуваш,защото имам странна болест- не вярвам,че можеш и да ободеш кученце по дупето!!! Кармен:Това не е болест,а мнението ти!Рита:Откъде разбираш от медицина?Кармен:Майка ми е лечителка...Рита:А,той баща ти нали е Ти-знаеш-кой и тя сигурно лекува жертвите му... Така ли е!?Кармен: Амии,малко така излиза- само дето тя лекува тези,които не са умрели...Рита:Аах ясно...А имаш ли въпроси към мен???Кармен:Да,имам един!!!Рита:Задай го...Кармен:Защо реши да станеш репортерка!??? Рита:За да затапвам мошенички като теб!!! Кармен:Започни със себе си!!!Рита:Да,мерси за съвета...И ти започни със себе си като си направиш магия за хубост и ум и за талант за лекарка!!!Сбогом!!!!!!!Кармен:Сбогом!!!!!!!! Това е последното заядливо интервю на Рита Скийтър. Но то определено е невероятно заядливо!!!Сега Рита само ще дебне клюки и ще върши други работи. Ето дори тя в момента наблюдава някой. Ето виждате на снимката: !!! | |
|
| |
Браян Рукууд Директор
| Заглавие: Това беше засега... Съб Мар 10, 2007 10:12 am | |
| Това беше 3 брой на Пророчески вести! Този брой беше първия с картини и според мен- най-интересния досега. Ще се видим отново в четвърти брой!!! А дотогава- довижданеее!!! | |
|
| |
Arodoet Префект /Грифиндор/
Брой мнения : 381 Registration date : 13.07.2007
| Заглавие: Re: Брой три Пет Сеп 21, 2007 2:18 pm | |
| Не знам дали в този брой можем да си даваме мнението, защото не е написано, но аз ще кажа все пак моето. Според мен този брой наистина е най-интересния - главно заради снимките. Освен това прочетох желаното от мен интервю, но ми се видя доста кратичко, както и това в първия брой с Геца. Но все пак... кой може да изкара повече време на едно място със заядливата Рита? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Брой три | |
| |
|
| |
| Брой три | |
|