Магическа забава! Новата учебна година започва! |
| | На гости | |
|
+2Кейси Малфой Алис Лестранж 6 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Алис Лестранж Слидеринка

Брой мнения : 52 Registration date : 17.03.2007
 | Заглавие: На гости Съб Мар 17, 2007 2:17 pm | |
| Беше тъмна мразовита вечер.Вятърът вееше силно,облаци бяха надвиснали над училището.Беше пълнолуние.Луната най-спокойно си огряваше Хогуортс и той бе окъпан в бледа светлина.Алис се въртеше в леглото си и какви ли не неща я мъчеха.Изведнъж тя стреснато се изправи и се облече.Кейси и Панси спяха и Алис не пожела да ги буди.Тя отиде до прозореца и го отвори.Вятърът нежно развя черната й коса и тя се усмихна лекичко. -Трябва да се махна оттук-прошепна тя сама на себе си. Облече се набързо,обу ботушите си и заслиза по стълбите към общата стая.Тя очакваше,че там няма никой,но грешеше.Някой седеше пред камината без да помръдва.Тя забеляза руса коса и веднага се досети кой е. -Какво има Драко?Да не си болен?-попита го Алис и се приблжи до братовчед си -Не,Алис,размишлявам.Тази задача..всичко е заради татко,нали?-шепнеше Малфой Лестранж не знаеше какво да каже.Тя седна до Драко и хвана ръката му. -Не се безпокой.Да,заради профала на чичо е,но всичко е наред.Аз и Кейси ще сме до теб.Професор Снейп също.-тя му гореше някак мило,което бе неприсъщо за нея Драко обърна погледа си към нея.Сега сините му очи я гледаха изпитателно. -Леля казва,че това е чест-отвърна той-А аз го приемам като наказание -Мама е право,Драко.Да служиш да Лорда е чест,която се пада на теб.Ти ще се справиш.Сигурна съм.Хайде ела да посетим онзи мелез Хагрид.-предложи му тя -Какво ще търсим там?-ядоса се Малфой -Ще пием чай от кофи-усмихна се Алис-По-скоро от бъчви. И двамат се расмяха. -Хей,защо ме събидихте?-те чуха сънен глас откъм момичешкуте стълби. -Здрасти Кейс.Извинявай,но Алис се шегуваше и не можах да спра да се смея-призна си направо момчето -Няма нищо.Е,вие къде отивате?-Кейси стоеше по пижама на стълбите -Да посетим Хагрид.Няма да е лошо да пийнем чай-отговриха Алис и Драко -О,чакайте ме!-помоли Кейси и изтича обратно След две -три минути тя слезе напълно готова при тях. | |
|  | | Кейси Малфой Слидеринка

| Заглавие: Re: На гости Съб Мар 17, 2007 2:38 pm | |
| Все още сънена,но облечена. -Тръгваме ли?-попита тя с усмивка. Алис и Драко кимнаха.Тримата излязоха през портрета и закрачиха бавно и тихо към двора на училището.Нещо ги спря.В коридора имаше някой.Кейси дръпна брат си и братовчедка си в една празна класна стая. -Кой ли е?-попита Кейси тихо. -Мисля,че е Макгонагол.-отбеляза горчиво Алис. -Аз пък мисля,че е Дъмбълдор.-отбеляза Драко и се захили. Тримата спориха около 5 минути. -Мисля,че вече си тръгна.-каза Кейси. Драко,Кейси и Алис плахо излязоха от класната стая.Наоколо нямаше никой,така че те спокойно продължиха по пътя си. Навън нощта беше топла.В колибата на Хагрид светеше. -Сигурно храни ракободобни твари.-каза с погнуса Кейси и другите се засмяха. | |
|  | | Алис Лестранж Слидеринка

| Заглавие: Re: На гости Съб Мар 17, 2007 2:48 pm | |
| -Всъщност според мен има някой вътре,но не ми пука-отбеляза Алис и почука на вратата.Отвътре се чу сърди глас: -Кой е по т'ва време бе? Хагрид отвори вратата и когато видя слидеринците се стъписа -Вие пъ к'во искате?-попита той като не скри изумлението си -Да пийнем чай Хагрид.-усмихна се Алис-Може ли да влезем? -Да,влизайте,ама тук има и други хора-набързо отвърна Хагрид,който очевидно леко се притесняваше -На нас не ни пречи освен ако не са..-Кейси говореше докато затваряше вратата -Потър,Уизли и Грейнджър.Как не се сетих?-възкликна Драко -Не ти влиза в работата,Малфой-озъби се Потър и понечи да извади пръчката си,но Хърмаяни рязко дръпна ръката му -Да си тръгваме,Хари.Няма вече какво да търсим тук-прошпена тя -Точно така,Потър.Послушай гаджето си и си тръгвайте,докато аз не съм извадила пръчката си-заплаши Алис Рон пожела лека нощ на всички и тримата се изнесоха. -Какво искаха тези Хаг?-попита Алис и седна на дивана-Ох..тук отдолу да няма дърва. -Не се оплаквай,Алис-скастри я Кейси и се настани до нея-Е,остана ли малко чай или Белязания,родоотстъпик и мътнорода изпиха всичко? -Не говори така за тях,чуваш ли?Хари,Рон и Хърми са много добри деца и не заслужават такова отношение.Ех,тази вечна вражда между Слидерин и Грифиндор.Никога ли няма да свърши!-нареждаше Хагрид,докато сипваше чай Тримата слидеринци се спогледаха и се разхилиха. | |
|  | | Браян Рукууд Директор

Брой мнения : 945 Registration date : 08.02.2007
 | |  | | Алис Лестранж Слидеринка

| Заглавие: Re: На гости Пон Мар 19, 2007 12:01 pm | |
| -Драко ми е брат,Хагрид.Как очакваш да го изоставя?-попита леко ядосано Кейси,а Алис се изхили -Милички ли каза Хаг?-попита с насмешка тя-Ние и думата мили.Тц,тц,тц..имашмного грешна представа за нас. -Не е вярно,Алис,не е задължително да приличаш на майка ти-отговори й Хагрид и й подаде една кофа с чай -Не опявай моля те-намеси се Драко -Ама виждате ли къв е?Сега к'во му направих?-ядоса се професора -Стига,стига!-помоли се Алис и се усмихна-Какво искаха онези тримата? -Едва ли е твоя работа Лестранж-някой се показа на вратата.Там стоеше Джини Уизли и гледаше Алис ядосано -Проблем ли имаш Уизли?-попта Лестранж като помаха лигаво -Я не се прави на добричка-извика Джини и влезе вътре-Здрасти Хагрид.Къде са Хари,Рон и Хърмаяни? -Търсиш гаджето.Сега разбрах-отвърна й Кейси злобно и Алис и Драко се изхилиха | |

| Заглавие: Re: На гости Пон Мар 19, 2007 12:26 pm | |
| Кейси гледаше злобно и надменно червенокосата.Джини се направи,че не чу подмятането на Алис и попита отново: -Къде са Хари,Рон и Хърмаяни? Кейси се огледа. -Не ги виждам тук.-сопна и се слидеринката.Останалите слидеринци се засмяха. -Айде сти'а!-скастри ги Хагрид преди Джини да е отговорила... | |

| Заглавие: Re: На гости Пон Мар 19, 2007 12:35 pm | |
| -Къде са братята ти Уизли?-изсмя й се Алис-няма кой да те защити -Не се плаша Лестранж-смъмри я Джини,а Алис се изправи -Не се заяждай с мен-процеди злобно тя-Не търпя своеволия -Хей,Ледена кралице,не се пали-подвикна някой от вратат и Алис се обръна натам с усмивка Фред и Джордж Уизли стояха там с една торба. -Какво пропускаме?-попита Фред ухилен -Тук почва да се пълни с родоотстъпници-прошпена Драко на сестра си,но тя не му обърна внимание -Здравейте момчета!-поздрави весело тя | |

| Заглавие: Re: На гости Пон Мар 19, 2007 12:46 pm | |
| Драко изгледа сестра си смаян. -Защо ги поздравяваш?-изсъска и той,така че само тя да го чуе. Момичето се стъписа.Не можеше да му признае,че с Фред и Джордж са приятели.Тя само сви рамене.През това време Джини и Алис се заяждаха една с друга и за малко да се сбият,ако близнаците не ги бяха разтървали... -Няма да са биите в мойта къща!-викна им Хагрид. | |
|  | | Проф. Джони Блес Рейвънклоуец

Брой мнения : 60 Registration date : 10.02.2007
 | Заглавие: Re: На гости Пон Мар 19, 2007 12:52 pm | |
| Заместник директорът Картър Милър влезе точно навреме, за да чуе думата "родоотъстъпници": - Как смеете да изричате такавадума и то пред мен г-це Малфой. Тук няма родоотстъпници. Вие сте родоотстъпници, защото вършите нещо, което е нечовешко и мръсно. Знам за вашият господар и дъщерите му, но дъщерите му не са като него. Те може да са родом зли, но не вършат нещо, като да обиждат като вас. Те двете са честни. Всъщност вие г-це Малфой се изложихте и ще има наказание за вас, докато г-ца Лестранж се забавлява. Ще ви изпрати сова с вашето наказание- с последен гневен поглед каза.- ще помоля всички да се омитате от тук, защото имам важна работа с Хагрид! | |

| Заглавие: Re: На гости Пон Мар 19, 2007 1:05 pm | |
| Алис го погледна невярващо. -Кейси не е казала нищо.Тя не бива да бъде накзана.Думата родоотстъпник беше изречена от Драко-Алис му смигна-Но всички слидеринци го казват.Нима е толкова лошо? -Стига Алис-помоли я Драко-Аз ще изтърпя наказанието,не ми пречи.Вие си тръгвайте. -Не говори глупости!-извика Лестранж-Не го наказвайте директоре.Моля ви! -Алис,стига!-викна Малфой-Хайде да си ходим! Всички станаха и излязоха отвън. -Знаете ли колко мразя надути директори-сподели тихичко Алис -Да,иаз-отвърна Кейси и се обърна към тримата Уизли-Е,довиждане! Джини забърза напред,а Фред и Джордж останаха за малко. -Та..бяхте доста груби с нас-започна Фред -И никога не искаме да ви виждаме до края на деня.Най-малко при камъка на сепията-завърши Джордж и двамата с брат му се запътиха към училището. -Отивам на закуска-каза Драко леко начумерено и потегли към замъка Алис се обърна към Кейси -След закуска при камъка на сепяиат-ухили се тя | |

| Заглавие: Re: На гости Пон Мар 19, 2007 1:13 pm | |
| -Малко ми оставаше да разкървавя носа на малката Уизли.-захили се Алис. Кейси не отговори.Беше в ужасно гадно настроение. -Кейс,нали не си се сдухала заради Милър?-попита братовчедка и. -Не.Мисля,че ме познаваш достатъчно дълго,за да знаеш,че едно наказание не може да ме "сдуха"-усмихна се Кейси. -Ами какво тогава?-продължи да любопитства Алис. -Нищо.-простичко обясни дрегото момиче. -Не ми се вярва.-отбеля за Алис,но като видя изражението на братовчедка си побърза да допълни.-Както и да е... | |

| Заглавие: Re: На гости Пон Мар 19, 2007 1:20 pm | |
| -Нали уж си споделяхме,Кейс?-продължи Алис като вървеше с умрени крачки към замъка. Утрото беше светло,вятърът подухваше и слънчевите лъчи едва-едва се подаваха от облаците.Алис се усмихна -Смени темата,Али-помоли я Кейси -Али?-изкрещя Лестранж-Само мам ми вика така и то когато иска да се дразни с ме.никога,ама никога не ме наричай Али!! Кейси се усмихна. -Добре няма повече-обеща тя-Е,закуската сега нали? Алис кимна и двете отидоха в Голямата зала.Ядяха бавно и си говореха оживено.Когато забелязаха,че Фред и Джордж се изнасят от залата се ухилиха.Изчаках няколко минути и също тръгнаха без да обръщат внимание на злобата на Панси | |

| Заглавие: Re: На гости Пон Мар 19, 2007 1:46 pm | |
| Докато минаваха покрай масите Кейси и Али свидяха Джини,която явно говореше нещо за тях.Двете момичета се изкикотиха злобно и продължиха по пътя си.На излизане двете слидеринки видяха няколко първукурсника,който се гонеха.Едно малко русокосо грифиндорче профуча покрай Кейси и на нея и се прииска да го спъне,но после се отказа. Алис и Кейси стигнаха до Камъка на сепията.Там седяха Фред и Джордж. | |

| Заглавие: Re: На гости Пон Мар 19, 2007 1:52 pm | |
| Те понечиха да се приближат,но Алис ги спря -Трябва да се скрием някъде-каза само с мърдане на устни тя Близнаците кимнаха и направих знак към гората,Слидеринките кимнаха и се насочиха натам.Повървяха малко и спряха на една полянка.Грифиндорците се появиха след малко -Защо се крием?Срамувате ли се от нас?-усмихна се Фред и се приблжи до Алис Тя му се усмихна и го прегърна. -Как си Кейс?-Джордж се беше озовала до Малфой и беше я беше прегърнал през раменте -Супер!-усмихна се Кейси | |

| Заглавие: Re: На гости Пон Мар 19, 2007 2:01 pm | |
| Страха на Кейси се стопи мигновенно.Единственото нещо от,което я беше стах беше брат и.Не искаше Драко да разбере за това,нито никой друг Малфой.Но когато беше с Джордж тревогите и се изпаряваха.Алис и Фред си говореха оживено. | |

| Заглавие: Re: На гости Пон Мар 19, 2007 2:06 pm | |
| Четиримата бяха седнали на мократа от роса трева.Виждаха запаления комин на къщичката на Хагрид и силуета на училието.Алис се беше облегнала на Фред,а Кейси се беше отпуснала до Джордж.Колко им беше хубаво така.. -Защо се крием?-попита Фред по едно време -Защото някой може да ни види-Алис се притисна по-силно до него,сякаш можеше да й избяга -Успокой се,никъде няма да ходя-той я прегърна и тя се усмихна Алис се държеше мило единствено с близнаците.Но мислите,че някой може да ги видия я плашеха до смърт.Всичко щеше да отиде по дяволите.Майка й и баща й никога нямаше да й простят. | |

| Заглавие: Re: На гости Пон Мар 19, 2007 2:15 pm | |
| Алис се отблъсна Фред и скочи на крака.Момчето я изгледа смаяно.Джордж и Кейси също скочиха и зяпнаха другото момиче.Лестранж им напарви знак да мълчат. -Май има някой...-каза тихо тя. Кейси стисна пръчката си и се заогледа.Не биваше да допуска никой да ги види.Тя целуна Джордж набързо. -Аз ще тръгна натам.-оповести момичето. Алис кимна... | |

| Заглавие: Re: На гости Пон Мар 19, 2007 2:19 pm | |
| -Вие се връщайте в училището-помоли Алис -Няма да ви оставим сами-възпротиви се Фред,но Алис го изгледа строго-Добре,добре..но се пазете! Тя го прегърна набързо и извади пръчката си.Двамата Уизли се запътиха обратно,а Кейси и Алис се спогледаха сърдито -Защо винаги някой трябва да ми развали настроението?-ядоса се Лестранж -Защото така става,когато се криеш,мила-прозвуча познат на Алис глас и момичето изтръпна -Татко?-пророни едва чуто тя-Тате? Рудолфус Лестрнаж се показа иззад едно дърво.Беше с черната мантия и с маска -Отново мисия ли чичо?-попита Кейси,но не получи отговор -Тук е и майка ти,Кейс-отговори й Рудолфус-И Бела е тук.И Луциус. -Ъъъ.-Алис се стъписа-Мама е тук? | |

| Заглавие: Re: На гости Пон Мар 19, 2007 2:29 pm | |
| Кейси зяпна.Възможно ли беше това?Дали ги бяха видели с Фред и Джордж?Момичето потрепера. -Ам...къде са те?-попита Кейси притеснено. -Навътре в гората.-обясни чичо и. Двете слидерники се спогледаха.Кейси разбра,че и Алис изпитва страх от срещата със семейство Малфой и майка си... | |

| Заглавие: Re: На гости Вто Мар 20, 2007 11:29 am | |
| -Тате..видя ли нещо?-попита направо Алис -Да,скъпа,видях нещо.Нещо,което не ми хареса особено-отвърна Рудолфус леко студено -Татко виж,знам,че така опетнявам името на семейството,но на мен ми е приятно с Фред.Той се държи мило с мен и никога не ме е наранявал.Няма да се откажа от него,въпреки че един ден може би ще трябва да го убия-в гласа й се усети нотка на уплаха -Миличка,наистина ли?Този родоотстъпник-чу се друг глас -Здравей мамо-поздрави Алис и майка й се показа от дърветата -Не ми харесва какво правиш!-каза спокойно Белатрикс и Алис кимна -Знам,че на никой не му харесва,но на мен ми.И един път ще ме оставит да правя каквото искам.Заклевам се,че това няма ми попречи да завърша училище и да стана като вас.Чувствата ми няма да повлияят на нищо.Нека просто да си изживея хубавите години в Хогуортс-Алис гледаше майка си в очите и сякаш я молеше с поглед -Все ми е едно.Просто не искам да ти навреди,скъпа-отвърна Бела-Кейси,майка ти е ей там.Иди да си поговориш с нея. Кейси,която досега стоеше като препарирана,веднага се насочи към шубраците.Алис помълча някоко минути и продължи: -Знам,че трябва да помогна на Драко за мисията.Знам,че ако убия Дъмбълдор може би Хогуортс повече няма да отвори врати.Ето затова искам последната ми година да е специална.И вярвам,че с Фред ми е най-добре -Ами Тиодор?Харесва те от години-баща й се намеси някак междудругото -Нот?-извика Алис,но майка й вдигна ръка и тя понижи гласа си-Тед ми е приятел и то един от най-добрите,но не го приемам като гадже.Моля ви! Рудолфус и Белатрикс се спогледаха,а след това кимнаха.Алис извика весело и ги прегърна един по един.Голям камък беше паднал от сърцето и тя се чувствапе чудесно. | |

| Заглавие: Re: На гости Вто Мар 20, 2007 11:59 am | |
| Кейси изпитваше страх,какъвто не беше изпитвала досега.Тя се приближи до шубраците.Една жена с руса коса и бледо лице се изправи. -Здравей,миличка!-каза тя.-Къде е брат ти?-попита Нарциса. -Той...ами не е тук.-каза Кейси и заби поглед в земята.Дали да каже на майка си или да го запази в тайна? -Какво те тревожи?-попита Нарциса след малко. -Мамо...аз...-започна Кейси,но не можа да довърши.Може би трябваше да го запази в тайна...Но пък Рудолфус я беше видял и сигурно щеше да и каже. -Как върви училището?-попита майка и. -Нормално,но... -И баща ти е тук.-прекъсна я Нарциса. -Добре,но... -Трябваше да говоря с Драко... -Мамо опитвам се да ти кажа,че излизам с Джордж Уизли!-почти извика Кейси. Нарциса се стъписа.Алис,Белатрикс и Рудолфус се извърнаха рязко.Алис погледна със съчуствие братовчедка си.Явно и Луциус се беше появил в този момент,защото и той гледаше стъписано дъщеря си. -С кой излизаш?-процеди през зъби той. Кейси събра смелост и повтори - Джордж Уизли. -Уизли!?-спокойно попита майка и. -Драко знае ли... -Не става въпрос за Драко!Става въпрос за мен... -И Уизли.-довърши Нарциса. -Да.И вие по никакъв начин няма да ме спрете!-нацупено каза Кейси. -Тогава няма да опитваме,нали Луциус?-натърти Нарциса и Кейси я зяпна.Всъщност беше очаквала по-голямата поткрепа от страна на майка си.Луциус кимна необедително,но това беше достатъчно за Кейси...
| |

| Заглавие: Re: На гости Вто Мар 20, 2007 12:08 pm | |
| -Нарциса,казах ли ти да не приемаш Алис в дома ни?Виж на какво е направила Кейси!-крещеше Луциус Алис кипна.Чичо й постоянно намираше начин да я заяде -Защо аз да съм виновна?-изкрещя ядосано Алис-Какво съм ти направила чичо?Завиждаш на татко,ок,ама не си го изкарвай на мен.Колко пъти търпях Круциуо докато бях в имението и ти продължаваш.Какво искаш от мен?Какво по дяволите искаш? -Алис,успокой се.-Белатрикс я стисна за рамене,но по лицето на Алис се стекоха сълзи -Знаеш ли мамо?Бях се заклела никога да не казвам,но ще си призная.Чичо щеше да ме убия,ако не беше леля.На тринайстия ми рожден ден.Нали чичо?Беше изрекал Авада,но леля го събори и той не можа да довърши-Алис изтри сълзите си и стисна пръчката в джоба си -Наистина ли Луциус?-изкрещя Руъдолфус,който досега беше стоял отстрани-Искал си да убиеш детето ми?Благодаря ти Нарциса-вметна той между другото-Луцису,имаше ли си причина? -Алис е една напаст-извика Малфой на свой ред-Тя прилича на майка си и много на теб.А с теб имам неуредени сметки,за които тя преспокойно можеше да си плати -Луциус!-извика Нарциса,но никой не й обърна внимание Двамата мъже се гледаха на кръв. -Стига татко-помоли Алис-Просто реших,че трябва да знаете.Сега е по-добре да тръгвате.Много ви обичаме. Алис прегърна баща си,а после и майка си,като получи по една целувка по челото.Кейси също прегърна родителите си и с едно силно ПУК е изчезнаха | |

| Заглавие: Re: На гости Вто Мар 20, 2007 12:26 pm | |
| -Алис,извинявай за баща ми.-смънка Кейси. -Няма нищо.-каза Алис и избърса очите си.-Важното е,че не мина толкова страшно,колкото си мислехме... -Да.-съгласи се навъсено Кейси. -Какво пак те мъчи? -Ами нищо просто...сега Драко ще разбере. -Е,и?
| |

| Заглавие: Re: На гости Вто Мар 20, 2007 12:32 pm | |
| -Виж,Кейс,колкото и да не искам да го кажа Драко е лицемер.Нима той ти е казвал всичко?-Алис вдигна вежди -Ми да,ние не крием такива тайни-отвърна Кейси -А знаеш ли,че онази вечер го хванах с Карен Лир?-попита Алис и се усмихна -Не е смешно,Алис-скастри я Кейси -Не се шегъвам,Кейс.Обещах да не ти казвам,но все пак трябва да ти дам пример,че той не е света вода ненапита и не ти казва всичко-Лестранж се ухили почти до уши -Какво?-почти извика Кейси-Наистина ли не се шегуваш? -Да,наистина-потвърди Алис и закима -Ще му кажа аз на..-Кейси се закани срещу брат си,но Алис я спря: -Недей така!Ти също криеш тайни от него -Да..може би си права -Права съм,Кейс.Аз не греша.Не е в крвъта на Лестранж да допуска грешки.И сега,за да оплюя чичо-За доказателство вземи мама и татко-никой от тях не се е провалил и са оживяли след Азкабан Кейси се усмихна.Алис я беше развеселила.Изведнъж чуха гласове. -Настъпил си ме Роналд.-изкрещя някой | |

| Заглавие: Re: На гости Вто Мар 20, 2007 1:06 pm | |
| Алис направи знак на Кейси и двете се скриха зад едно дърво. -Потър и приятелчетата му.-просъска тя. След като Хари,Рон и Хърмаяни се доближиха,двете слидеринки изкочиха иззад дърветата. -Какво правиш тук,Белязан?-попита нехайно Кейси. -Не е твоя работа.-каза Хърмаяни. -Не те питам,Грейнджър.-озъби се Кейси. -Нали знаеш,Кейс,Грейнджър винаги трябва да се докаже...-започна Алис. -Защо просто не се разкарате?-натърти Хари. Кейси се ядоса,взе пръчката си и тръгна срещу грифиндорците,но някой я спря.Тя вдигна поглед,до нея седеше... -Джордж?-смая се тя.
| |
|  | | Sponsored content
 | Заглавие: Re: На гости  | |
| |
|  | | | На гости | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|