Магическа забава!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Магическа забава!

Новата учебна година започва!

ИндексГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Славни победители- книга с шампиони

Go down 
АвторСъобщение
Браян Рукууд
Директор
Директор

Брой мнения : 945
Registration date : 08.02.2007

Славни победители- книга с шампиони Empty
ПисанеЗаглавие: Славни победители- книга с шампиони   Славни победители- книга с шампиони Icon_minitimeВто Мар 20, 2007 4:16 am

Здравейте,аз съм стария книжар- Мимитко. Обикалям навсякъде. Книгата,която пиша се казва "Славни победи в дуелите- книга с имената на шампиони". Това е книгата ми и вие се намирате в темата за нея. Тук ще вписвам имената на всички шампиони от дуели. Така ако се мислите за много силен/на можете да видите кои са петкратните например шампиони и да се сръжавате с тях. А пък така и с времето моята книга ще се пълни и така аз,Мимитко де Мими Ми Мимитко ще стана известен писател. Ето имената на шампионите дотук в Клуба по дуелиране:
1.-Кармен Ридъл- брой дуели:1, брой победи:1. Известни личности,които е победила: една невероятно добра магьосница от Ордена на феникса- Куках...
2.-Директорът Геца Тифуус Дъмбълдор-брой дуели:над 5 000. Брой победи:Колкото са дуелите-толкова и победите. Известни личности,които е победил:Руина Рейвънколу,Салазар Слидерин,Хелга Хафълпаф, Игор Каркаров,много аврори,купища от смъргожадни и Картър Милър от Ордена на феникса...
Върнете се в началото Go down
https://xaripotar.editboard.com

Славни победители- книга с шампиони
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Магическа забава! :: Доброто срещу Злото :: Клуб по дуелиране-
Идете на: