| Поговори с Директора | |
|
+12sanityyy koki лили.1999 pepsss jlove Зеленото чудовище Arodoet kenyry Фийби Хелуел ЧО ЧАН Кийра Лестранж Браян Рукууд 16 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Браян Рукууд Директор

Брой мнения : 945 Registration date : 08.02.2007
 | Заглавие: Поговори с Директора Сря Мар 28, 2007 10:30 am | |
| | |
|
 | |
Кийра Лестранж Министър на магията

Брой мнения : 385 Age : 30 Localisation : In magic wolrd ... Registration date : 06.08.2007
 | Заглавие: Re: Поговори с Директора Пон Авг 27, 2007 8:02 pm | |
| Кийра влезе в кабинета. Той бе пълен със всевъзможни странни предмети , някой от които по нейно мнения нямаха употреба. Младата жена се огледа за последън път, след което се насочи към мястото, където беше бюрото на директора Рикууд. Него го нямаше в даденя момент, затова тя реши да го изчака, разглеждайки скромната колекция от подбрани книги на Геца. След 10-тина минутки директора нахлу в кабинета , затваряйки с трясък вратата. - Кийра какво правиш тук? - Министерски работи - обясни чернокоската - Както знаеш скоро ще се проведе ежеговния бал с маски и искам да се убедя, че Хогуортс ще се погрижи защитата да бъде приемлива. Разбираш ... формалности. - Да, да разбира се - каза небрежно Фредерик. - Нещо друго? - докато казваше това, той взе дневника си и се опита да го прибере без Кийра да забележе. - Ами да ... според новата наредва на министерството предметите, които се изучават трябва да са съставени най-много от две думи. Всички освен ЗСЧИ и ГЗМИ не съвпадат. Така че , новите им имена за Черни изкуства и Магически създания. - завърши Кийра и се усмихна. - Е това беше. Чернокоската се запъти към вратата, но бе прекъсната от директора ... | |
|
 | |
Браян Рукууд Директор

Брой мнения : 945 Registration date : 08.02.2007
 | Заглавие: Re: Поговори с Директора Вто Авг 28, 2007 1:14 am | |
| -Кийра, нека бъла бъде малко по късно. -Добре, и аз това мислех да предложа. -Но засега ще е добре да създадеш тема в Балната зала, за да са информирани всички. -Добре, Геца. -Приятна вечер. -И на теб. И дамата си тръгна... | |
|
 | |
Кийра Лестранж Министър на магията

Брой мнения : 385 Age : 30 Localisation : In magic wolrd ... Registration date : 06.08.2007
 | Заглавие: Re: Поговори с Директора Съб Окт 06, 2007 1:28 pm | |
| | |
|
 | |
ЧО ЧАН Грифиндорка

Брой мнения : 42 Age : 28 Registration date : 15.06.2008
 | Заглавие: Re: Поговори с Директора Пон Юни 16, 2008 8:44 am | |
| [i]Имам два въпроса към директра- Колко ще се бави разпределянето? вие ли ще сте директор тази учебна година? | |
|
 | |
Фийби Хелуел Слидеринка

Брой мнения : 79 Registration date : 10.04.2008
 | Заглавие: Re: Поговори с Директора Пон Юни 16, 2008 11:14 am | |
| - Луна Лъбгуд написа:
- [i]Имам два въпроса към директра-
Колко ще се бави разпределянето? вие ли ще сте директор тази учебна година? И аз задавам същите въпроси и вуобще дали у-щето ще се води от някого.  | |
|
 | |
kenyry Грифиндорец

Брой мнения : 71 Age : 27 Registration date : 30.08.2008
 | Заглавие: Re: Поговори с Директора Пет Сеп 05, 2008 5:55 am | |
| | |
|
 | |
Arodoet Префект /Грифиндор/

Брой мнения : 381 Registration date : 13.07.2007
 | |
 | |
Зеленото чудовище Слидеринка

Брой мнения : 199 Age : 30 Registration date : 06.08.2007
 | Заглавие: Re: Поговори с Директора Пет Сеп 26, 2008 3:31 pm | |
| Хаха.ако имаме късмет директора може и да се съгласи да даде на някой админските права, за да има кой да оправи форума, щото той ( директора ) отказва да се занимава повече с този форум. | |
|
 | |
jlove

Брой мнения : 14 Age : 27 Registration date : 22.03.2009
 | Заглавие: Re: Поговори с Директора Вто Мар 24, 2009 6:27 am | |
| - Фийби Хелуел написа:
- Луна Лъбгуд написа:
- [i]Имам два въпроса към директра-
Колко ще се бави разпределянето? вие ли ще сте директор тази учебна година? И аз задавам същите въпроси и вуобще дали у-щето ще се води от някого.  И аз задавам тези въпроси и също така и героят ми още не е одобрен и във форумите пише че няма нови мнения, въпреки че аз току що се бях записала. | |
|
 | |
pepsss
Брой мнения : 29 Age : 27 Registration date : 28.03.2009
 | Заглавие: Re: Поговори с Директора Нед Мар 29, 2009 2:09 am | |
| Имам и аз един въпрос.Колко време ще се бави разпределението?И кой ще ни е директора тази година? | |
|
 | |
Arodoet Префект /Грифиндор/

Брой мнения : 381 Registration date : 13.07.2007
 | Заглавие: Re: Поговори с Директора Вто Апр 14, 2009 9:02 am | |
| Така... Разпределянето е готово отдавна!!! Чети по-вничателно в темата с разпределителната шапка. Относно директора.... Не знам колко пъти е нужно да повторя, че директора ни остави по неизвестни за мен причини за времетраене без определен срок. В момента форума се ръководи от мен и КИРА и ние сме зам. директори. Друг директор нито има как да се назвачава, нито ще се назначава. | |
|
 | |
лили.1999

Брой мнения : 76 Registration date : 08.04.2010
 | Заглавие: Re: Поговори с Директора Пет Май 14, 2010 2:26 am | |
| Дават ни много малко домашни!По трансфигурация и отвари нямаме никакво домашно.Скучно ми е така.Моля Ви,давайте повече домашни!  | |
|
 | |
koki

Брой мнения : 3 Registration date : 19.05.2010
 | Заглавие: Re: Поговори с Директора Чет Май 20, 2010 1:47 am | |
| Извинете ме,директоре,но кога ще си получа магическата пръчка и от кой? | |
|
 | |
sanityyy
Брой мнения : 16 Registration date : 17.02.2011
 | Заглавие: Re: Поговори с Директора Чет Фев 17, 2011 5:39 am | |
| Сани влезе в директорския кабинет с молбата : -Добър Ден Директоре, дошла съм с молбата да попитам кога ще разбера към кой дом съм. Бих искала да съм към Рейвънклоу. Регистрирах се днес (17.02.2011г.) и много бих искала да ряазбера към кой дом съм, за да напредна. | |
|
 | |
тонкс потър
Брой мнения : 22 Age : 28 Registration date : 11.04.2011
 | Заглавие: Re: Поговори с Директора Вто Апр 12, 2011 11:06 am | |
| - sanityyy написа:
- тонкс влезе в директорския кабинет с молбата :
-Добър Ден Директоре, дошла съм с молбата да попитам кога ще разбера към кой дом съм. Бих искала да съм към грифиндор. много бих искала да ряазбера към кой дом съм, за да напредна. Извинете ме,директоре,но кога ще си получа магическата пръчка и от кой!и учебниците и най вече кога ще ме разпределят!!!!!!!!!!!!!!!!1 | |
|
 | |
Harmaqny

Брой мнения : 2 Age : 25 Registration date : 13.11.2011
 | Заглавие: Re: Поговори с Директора Нед Ное 13, 2011 11:24 am | |
| Кога ще бъда разпределена?От къда да си получа пръчката и другите неща от списака?От къде да отида на диагон-али?
| |
|
 | |
Виктория Бартън Романов
Брой мнения : 6 Age : 27 Registration date : 24.07.2013
 | Заглавие: Re: Поговори с Директора Вто Юли 30, 2013 7:00 am | |
| | |
|
 | |
Сивиръс Снейп
Брой мнения : 8 Registration date : 09.05.2013
 | Заглавие: Re: Поговори с Директора Нед Мар 16, 2014 3:25 pm | |
| Та така Директоре да вземеш да стегнеш този Форум и да го направиш в блясък за да има повече хора !! | |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Поговори с Директора  | |
| |
|
 | |
| Поговори с Директора | |
|