Магическа забава!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Магическа забава!

Новата учебна година започва!

ИндексГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Кога плачете?

Go down 
+3
Ванеса Блек
Тру Риддъл
Yanavulk
7 posters
АвторСъобщение
Yanavulk
Учителка
Учителка
Yanavulk

Брой мнения : 91
Registration date : 10.02.2007

Кога плачете? Empty
ПисанеЗаглавие: Кога плачете?   Кога плачете? Icon_minitimeВто Апр 17, 2007 12:26 pm

Кога плачете? Случва ли ви се да е без видима и основателна причина? Използвате ли сълзите като оръжие ( много популярен женски трик, поне така казват )?... И изобщо какво приложение намират сълзите в живота ви?
Върнете се в началото Go down
Тру Риддъл
Лекарка
Лекарка
Тру Риддъл

Брой мнения : 113
Registration date : 16.02.2007

Кога плачете? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кога плачете?   Кога плачете? Icon_minitimeВто Апр 17, 2007 1:04 pm

Плача,защото съм много чуствителна.Плача когато някой близук ме нарани психически.Никога не съм използвала сълзите си за нещо лошо,но имам способнос да се разплача когато си поискам и честичко за да се подсиля си рева без причина.Също плача ан много филми,но най-много обичам да плача от смях,а това не е рядко(с моята компания Rolling Eyes )!
Кармен Р
Гост

Кога плачете? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кога плачете?   Кога плачете? Icon_minitimeВто Апр 17, 2007 11:34 pm

Тру Риддъл написа:
Плача,защото съм много чуствителна.Плача когато някой близук ме нарани психически.Никога не съм използвала сълзите си за нещо лошо,но имам способнос да се разплача когато си поискам и честичко за да се подсиля си рева без причина.Също плача ан много филми,но най-много обичам да плача от смях,а това не е рядко(с моята компания Rolling Eyes )!

В този случай си проличава,че сме сестри,защото и аз така Smile
....
Гост

Кога плачете? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кога плачете?   Кога плачете? Icon_minitimeПет Апр 20, 2007 3:53 am

Аз пък плача от смях в изобилие ...ама многооооооо мн мн мн мн то като се почне и нямам спирка. То смеха ти увеличава живота все пак...ау аз ще вивея до 200 години scratch ...Амиии имало е случаи в които плача но това е защото нещо се е случило с близки приятели и така нататък но не плача защото някой ме е наранил психически защото аз съм много силен човек. В живота си съм преживяла много и може би от там съм станала по силна и със всичко мога да се справям сама Basketball
Ванеса Блек
Слидеринка
Ванеса Блек

Брой мнения : 17
Registration date : 21.04.2007

Кога плачете? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кога плачете?   Кога плачете? Icon_minitimeСъб Апр 21, 2007 9:39 am

Избягвам да плача и да показвам,че съм наранена.Когато го правя,искам да съм сама..попринцип аз съм рак и съм доста чувствителна така че,когато някой ме засегне трябва да изкарам всичко отвътре..
Все пак съм ограничила това до минимум
http://forums.linkinpark.com!
Yanavulk
Учителка
Учителка
Yanavulk

Брой мнения : 91
Registration date : 10.02.2007

Кога плачете? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кога плачете?   Кога плачете? Icon_minitimeСъб Апр 21, 2007 9:44 am

Ванеса Блек написа:
Избягвам да плача и да показвам,че съм наранена.Когато го правя,искам да съм сама..попринцип аз съм рак и съм доста чувствителна така че,когато някой ме засегне трябва да изкарам всичко отвътре..
Все пак съм ограничила това до минимум
И аз така само,че аз съм между стрелец и козирог! Sad
Ванеса Блек
Слидеринка
Ванеса Блек

Брой мнения : 17
Registration date : 21.04.2007

Кога плачете? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кога плачете?   Кога плачете? Icon_minitimeСъб Апр 21, 2007 9:49 am

Ахам..ами според мен е признак на слабост да плачеш за щяло и нещяло,но когато наистина съм наранена не го крия.
http://forums.linkinpark.com!
Arodoet
Префект /Грифиндор/
Префект /Грифиндор/
Arodoet

Брой мнения : 381
Registration date : 13.07.2007

Кога плачете? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кога плачете?   Кога плачете? Icon_minitimeНед Сеп 30, 2007 5:59 am

И аз не обичам да показвам, че съм наранена. В смисъл такъв, че ако плача, то е само когато съм сама или с близки приятели. Когато съм пред хора се сдържам до колкото мога, макар да не успявам винаги. Не си спомням да съм се преструвала, че плача, за да ми обърнат внимание. Обичам да ме утешават, но когато съм наранена. Не се преструвам, за да привлеча внимание. Много рядко ми се случва да плача от смях. Това не означава, че не се смея достатъчно. Напротив. Понякога се скъсвам от хилеж. Просто много рядко се случва да се разплача от смях. То на мен и радко ми се случва да се разплача от нещо друго де. Обикновено търпя и може да не заплача за нещо голямо. Но когато ми се насъбере много се разревавам и от най-малкото нещо.
Ваорай

Ваорай

Брой мнения : 201
Registration date : 12.09.2007

Кога плачете? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кога плачете?   Кога плачете? Icon_minitimeПет Окт 19, 2007 7:08 am

...

Последната промяна е направена от Ваорай на Съб Май 01, 2010 3:56 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Риси Уоупан
Грифиндорка
Грифиндорка
Риси Уоупан

Брой мнения : 78
Registration date : 30.07.2008

Кога плачете? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кога плачете?   Кога плачете? Icon_minitimeПет Авг 15, 2008 4:45 am

Ами често плача,защото си имам причина.Имам много причини.Някой момиче ще каже: "Заради момче." Никога заради момче.Чувствителна съм много и нямам представа какво правя.Понякога на тъжни песни плача...После сама не си осъзнавам причната,но...
HeLeNa

HeLeNa

Брой мнения : 45
Registration date : 10.10.2007

Кога плачете? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кога плачете?   Кога плачете? Icon_minitimeПон Окт 13, 2008 2:46 am

Почти никога не плача,а когато се случи то е от смях.Не че понякога не се натъжавам,но сълзите рядко помагат.Никога не съм плакала за момче и се гордея от себе си. Laughing lol!
Sponsored content

Кога плачете? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кога плачете?   Кога плачете? Icon_minitime

Кога плачете?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Магическа забава! :: Клубове :: Момичешки клуб-
Идете на: