| Кога плачете? | |
|
+3Ванеса Блек Тру Риддъл Yanavulk 7 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Yanavulk Учителка
Брой мнения : 91 Registration date : 10.02.2007
| Заглавие: Кога плачете? Вто Апр 17, 2007 12:26 pm | |
| Кога плачете? Случва ли ви се да е без видима и основателна причина? Използвате ли сълзите като оръжие ( много популярен женски трик, поне така казват )?... И изобщо какво приложение намират сълзите в живота ви? | |
|
| |
Тру Риддъл Лекарка
Брой мнения : 113 Registration date : 16.02.2007
| Заглавие: Re: Кога плачете? Вто Апр 17, 2007 1:04 pm | |
| Плача,защото съм много чуствителна.Плача когато някой близук ме нарани психически.Никога не съм използвала сълзите си за нещо лошо,но имам способнос да се разплача когато си поискам и честичко за да се подсиля си рева без причина.Също плача ан много филми,но най-много обичам да плача от смях,а това не е рядко(с моята компания )! | |
|
| |
Кармен Р Гост
| |
| |
.... Гост
| |
| |
Ванеса Блек Слидеринка
Брой мнения : 17 Age : 34 Registration date : 21.04.2007
| Заглавие: Re: Кога плачете? Съб Апр 21, 2007 9:39 am | |
| Избягвам да плача и да показвам,че съм наранена.Когато го правя,искам да съм сама..попринцип аз съм рак и съм доста чувствителна така че,когато някой ме засегне трябва да изкарам всичко отвътре.. Все пак съм ограничила това до минимум | |
|
| |
Yanavulk Учителка
Брой мнения : 91 Registration date : 10.02.2007
| Заглавие: Re: Кога плачете? Съб Апр 21, 2007 9:44 am | |
| - Ванеса Блек написа:
- Избягвам да плача и да показвам,че съм наранена.Когато го правя,искам да съм сама..попринцип аз съм рак и съм доста чувствителна така че,когато някой ме засегне трябва да изкарам всичко отвътре..
Все пак съм ограничила това до минимум И аз така само,че аз съм между стрелец и козирог! | |
|
| |
Ванеса Блек Слидеринка
Брой мнения : 17 Age : 34 Registration date : 21.04.2007
| Заглавие: Re: Кога плачете? Съб Апр 21, 2007 9:49 am | |
| Ахам..ами според мен е признак на слабост да плачеш за щяло и нещяло,но когато наистина съм наранена не го крия. | |
|
| |
Arodoet Префект /Грифиндор/
Брой мнения : 381 Registration date : 13.07.2007
| Заглавие: Re: Кога плачете? Нед Сеп 30, 2007 5:59 am | |
| И аз не обичам да показвам, че съм наранена. В смисъл такъв, че ако плача, то е само когато съм сама или с близки приятели. Когато съм пред хора се сдържам до колкото мога, макар да не успявам винаги. Не си спомням да съм се преструвала, че плача, за да ми обърнат внимание. Обичам да ме утешават, но когато съм наранена. Не се преструвам, за да привлеча внимание. Много рядко ми се случва да плача от смях. Това не означава, че не се смея достатъчно. Напротив. Понякога се скъсвам от хилеж. Просто много рядко се случва да се разплача от смях. То на мен и радко ми се случва да се разплача от нещо друго де. Обикновено търпя и може да не заплача за нещо голямо. Но когато ми се насъбере много се разревавам и от най-малкото нещо. | |
|
| |
Ваорай
Брой мнения : 201 Registration date : 12.09.2007
| Заглавие: Re: Кога плачете? Пет Окт 19, 2007 7:08 am | |
|
Последната промяна е направена от Ваорай на Съб Май 01, 2010 3:56 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Риси Уоупан Грифиндорка
Брой мнения : 78 Registration date : 30.07.2008
| Заглавие: Re: Кога плачете? Пет Авг 15, 2008 4:45 am | |
| Ами често плача,защото си имам причина.Имам много причини.Някой момиче ще каже: "Заради момче." Никога заради момче.Чувствителна съм много и нямам представа какво правя.Понякога на тъжни песни плача...После сама не си осъзнавам причната,но... | |
|
| |
HeLeNa
Брой мнения : 45 Registration date : 10.10.2007
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Кога плачете? | |
| |
|
| |
| Кога плачете? | |