| Флиртът | |
|
+3Ванеса Блек Тру Риддъл Yanavulk 7 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Yanavulk Учителка
Брой мнения : 91 Registration date : 10.02.2007
| Заглавие: Флиртът Вто Апр 17, 2007 12:28 pm | |
| Какво мислите за флиртовете, момичета? Интересно ли ви е, поддавате ли се лесно или ви е по-приятно да се правите на недостъпна поне в началото? Как усещате, че зад някой флирт може да се крие нещо по-вълнуващо, харесва ли ви да поемате инициативата за развитие Изобщо, как флиртувате? И понеже аз съм автор на темата - ще кажа за себе си Ако обекта си заслужава, наистина е приятна емоция Ами аз съм мълка! | |
|
| |
Тру Риддъл Лекарка
Брой мнения : 113 Registration date : 16.02.2007
| Заглавие: Re: Флиртът Вто Апр 17, 2007 1:01 pm | |
| Ами аз не флиртувам често,но когато се наложе изпозвам очите си ,защото са големи и тъмни.Също така и ръцете,а в последно време момчетата около мен(чудно защо )ги влече маникюра ми.Но пък не обичам флиртовете за мен това са малко страни неща , предпочитам някои да дойде или аз да отида и да кажа всичко честно и право в очи.Абе странен човек съм. | |
|
| |
Кармен Р Гост
| Заглавие: Re: Флиртът Вто Апр 17, 2007 11:40 pm | |
| |
|
| |
Ванеса Блек Слидеринка
Брой мнения : 17 Age : 34 Registration date : 21.04.2007
| Заглавие: Re: Флиртът Съб Апр 21, 2007 9:35 am | |
| Аз обичам да флиртувам..понякога просто така се забавлявам. Понвечето пъти момчетата ме ухажватт но аз не съм толкова лесно достъпна..на моменти ги въртя на пръста си..както се пее в една моя любима песничка на Киара-Like a boy. Твърде съм против момчетата да се държат както искат с нас и отвръщам на удара. Иначе да,често ми се случва да флиртувам и да..недостъпна съм | |
|
| |
Arodoet Префект /Грифиндор/
Брой мнения : 381 Registration date : 13.07.2007
| Заглавие: Re: Флиртът Нед Сеп 30, 2007 6:38 am | |
| Аз рядко флиртувам. Ако трябва да сме честни въобще не се занимавам с момчета (спокойно това ОПРЕДЕЛЕНО НЕ ОЗНАЧАВА, че се занимавам с момичета). Просто на този етап от живота ми си имам други приоритети, като кандидатстване, приятели, семейство. Не че не си харесвам никого, но в момента нямам време за такива неща. А и както написах някъде, в една друга тема, имам си двама мъже дет ме тормозят в къщи и за момента не ми е нужен трети. Освен това предпочитам момчето да направи първата крачка. От друга страна не понасям разни нахалници, дет те заговарят по улицата. Бе въобщеее, и аз съм доста странен човек, но си знам, че когат му доиде времето и за мен ще се намери половинка | |
|
| |
Кийра Лестранж Министър на магията
Брой мнения : 385 Age : 31 Localisation : In magic wolrd ... Registration date : 06.08.2007
| Заглавие: Re: Флиртът Пон Окт 08, 2007 2:46 am | |
| | |
|
| |
Ваорай
Брой мнения : 201 Registration date : 12.09.2007
| Заглавие: Re: Флиртът Пет Окт 19, 2007 5:16 am | |
|
Последната промяна е направена от Ваорай на Съб Май 01, 2010 3:53 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Риси Уоупан Грифиндорка
Брой мнения : 78 Registration date : 30.07.2008
| Заглавие: Re: Флиртът Пет Авг 15, 2008 4:49 am | |
| Честно казано изобщо не съм ги испробвала.Аз нали съм си в моята кожа...За момчета не мисля.Омразва ми вече...Едно и също-Хващаш си гадже,ходиш с него 7-8 месеца най-много и късате.Това се отнася за нас-тези на възраст от 12 до 14,а понякога и по-нагоре.Флирт?Такова нещо аз незнам.Тоест не умея да различавам истина от лъжа.Никога немога да разбера кога едно момче ме харесва.Това не ми пречи... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флиртът | |
| |
|
| |
| Флиртът | |
|