| ЗАВРЪЩАМЕ СЕ- Брой 5 | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Браян Рукууд Директор
Брой мнения : 945 Registration date : 08.02.2007
| Заглавие: ЗАВРЪЩАМЕ СЕ- Брой 5 Съб Юли 21, 2007 1:20 pm | |
| | |
|
| |
Браян Рукууд Директор
| Заглавие: Re: ЗАВРЪЩАМЕ СЕ- Брой 5 Съб Авг 04, 2007 12:07 pm | |
| брой 5 Здравейте- домъчня ни доста за вас през почивката. Но ето че се завръщаме- по-добри от всякога. Ето и рубриките в брой 5: -Завръщане. -Как премина лятото. -Клюки от горещия сезон. -Невероятната нова учебна година. -Пикантни тайни от новата учебна година. -Кратко интервю с Директора. -Конкурс. ЧЕТИ НАДОЛУ!!! | |
|
| |
Браян Рукууд Директор
| Заглавие: Re: ЗАВРЪЩАМЕ СЕ- Брой 5 Съб Авг 04, 2007 12:14 pm | |
| ЗАВРЪЩАНЕ:
Здравейте отново с най-инетерсния вестник в целия магьоснически свят. Вече можете да публикувате безплатни обяви във вестника, но разбира се чрез минимално заплащане. Ето какви са цените:
Кратка обява- реклама на нещо без снимка- 10 сикли. Кратка обява- реклама на нещо със снимка- 50 сикли. Средна по обем обява- 1 галеон. Средна по обем обява с до 10 снимки- 2 галеона и 5 сикли. Дълга и обемиста обява без картини- 3 галеона и 8 сикли. Далга и обемиста обява с до 20 картини- 5 галеона. За някаква клюка или пикантна тайна- безплатно!!! Не се допускат реклами на форуми или сайтове. Става въпрос единствено за нещо във форума и ако искате да пуснете обява- изпратете първо ЛС на Геца!!!
Изгодно и за вас и за нас!!!
Но ако не искате- не обявявайте нищо. Само се наслаждавайте на новите броеве като брой 5. Е, приятно четене!!!
ЧЕТИ НАДОЛУ!!! | |
|
| |
Браян Рукууд Директор
| Заглавие: Re: ЗАВРЪЩАМЕ СЕ- Брой 5 Съб Авг 04, 2007 12:52 pm | |
| | |
|
| |
Браян Рукууд Директор
| |
| |
Браян Рукууд Директор
| Заглавие: Re: ЗАВРЪЩАМЕ СЕ- Брой 5 Съб Авг 04, 2007 1:14 pm | |
| | |
|
| |
Браян Рукууд Директор
| |
| |
Браян Рукууд Директор
| Заглавие: Re: ЗАВРЪЩАМЕ СЕ- Брой 5 Нед Авг 05, 2007 9:03 am | |
| Кратко интервю с Директора:Рита:Здравейте, г-н Директор!Геца: Добър ден, г-жо Скийтър!Рита: Наистина ли учебната година ще е толкова фантастична и откога?Геца: Ами учебната година започва на 6 август- понеделник, но ученето започва от 10 август- петък. Тогава ще се проведат първите учебни занятия на учениците от първи и втори курс. А иначе невероятните неща ще стават постепенно през годината и ще започнат от към края на месеца.Рита: Ами в петък по всички ли предмети ще бъдат пуснати първите уроци?Геца: Не, разбира се. Под всеки един предмет /под описанието му/ е написан денят в който ще бъдат пускани новите уроци. Следователно в петък ще се сложат уроци само по тези предмети, които по график за в петък. Рита: Доста добре е измислено. Имате моите поздравления! А всеки ученик ли трябва да се е записал на поне 3 предмета ако няма друг пост освен на ученик?Геца: Да,това е задължително. Ако някой ученик няма никакъв пост като префект, учител или др. и не се е записал на поне три предмета, то тогава той няма да е допускан нито по екскурзии, нито в риалити шоута, нито в турнири или нещо подобно. Рита: Добре. А как върви личният ви живот, Директоре? Предния път ви обвинихме, че ходите с мъгълка. Тя не е точно мъгълка, а мътнорода. Казва се Хармаяни Грейнджър. Но имаме снимка, на която се целувате с китайката Чо Чан. Е с коя ходите- с мътнородата или с китайката? Геца: Не е ваша работа личния ми живот. И не е прилично да наричате някого "мътнород". Пък и ми обещахте кратко интервю. Е вече е повече от кратко. Довиждане. Имам важни дела за вършене!!!Рита:Довиждане, срамежливко!!! | |
|
| |
Браян Рукууд Директор
| |
| |
Arodoet Префект /Грифиндор/
Брой мнения : 381 Registration date : 13.07.2007
| Заглавие: Re: ЗАВРЪЩАМЕ СЕ- Брой 5 Пет Сеп 21, 2007 2:57 pm | |
| Според мен, бройчето си е хубаво, обаче още не са започнали да се случват мистериозните неща, които е обещал директора. Или поне аз не съм ги забелязала. А сега, ще изявя и аз заядливата си страна (макар да не го правя често) и ще се проявя от части като някогашната Рита, като кажа че имате много правописни грешки във вестника. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: ЗАВРЪЩАМЕ СЕ- Брой 5 | |
| |
|
| |
| ЗАВРЪЩАМЕ СЕ- Брой 5 | |
|