Магическа забава! Новата учебна година започва! |
| | /Уроци За ВтОрОКУрснИци/ | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Браян Рукууд Директор

Брой мнения : 945 Registration date : 08.02.2007
 | Заглавие: /Уроци За ВтОрОКУрснИци/ Нед Авг 05, 2007 9:51 am | |
| Тук ще бъдат помествани уроците на всички второкурсници. | |
|  | | Браян Рукууд Директор

| Заглавие: Re: /Уроци За ВтОрОКУрснИци/ Чет Авг 16, 2007 4:23 am | |
| В таванската класна стая, предвидена за часовете по Пророкуване влезе проф.Геца. Той седна на клатещия му се стол зад катедрата и заговори на вече почти порасналите ученици пред него: -Здравейте, увагаеми ученици от втори курс. За втора поред учебна година се срещаме. Как прекарахте лятото? Едно гърбаво момче се обади някъде изотзад: -Лятото беше страхотно. Аз ходих до Египед и на море. Беше страхотно. От морето си закупих ново кристално кълбо и цял месец гадах на него. Нищо обаче не предсказах. Виждах само някакви сенки да се ширят из него. Заприличаха ми на диментори. Геца каза усмихнато: -Браво, момчето ми. Може би са били диментори. И правилно си предсказал- скоро тук ще има много диментори. А и всъщ... Изведнъж едно младо и стройно момиче с тъмно-черна коса каза с пискливия си глас: -Аз също прекарах лятото си супер. Ходих във Франция при двайстата ми братовчедка по кръвна линия на десетия братовчед на бабата на чичото, който сега е свекър на баща ми. Тя учи в академия "Бабатон". Беше страхотно да посетя ново училище. А пък и там видях дядото на сестрата на петата зестра по кръвна линия на майката на брата на сес... Геца я прекъсна с изкуствена усмивка: -Ахам. Добре. Понаучихме родословното ти дърво. Е сега все пак сме в час. Трябва да учим. Стига приказки. Обаче днес няма да взимаме нов урок, а искам всеки един от вас много внимателно да си преговори уроците от миналата година и ако не знае нещо сега е момента да го научи. Искам да ги знаете съвършенно, защото преминаваме от следващия час към много по-труден етап на учене в Пророкуването. Затова днес няма да взимаме нов урок и няма да имате никакви домашни, за да можете да си преговорите всичко много много добре. Не искам издънки и слаби оценки тази година. Бъдете сериозни и отговорни. И така- следващия път можем да губим часа си, но може и да имаме. Ако губим тйкмо ще имате много време да си преговорите уроците от миналата година. Искам да ги знаете отлично. Но малко е вероятно да губим. Ако не видите нов урок, значи губим. И така, лек ден. Преговорете си всичко каквото ви казах и ще се видим следващия час.Лек ден! | |

| |  | | Браян Рукууд Директор

| |  | | Браян Рукууд Директор

| Заглавие: Re: /Уроци За ВтОрОКУрснИци/ Пет Сеп 14, 2007 1:57 am | |
| Проф. Рукууд влезе в таванското помещение и седна зад катедрата си рагневен- за първи път от началото на учебната година...Директорът не изчака звънеца, а направо заговори на доста висок глас: -Никой не ми прати теста!!!!Може и да знаете отговорите, но с непращането на теста показвате обратното...Няма да намалявам точките наа домовете ви- нито пък ще ви пиша оценки ТРОЛ, но всеки един от вас ще получи по два минуса в дневника...А при трети минус- оценката Трол...Така- край по този въпрос...Сега- отворете учебниците си на стр.28. Отгоре пише следното: "Гадаене по длан, птичи вътрешности и планетите и техните спътници"... Тези видове за предсказване на бъдещето се учат в 1 курс, но знаете- че миналата година още нищо не бе готово и затова не успях да ви ги предам...Ако сте завършили 1 курс трябва задължително да можете да гадаете по два от най-важните видове за предсказване и да знаете теорията за пророкуването...Аз ви научих на два вида- гадаене по кристално кълбо и чаени листенца...Така че тези три останали вида не са ви нужни...Ако пък искате- научете ги сами и ще имате допълнителни знания...А сега преминаваме към нещо доста по-трудно- "Сънища и тълкуване на сънища". Това ще учим до края на годината...И след втори курс вече ще можете да гадаете по два начина и да предсказвате по сънищата си като ги тълкувате...Това са две изключително важни неща...Ето го и първият ви урок от трудния материал за 2 курс: Сънищата ни... За да можем да предсказваме бъдещето трябва да научим и упражним до съвършенство всички видове за предсказване на бъдещето...Вие вече се научихте на няколко вида за предсказване на бъдещето- с кристална топка, чрез чаени листенца и др. Те ви трябват много и затова трябва да ги знаете...Но има и още един вид за предсказване на бъдещето,който използваме почти всяка нощ- макар и несъзнателно- съня ни...Често сънуваме странни неща- понякога несвързани...Събуждаме се и мислим, че съня ни е бил пълна глупост, но глупавите сме ние, защото не знаем как да го тълкуваме...Всеки детайл- предмет или действие от сънищата ни се тълкува с нещо и вещае нещо...Затова е много важно да се научим да тълкуваме сънищата си...Отсега до края на годината ще учим какво вещаят определени знаци от сънищата ни!!! Домашно: Научете урока до съвършенство!!! Приятен ден!!! | |

| Заглавие: Re: /Уроци За ВтОрОКУрснИци/ Съб Сеп 29, 2007 10:53 am | |
| Професор Браян Рукууд влезе в помещението, седна зад катедрата си и затовори на учениците пред себе си ясно и утчетливо: -Здравейте, уважаеми второкурсници. Както казахме в предишния ни урок- тази година ще се учим да тълкуваме сънищата си. Ако не знаете- ще поясня нещо: Пророкуването се учи само три години. През първата се учат най-малко два вида за гадаене, а през втората се научаваме да тълкуваме сънищата си. През третата се набляга предимно на теория! Вие вече сте в предпоследната година от убочението си по този предмет и затова материала става доста по-сложен. Ще трябва да научите доста знаци, чрез които да тълкувате сънищата си. Но тъй като сте брилнтни ученици- аз вярвам във вас. И вече идва новия ни урок. А ето го и него: "Знаци за тълкуване на сънищата- Раздел 1!" Има хиляди знаци за тълкуване на сънищата ни, но ние с вас ще се запознаем тази година с основните от тях. Днес ще научим значението на три знака, което искам да знаете отлично! Ето ги и знаците: Автобус- ако само го видиш - скорошно препятствие, ако се возиш в него - забавяне на професионалното издигане. Автомобил - ако се возиш в него - успех, ако само го видиш - новини, ако сънуваш катастрофирал автомобил - отложи плановете си за деня, а ако в съня си купуваш автомобил - предстои ти важно събитие. Ад - предстои опасност. Домашно: Да научите съвършенно значението на тези знаци! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! (Ако не искате да се издъните на срочния изпит- разбира се!) Довиждане и лека седмица! | |

| Заглавие: Re: /Уроци За ВтОрОКУрснИци/ Сря Окт 17, 2007 5:59 am | |
| Проф. Браян Рукууд влезе в таванското помещение, седна зад катедрата си и заговори: -Здравейте, уважаеми ученици! Досега научихме доста важни неща по Пророкуване. От 1 курс научихте доста теория за предсказването преди години от маговете и вещиците, за основните видове за гадаене и се научихте да гадаете по два от тях. Тази година пък научихте доста полезна теория за сънищата и три основни знака за тълкуването им. Засега тази учебна материя ви е достатъчна и с нея можете спокойно да завършите 1 срок на 2 курс. Но първо трябва да издържите срочния изпит, който ще се проведе на 1 ноември и отговорите от теста можете да ми пратите чак до 5 ноември. Ще имате цели 5 дни за решението на лесния тест. А той наистина ще е много лесен! Ще има два въпроса за преговор от миналата година, но те ще са лесни. Останалите няколко въпроса ще са от изученото тази година, което е много малко- така че можете да го научите. Повтарям- тестчето ще е лесно! Седнете и си прочетете всичко от тази година и влезте в темата за уроците на първокурсниците и прочетете и тяхните уроци- които вие маналата година учихте и ще се справите! Ако пък някой изпитва затруднение да не се срамува, а да ми пише в кабинета или по ЛС- аз ще помагам доста! Довиждане засега! Ще се видим през втория срок, който започва на 7 ноември! До скоро! Успех на изпита! | |

| Заглавие: Re: /Уроци За ВтОрОКУрснИци/ Нед Фев 24, 2008 6:23 am | |
| Браян Рукууд влезе в стаята, която бе светла и приветлива... По стените се виждаха следите, където доскоро са били залепени герлянди, а в ъгъла на стаята имаше купчинка от елхови бодлички...... На прозорците обаче вече имаше прекрасни мартенички, а отстрани на чиновете си бяха насядали учениците, готови за учене след дългата ваканция. Браян седна зад катедрата си, помириса кокичетата, които бе оставил до дневника и след това заговори: -Здравейте, мили ученици! Ето че вторият срок дойде и след изключително дългата ваканция трябва да се захващаме за работа....през втория срок по Пророкуване ни предстои изучаването на много интересни предсказания, знаци и какво ли още не....Всяка година, когато след дългата ваканция започвам да изпитвам всички казват "ооооо......аз го забра`их т`ва - ние го учихме отдавна....". Затова аз днес ви казвам да си идвадите учебниците и да преговорите и да си пропомните всичко, което сме взели през годината!"...... СКОРО ОТНОВО ЩЕ ИМАМЕ ЧАС, НО МАЙ НЯМА ДА Е В РЕДОВНИЯ ДЕН........... ДОВИЖДАНЕ! | |
|  | | Sponsored content
 | Заглавие: Re: /Уроци За ВтОрОКУрснИци/  | |
| |
|  | | | /Уроци За ВтОрОКУрснИци/ | |
|
Similar topics |  |
|
Similar topics |  |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |