Магическа забава!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Магическа забава!

Новата учебна година започва!
 
ИндексГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

 

 /Уроци За ВтОрОКУрснИци/

Go down 
АвторСъобщение
Браян Рукууд
Директор
ДиректорБрой мнения : 945
Registration date : 08.02.2007

/Уроци За ВтОрОКУрснИци/ Empty
ПисанеЗаглавие: /Уроци За ВтОрОКУрснИци/   /Уроци За ВтОрОКУрснИци/ Icon_minitimeНед Авг 05, 2007 9:51 am

Тук ще бъдат помествани уроците на всички второкурсници.
Върнете се в началото Go down
https://xaripotar.editboard.com
Браян Рукууд
Директор
ДиректорБрой мнения : 945
Registration date : 08.02.2007

/Уроци За ВтОрОКУрснИци/ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: /Уроци За ВтОрОКУрснИци/   /Уроци За ВтОрОКУрснИци/ Icon_minitimeЧет Авг 16, 2007 4:23 am

В таванската класна стая, предвидена за часовете по Пророкуване влезе проф.Геца. Той седна на клатещия му се стол зад катедрата и заговори на вече почти порасналите ученици пред него:
-Здравейте, увагаеми ученици от втори курс. За втора поред учебна година се срещаме. Как прекарахте лятото?
Едно гърбаво момче се обади някъде изотзад:
-Лятото беше страхотно. Аз ходих до Египед и на море. Беше страхотно. От морето си закупих ново кристално кълбо и цял месец гадах на него. Нищо обаче не предсказах. Виждах само някакви сенки да се ширят из него. Заприличаха ми на диментори.
Геца каза усмихнато:
-Браво, момчето ми. Може би са били диментори. И правилно си предсказал- скоро тук ще има много диментори. А и всъщ...
Изведнъж едно младо и стройно момиче с тъмно-черна коса каза с пискливия си глас:
-Аз също прекарах лятото си супер. Ходих във Франция при двайстата ми братовчедка по кръвна линия на десетия братовчед на бабата на чичото, който сега е свекър на баща ми. Тя учи в академия "Бабатон". Беше страхотно да посетя ново училище. А пък и там видях дядото на сестрата на петата зестра по кръвна линия на майката на брата на сес...
Геца я прекъсна с изкуствена усмивка:
-Ахам. Добре. Понаучихме родословното ти дърво. Е сега все пак сме в час. Трябва да учим. Стига приказки. Обаче днес няма да взимаме нов урок, а искам всеки един от вас много внимателно да си преговори уроците от миналата година и ако не знае нещо сега е момента да го научи. Искам да ги знаете съвършенно, защото преминаваме от следващия час към много по-труден етап на учене в Пророкуването. Затова днес няма да взимаме нов урок и няма да имате никакви домашни, за да можете да си преговорите всичко много много добре. Не искам издънки и слаби оценки тази година. Бъдете сериозни и отговорни. И така- следващия път можем да губим часа си, но може и да имаме. Ако губим тйкмо ще имате много време да си преговорите уроците от миналата година. Искам да ги знаете отлично. Но малко е вероятно да губим. Ако не видите нов урок, значи губим. И така, лек ден. Преговорете си всичко каквото ви казах и ще се видим следващия час.Лек ден!
Върнете се в началото Go down
https://xaripotar.editboard.com
Браян Рукууд
Директор
ДиректорБрой мнения : 945
Registration date : 08.02.2007

/Уроци За ВтОрОКУрснИци/ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: /Уроци За ВтОрОКУрснИци/   /Уроци За ВтОрОКУрснИци/ Icon_minitimeЧет Авг 23, 2007 9:17 am

Днес губим часа си, защото съм зает- подготвям тестовете ви. Точно така- правилно ме разбрахте- следващия четвъртък ще имате тест или устно изпитване- но оценки ще получат всички. Затова се възползвайте от днешния пропилян час и си приговорете всичко за следващия час!!!Very Happy
Върнете се в началото Go down
https://xaripotar.editboard.com
Браян Рукууд
Директор
ДиректорБрой мнения : 945
Registration date : 08.02.2007

/Уроци За ВтОрОКУрснИци/ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: /Уроци За ВтОрОКУрснИци/   /Уроци За ВтОрОКУрснИци/ Icon_minitimeНед Сеп 02, 2007 3:26 am

Професор Браян Рукууд влезе в таванското помещение и седна зад катедрата си. На бюрото пред него постави една купчина с листи. Учениците настръхнаха при вида й. Щом ги видя, Браян се усмихна и каза:
-Я стига. Сега ще ви дам кратко тестче и искам да ми пратите отговорите по ЛС до четвъртък. Имате предостъчно време. Така хем ще получите оценки, хем ще се подготвите за изпитите до които има доста време. Е, ето го тестчето:

Контролна работа по "Пророкуване"- 2 курс:

1.За какво използвали Пророкуването маговете и вещиците?
А:За да гадаят какво ще се случи през следващите месеци и години.
Б: За лична облага.
В: За да прокълнат някого...

2.Фигурира ли сред основните видове за гадаене- гадаенето по длан?

3.Фигурира ли сред основните видове за гадаене- гадаенето по димяща струна?

4.Как се гадае по чаени листенца?
А:Човек взима от чаша за кафе по едно чаено листенце и опитва горния му край. Ако е кисело- вещае смърт. Ако е сладко- вещае здраве и щастие.
Б:Човек взима чаша за кафе и оглежда чаените листенца на дъното като се мъчи да съзре някакъв знак, предсказващ бъдещето му.

Отговорите да ми се пратят по ЛС до 12 септември. Следващия път ще губим часа си, но искам да ми пратите отговорите си. Ще се видим на 13, когато ще ви съобщя оценките и ще преминем в по-трудния етап от убочението си...Twisted Evil Довиждане дотогава!!!
Върнете се в началото Go down
https://xaripotar.editboard.com
Браян Рукууд
Директор
ДиректорБрой мнения : 945
Registration date : 08.02.2007

/Уроци За ВтОрОКУрснИци/ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: /Уроци За ВтОрОКУрснИци/   /Уроци За ВтОрОКУрснИци/ Icon_minitimeПет Сеп 14, 2007 1:57 am

Проф. Рукууд влезе в таванското помещение и седна зад катедрата си рагневен- за първи път от началото на учебната година...Директорът не изчака звънеца, а направо заговори на доста висок глас:
-Никой не ми прати теста!!!!Може и да знаете отговорите, но с непращането на теста показвате обратното...Няма да намалявам точките наа домовете ви- нито пък ще ви пиша оценки ТРОЛ, но всеки един от вас ще получи по два минуса в дневника...А при трети минус- оценката Трол...Така- край по този въпрос...Сега- отворете учебниците си на стр.28. Отгоре пише следното:

"Гадаене по длан, птичи вътрешности и планетите и техните спътници"...

Тези видове за предсказване на бъдещето се учат в 1 курс, но знаете- че миналата година още нищо не бе готово и затова не успях да ви ги предам...Ако сте завършили 1 курс трябва задължително да можете да гадаете по два от най-важните видове за предсказване и да знаете теорията за пророкуването...Аз ви научих на два вида- гадаене по кристално кълбо и чаени листенца...Така че тези три останали вида не са ви нужни...Ако пък искате- научете ги сами и ще имате допълнителни знания...А сега преминаваме към нещо доста по-трудно- "Сънища и тълкуване на сънища". Това ще учим до края на годината...И след втори курс вече ще можете да гадаете по два начина и да предсказвате по сънищата си като ги тълкувате...Това са две изключително важни неща...Ето го и първият ви урок от трудния материал за 2 курс:

Сънищата ни...
За да можем да предсказваме бъдещето трябва да научим и упражним до съвършенство всички видове за предсказване на бъдещето...Вие вече се научихте на няколко вида за предсказване на бъдещето- с кристална топка, чрез чаени листенца и др. Те ви трябват много и затова трябва да ги знаете...Но има и още един вид за предсказване на бъдещето,който използваме почти всяка нощ- макар и несъзнателно- съня ни...Често сънуваме странни неща- понякога несвързани...Събуждаме се и мислим, че съня ни е бил пълна глупост, но глупавите сме ние, защото не знаем как да го тълкуваме...Всеки детайл- предмет или действие от сънищата ни се тълкува с нещо и вещае нещо...Затова е много важно да се научим да тълкуваме сънищата си...Отсега до края на годината ще учим какво вещаят определени знаци от сънищата ни!!!

Домашно:
Научете урока до съвършенство!!!

Приятен ден!!!
Върнете се в началото Go down
https://xaripotar.editboard.com
Браян Рукууд
Директор
ДиректорБрой мнения : 945
Registration date : 08.02.2007

/Уроци За ВтОрОКУрснИци/ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: /Уроци За ВтОрОКУрснИци/   /Уроци За ВтОрОКУрснИци/ Icon_minitimeСъб Сеп 29, 2007 10:53 am

Професор Браян Рукууд влезе в помещението, седна зад катедрата си и затовори на учениците пред себе си ясно и утчетливо:

-Здравейте, уважаеми второкурсници. Както казахме в предишния ни урок- тази година ще се учим да тълкуваме сънищата си. Ако не знаете- ще поясня нещо:
Пророкуването се учи само три години. През първата се учат най-малко два вида за гадаене, а през втората се научаваме да тълкуваме сънищата си. През третата се набляга предимно на теория!
Вие вече сте в предпоследната година от убочението си по този предмет и затова материала става доста по-сложен. Ще трябва да научите доста знаци, чрез които да тълкувате сънищата си.
Но тъй като сте брилнтни ученици- аз вярвам във вас.
И вече идва новия ни урок. А ето го и него:

"Знаци за тълкуване на сънищата- Раздел 1!"
Има хиляди знаци за тълкуване на сънищата ни, но ние с вас ще се запознаем тази година с основните от тях. Днес ще научим значението на три знака, което искам да знаете отлично! Ето ги и знаците:

Автобус- ако само го видиш - скорошно препятствие, ако се возиш в него - забавяне на професионалното издигане.

Автомобил - ако се возиш в него - успех, ако само го видиш - новини, ако сънуваш катастрофирал автомобил - отложи плановете си за деня, а ако в съня си купуваш автомобил - предстои ти важно събитие.

Ад - предстои опасност.


Домашно:
Да научите съвършенно значението на тези знаци!
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
(Ако не искате да се издъните на срочния изпит- разбира се!)
Довиждане и лека седмица!
Върнете се в началото Go down
https://xaripotar.editboard.com
Браян Рукууд
Директор
ДиректорБрой мнения : 945
Registration date : 08.02.2007

/Уроци За ВтОрОКУрснИци/ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: /Уроци За ВтОрОКУрснИци/   /Уроци За ВтОрОКУрснИци/ Icon_minitimeСря Окт 17, 2007 5:59 am

Проф. Браян Рукууд влезе в таванското помещение, седна зад катедрата си и заговори:
-Здравейте, уважаеми ученици!
Досега научихме доста важни неща по Пророкуване. От 1 курс научихте доста теория за предсказването преди години от маговете и вещиците, за основните видове за гадаене и се научихте да гадаете по два от тях. Тази година пък научихте доста полезна теория за сънищата и три основни знака за тълкуването им.
Засега тази учебна материя ви е достатъчна и с нея можете спокойно да завършите 1 срок на 2 курс.
Но първо трябва да издържите срочния изпит, който ще се проведе на 1 ноември и отговорите от теста можете да ми пратите чак до 5 ноември.
Ще имате цели 5 дни за решението на лесния тест.
А той наистина ще е много лесен!
Ще има два въпроса за преговор от миналата година, но те ще са лесни. Останалите няколко въпроса ще са от изученото тази година, което е много малко- така че можете да го научите.
Повтарям- тестчето ще е лесно!
Седнете и си прочетете всичко от тази година и влезте в темата за уроците на първокурсниците и прочетете и тяхните уроци- които вие маналата година учихте и ще се справите!
Ако пък някой изпитва затруднение да не се срамува, а да ми пише в кабинета или по ЛС- аз ще помагам доста!
Довиждане засега!
Ще се видим през втория срок, който започва на 7 ноември!
До скоро!
Успех на изпита!
Върнете се в началото Go down
https://xaripotar.editboard.com
Браян Рукууд
Директор
ДиректорБрой мнения : 945
Registration date : 08.02.2007

/Уроци За ВтОрОКУрснИци/ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: /Уроци За ВтОрОКУрснИци/   /Уроци За ВтОрОКУрснИци/ Icon_minitimeНед Фев 24, 2008 6:23 am

Браян Рукууд влезе в стаята, която бе светла и приветлива...
По стените се виждаха следите, където доскоро са били залепени герлянди, а в ъгъла на стаята имаше купчинка от елхови бодлички......
На прозорците обаче вече имаше прекрасни мартенички, а отстрани на чиновете си бяха насядали учениците, готови за учене след дългата ваканция.

Браян седна зад катедрата си, помириса кокичетата, които бе оставил до дневника и след това заговори:
-Здравейте, мили ученици! Ето че вторият срок дойде и след изключително дългата ваканция трябва да се захващаме за работа....през втория срок по Пророкуване ни предстои изучаването на много интересни предсказания, знаци и какво ли още не....Всяка година, когато след дългата ваканция започвам да изпитвам всички казват "ооооо......аз го забра`их т`ва - ние го учихме отдавна....". Затова аз днес ви казвам да си идвадите учебниците и да преговорите и да си пропомните всичко, което сме взели през годината!"......
СКОРО ОТНОВО ЩЕ ИМАМЕ ЧАС, НО МАЙ НЯМА ДА Е В РЕДОВНИЯ ДЕН...........
ДОВИЖДАНЕ!
Върнете се в началото Go down
https://xaripotar.editboard.com
Sponsored content

/Уроци За ВтОрОКУрснИци/ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: /Уроци За ВтОрОКУрснИци/   /Уроци За ВтОрОКУрснИци/ Icon_minitime

Върнете се в началото Go down
 
/Уроци За ВтОрОКУрснИци/
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Магическа забава! :: Учението :: Пророкуване-
Идете на: