Магическа забава!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Магическа забава!

Новата учебна година започва!

ИндексГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

"Обсъждане на желания"

Go down 
+5
Проф. Джони Блес
Зеленото чудовище
Кармен Риддъл
Кийра Лестранж
Браян Рукууд
9 posters
Иди на страница : 1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
Браян Рукууд
Директор
Директор

Брой мнения : 945
Registration date : 08.02.2007

"Обсъждане на желания" Empty
ПисанеЗаглавие: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" Icon_minitimeПон Авг 06, 2007 11:04 am

Днес след дълги уговаряници и след дълги бунтове аз предлагам да има примирие. Ето какво предлагам аз:
Аз да си остана администратор и да мога да модерирам всичко като имам ново име- Годрик Грифиндор.
Кармен Риддъл пък да стане п.администраторка и и тя да може да модерира всичко и да има ново име- Салаза Слидерин.
Двамата да управляваме всичко и нашата дума да е ЗАКОН.
Ако пък ни потрябва нещо от админ-панела Салаза ще ми каже какво е то и аз ще го изпълня. Така ще бъде супер и всички ще са щастливи, а Кийра ще бъде висшестоящата министерша на целия магьоснически свят. Така ще се постигне примирие и всеки ден с Кармен (Салаза) ще уговаряме всичко около форума и ще си разпределяме задълженията. Г-жа министершата пък ще ни помага. Приемате ли???

Последната промяна е направена от на Вто Авг 14, 2007 1:00 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото Go down
https://xaripotar.editboard.com
Браян Рукууд
Директор
Директор

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" Icon_minitimeВто Авг 07, 2007 12:11 am

Но обаче- когато след онзи конкурс бях обещал на някой да стане администратор или в този случай п.администратор- аз казах, че това е само за един ден. Само за 24 часа и когато всичко свърши човека си продължава да си е на предишния пост и аз си оставам директор. Но сега след като Кармен става п.администраторка, може да модерира всичко, думата й е закон и заповед за всички и почти използва админ-панела като ми казва какво да направя от него- и за нея остава същия срок- 1 ден, но тъй като аз съм добър й давам 2 дни и надвишавам първоначалното си обещание. Така че е по-добре да приемете и един път завинаги всичко да свърши, защото аз си изпълних обещанието и даже изритах и изтрих завинаги онези двете лигли. И ако вие не приемете ще изритам и вас и то така, че да не може да пъкнете отново без значение дали сте с променливо ИП- знам много други начини. Така че вие решавайте- да управлявате форума не както бях обещал за 1 ден, а за цели 2 дни или да ви изритам и изтрия завинаги от този форум и от ЕДИТБОАРДкомуникейшън. Вие решавате- имате още малко време за размисъл.
Кийра Лестранж
Министър на магията
Кийра Лестранж

Брой мнения : 385
Registration date : 06.08.2007

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" Icon_minitimeВто Авг 07, 2007 3:42 am

Ти май нещо не си разбрал. Говорим за пълноправен админ не за един или два дни, а за векове ако форума издържи толкова. Кармен няма никакво намерение да ти се бута в работите на админ и прочие. Ти ще си създаваш форумите, ще слагаш картинки и тн ... ти ще работиш по форума. Искаме Кармен да ИМА възможност да променя нещата, разбира се с твоето съгласие.

Лично аз не съм съгласна с твоето предложение, но когато Кармен се появи ще разбереш нейното мнение.
http://teenhit.informe.com
Кармен Риддъл

Кармен Риддъл

Брой мнения : 132

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" Icon_minitimeВто Авг 07, 2007 7:19 am

Ние не сме съгласни с това полу-админ! Искаме да ме назначиш или някой друг от нас на постоянен администраторски пост или примирието ти е отказано! И не си мисли, че заплахите ти ни действат. Ние също можем да ти причиним повече главоболия от офлуден форум, но предпочитаме да не се стига до там. Решението все пак е твое, защото форума е твой,а не наш! За сега... Twisted Evil
Браян Рукууд
Директор
Директор

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" Icon_minitimeЧет Авг 09, 2007 11:58 am

Аз приемам това за полу- админка завинаги. Е, значи се споразумяхме. Когато съм на линия ми пиши в скайпа, за да се разберем и да започваме да действаме!!!
Зеленото чудовище
Слидеринка
Зеленото чудовище

Брой мнения : 199

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" Icon_minitimeНед Авг 12, 2007 1:01 pm

Така гец ние сме съгласни с примирието но освен да направиш кармен полу-Админ имаме и няколко други условия:
1.Да направиш Кармен пак учителйа по Трансфигурация
2.Аз да съм пак учителка по Астрономия
3.Кийра да стане министър на магията
4.Да баннеш "ВЕЛИКАТА ГОТВАЧКА НА ФОРУМА"защото явно си забравил да го направиш
5.Аз да стана зам министър на магията
6.Ти да не пишеш от името на Волдемор (някакси не е вдъхновяващо)
7.Да смениш Картината на клатещия се Снейп от клуба на Слидерин (изглежда все едно е пиян )
8.Смени ни ранговете ВЕДНАГА
9.И смени картинката на Смъртожадните защото с тоя куклен Волдемор изглежда ужасно
10.Кийра Лестранж да стане учителка по ЗСЧИ

Амиии тва е засега ако има още нещо ще пиша пак

Последната промяна е направена от на Нед Авг 12, 2007 1:22 pm; мнението е било променяно общо 4 пъти
Кармен Риддъл

Кармен Риддъл

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" Icon_minitimeНед Авг 12, 2007 1:10 pm

За картинки сме готови да ти съдействаме, така че само кажи, Гец.
Браян Рукууд
Директор
Директор

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" Icon_minitimeПон Авг 13, 2007 1:28 am

Готово- изпълних всичко:
1.Да направиш Кармен пак учителйа по Трансфигурация- ГОТОВО!
2.Аз да съм пак учителка по Астрономия- ГОТОВО!
3.Кийра да стане министър на магията-ГОТОВО!
4.Да баннеш "ВЕЛИКАТА ГОТВАЧКА НА ФОРУМА"защото явно си забравил да го направиш-ГОТОВО!
5.Аз да стана зам министър на магията-ГОТОВО!
6.Ти да не пишеш от името на Волдемор (някакси не е вдъхновяващо)-ДОБРЕ, но трябва да пише все някого- намерете някой.
7.Да смениш Картината на клатещия се Снейп от клуба на Слидерин (изглежда все едно е пиян )-ГОТОВО!
8.Смени ни ранговете ВЕДНАГА -ГОТОВО!
9.И смени картинката на Смъртожадните защото с тоя куклен Волдемор изглежда ужасно-ГОТОВО!
10.Кийра Лестранж да стане учителка по ЗСЧИ-ГОТОВО!
Всичко е изпълнено!!! Very Happy

Ако колежката ми Кармен не е съгласна с нещо- картинки или др. или пък ако и вие не сте съгласни ми кажете. Тази тема ще е за обсъждане и мисля да изтрия темата "Обявявам БУНТ" и темите с бунта и да започнем всичко добре, след примирието. Но ако Кармен не е съгласна- няма да трия тези мнения. Докато не си каже мнението не ще предприемам нищо.
ПП:За учителките:
Уроците за първокурсниците са преместени в подфорума "Учебници" и от там ги преподавайте отново на учениците от 1 курс. А на второкурсниците преподавайте нови уроци, които вече да са по-сложни от предишните.
п.Директорке- Кармен,
Съгласна ли сте с всичко това?
Кийра Лестранж
Министър на магията
Кийра Лестранж

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" Icon_minitimeПон Авг 13, 2007 4:04 am

За Волдемор няма да има проблеми всеки един от нас може да го играе перфектно Twisted Evil За картинките - тази на смъртожадните не ме кефи ... не го щЪ тоя Потър Laughing Ще потърся и ако намеря нещо ще го постна на лични. За ранга ми ... искам да бъде просто "Министър на магията" Twisted Evil . За другите неща ... май съм съгласна Laughing

И тъй като и ние трябва да си изпълним обещанието започваме да събуждаме форума Laughing В Голяма зала чакам отговор от теб .

И още едно желание свързано с ЗСЧИ . Искам да изтриеш всички теми в този раздел , в които са писали ония двечките ... в превод да оставиш само темата за уроци ... аз другите ще си ги направя Razz

P.S Сега видях в ЗСЧИ, че там си написал да пускам заедно на първи и втори куср, а в горното си мнение е друго ... сега къде да ги пускам?
Кармен Риддъл

Кармен Риддъл

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" Icon_minitimeПон Авг 13, 2007 5:14 am

Напълно съм съгласна! Темите наистина трябва да се изтрият, защото само ще пречат. И най-добре промени заглавието на темата на Обсъждане на желания, за да си има прегледност Smile
Кийра Лестранж
Министър на магията
Кийра Лестранж

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" Icon_minitimeПон Авг 13, 2007 7:47 am

Ей гец ако искаш използвай ей тази за смъртожадните:

"Обсъждане на желания" Copy%20of%20darkArts3a_Wa1

Тази е по-малка

"Обсъждане на желания" Cop%20of%20darkArts3a_Wa1
Браян Рукууд
Директор
Директор

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" Icon_minitimeВто Авг 14, 2007 12:53 am

Благодаря ви- чудесни сте. Ще използвам тази картинка по-малката за смъртожадните- мерси много. А пък Кийра- теб ще си те направя модератор на темата ЗСЧИ и сама ще изтриеш каквото пожелаеш останало от онези двете пикли. А пък за Волдемор- разберете се вие коя да говори от негово име- мен не ме бърка. А за ранга- ОК, веднага ще го оправя. Аз си отивам утре за три дни на село и като се върна ще пиша на кармен или по скайп или по ЛС или тук, за да се разберем за форума- идеи и др. и ще я направя модератор на всеки един подфорум от горе до долу както обещах, за да може да модерира всичко. Very Happy
Браян Рукууд
Директор
Директор

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" Icon_minitimeВто Авг 14, 2007 1:07 am

Готово- изпълних всичко. Вече ранга на Кийра е "Министър на магията". Картинката на подфорума "Смъртожадните" е сменена. Кийра вече е модератор на пофорумите- "Защита срещу Черните изкуства" и "Министерството на магията". Аз не съм част от смъртожадните и затова оставям на моята колежка- директорката Кармен да реши кой или коя да говори от името на Волдемор. А пък като се върна по-вдругиден от село ще направя Кармен модератор на всеки един подфорум, за да може да модерира всичко. И Кийра- по ЗСЧИ ти си реши къде какво да преподаваш. Можеш и да промениш там моите неща и да действаш както ти решиш по този твой предмет!!!Е- всичките ви молби са изпълнени. Каквото ми наредихте- сторих го. Остава само да направя Кармен модератор на всичко, но това ще стане след три дни, защото закъснявам за село. Дотогава Кармен пак може да пише където си поиска из форума от името на Директорка каквато ще е завинаги. Е, довиждане от мен. Ще пиша в петък или събота. Тогава си идвам. Чао и мерси за всичко!!! Very Happy

Последната промяна е направена от на Вто Авг 14, 2007 1:07 am; мнението е било променяно общо 1 път
Кийра Лестранж
Министър на магията
Кийра Лестранж

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" Icon_minitimeВто Авг 14, 2007 1:07 am

OK Smile Радвам се, че картинката е подходяща ... просто тоя Потър е отврат Laughing Няма да е зле да хвършлиш едно мнения в Голямата зала, защото чакам отгвор (който вече получих тук) а така друг не може да пише.
Браян Рукууд
Директор
Директор

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" Icon_minitimeСря Авг 15, 2007 12:08 am

Така, поради проблеми ходенето ми за село се отложи за утре или вдругиден. Затова сега ще изпълня всичко каквото трябва във форума. Вече писах в Голямата зала. Сега ще направя Кармен модератор на всеки един подфорум в целия форум!!!
Браян Рукууд
Директор
Директор

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" Icon_minitimeСря Авг 15, 2007 12:15 am

Готово- вече Кармен е модератор на всичко в този форум. В който и подфорум да влезе може да модерира всичките теми в него, а също така има достъп и до кулите на домовете- Грифиндор, Рейвънклоу и Хафълпаф и и тях може да модерира!!! Very Happy Вече всичките ми обещания са изпълнени. Ако има още нещо- само кажете!!! Very Happy
Кийра Лестранж
Министър на магията
Кийра Лестранж

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" Icon_minitimeСря Авг 15, 2007 6:26 am

Ами гец има едно малко проблемче - ние не виждаме кулите ... имам предвид другите потребители. Ако не знаеш как да стане ми пише на лични да ти обясня Razz
Браян Рукууд
Директор
Директор

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" Icon_minitimeЧет Авг 16, 2007 3:52 am

Спокойно, зная как става. Благодаря ти много за предложението за съдействие. Всъщност вече оправих проблема и можеш да влизаш в подземията на дома си- "Слидерин". Ако съм пропуснал да дам достъп и на някой друг до кулата или подземието на дома му- нека ми пише по ЛС. Извинявам се много за пропуска.
Кийра Лестранж
Министър на магията
Кийра Лестранж

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" Icon_minitimeЧет Авг 16, 2007 4:34 am

Да вече го виждам Smile А да питам от любопитство : Белатрикс коя е?
Зеленото чудовище
Слидеринка
Зеленото чудовище

Брой мнения : 199

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" Icon_minitimeСъб Авг 18, 2007 6:00 am

ААА гец не че искам да ставам досадна ама що не съм мод на
Астрномията и Министерството
Моля те оправи го
Браян Рукууд
Директор
Директор

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" Icon_minitimeПон Авг 20, 2007 3:51 am

Готово, оправих и тези пропуски.
Кийра Лестранж
Министър на магията
Кийра Лестранж

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" Icon_minitimeПон Авг 20, 2007 7:48 am

Геца не искам да прозвучи гадно , ама сори. Ние се заехме да пишем ама не е достатъчно две момичета да разказват Рп . Може би нямаш време на компа или като админ не смяташ, че трябва да пишеш ама така е тъпо. Ние с Кармен и Киира можем да си пишем и в Черната Далия / друг форум . / но е интересно малко разнообразие и спречкване с Грифиндорци примерно .... предполагам схвана какво имам предвид. Wink
Проф. Джони Блес
Рейвънклоуец
Рейвънклоуец
Проф. Джони Блес

Брой мнения : 60
Registration date : 10.02.2007

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" Icon_minitimeПон Авг 20, 2007 4:18 pm

Не искам да ви се меся, но като зам. Директор (можеби вече бивш) и бивш админ на друг форум предлагам следните нови правила:
Никой от юзърите да няма право да носи име или фамилия на някой от споменатите герои в романа на ДЖ. К. Роулинг или някакво наподобяващо "Майстор К*ро" или подобни.
Всеки от потребителите да се регистрира с името на героя си и то да бъде от типа Джак Сторм или нещо подобно!
Предлагам също да се затвори форума за 2-3 дни и всичко да се преподреди, зощото цари пълен хаус и ако го оприличавахме на човек главата щеше да е заместена от крак, а крака от главата. Все пак трябва да има добър изглед, за да се присъединяват още и още потребители и форумът да се развива!
Колкото за РП-то мисля че трябва да има санкции или наказания, ако се спами и РП-то, което се изпълнява е по-малко от 5 реда!
А да и за картинката на ордена на феникса. Хари изглежда тъпо все едно се прозява или се смее истерично!
За сега нямам какво да допълня но мога да дам още идеи ако се сетя за нови неща!
Кийра Лестранж
Министър на магията
Кийра Лестранж

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" Icon_minitimeПон Авг 20, 2007 5:03 pm

Това с фамилиите е тъпо и аз определено ще тегля една майна / извинете за израза / ако някой ме накара да си сменя фамилията. Форума наистина е малко разбъркан и съм съгласна , че ще е по-добре геца да го оправи. С РП - то и определени правила ... не мисля, че трябва да се стига чак до там Smile

П.С Ако се сещаш да влизаш по-често може и да си останеш зам.директор Wink
Проф. Джони Блес
Рейвънклоуец
Рейвънклоуец
Проф. Джони Блес

Брой мнения : 60
Registration date : 10.02.2007

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" Icon_minitimeПон Авг 20, 2007 5:31 pm

Добре това за РП-то може да се промени на 10 или 15 реда, но разбери вече съм го видял и единствения начин, с който се оправи хауса беше точно този - наказателни РП-та от по 20-30 реда, в които описваш дейност която си свършил като търкане на под цялостно почистване на училището или нещо такова!
Отно сно за имената! Ние би трябвало да създадем един нов свят, чиято връзка с този на ДЖ. К. Роулинг да е само училището! Кажи ми интересно ли ще ти бъде да има Хари Потър 1, после 2, после 3, после 4, после 5 или пък ще ти бъде ли приятно да си избереш примерно както ти Лестранж и после целя форум да имат фамилия лестранж? И на двата въпроса отговора е НЕ!

Относно за това, че отсъствам от форума: Това си е лично мой проблем, а и все пак не мога да стоя постоянно втренчен в компютъра. Отсъствах от форума защото имах изпити, задължения и не се появих на датата за първи учебен ден защото бях в чужбина, където нямах компютър, а и не съм търсил, защото видях повече (много повече) от това, което съм видял във този форум и въобще в ежедневието си!
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" Icon_minitime

"Обсъждане на желания"
Върнете се в началото 
Страница 1 от 3Иди на страница : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Магическа забава! :: Важно. :: Съобщения.-
Идете на: