Магическа забава!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Магическа забава!

Новата учебна година започва!

ИндексГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

"Обсъждане на желания"

Go down 
+5
Проф. Джони Блес
Зеленото чудовище
Кармен Риддъл
Кийра Лестранж
Браян Рукууд
9 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
Кийра Лестранж
Министър на магията
Кийра Лестранж

Брой мнения : 385
Registration date : 06.08.2007

"Обсъждане на желания" - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" - Page 2 Icon_minitimeПон Авг 20, 2007 6:38 pm

Добре, добре не се разстройвай Laughing Фамилията си ми харесва и не бих я сменила. Ако искате сложете правило да няма двама с еднаква фамилия. И тъй като напоследък съм от по-активните и съм министър с власт почти колкото твоята Twisted Evil да си ми оставите Лестранжа само на мен ...

За посещенията ... не ставаше дума за 100 часа висене пред компа. Поне аз не съм те мяркала от доста време / аз самата също не се бяха появявала , заради две госпожици / затова просто го споменах . Така или иначе днес отвори форума ... защо не писа поне някъде ... как очаквате форума да се размърда като няма разговори и тн . Не критикувам просто отбелязвам Smile

За РП ... не винаги човек може да напише 100 реда разказ , особено като не е в настроение, или като има много хора във форума на линия. Смятам, че триенето на мнения от типа на Дети и Ивето (мисля че знаеш за тези госпожици ) би било хубаво начало за разчистване на форума. Преди няколко дни Кармен се захвана , ама не е лесно да изтриеш 500 мнения пръснати из целия форум ... така че предполагам би била благодарна ако се присъедините към нея.

Бтв: Мисля, че Геца малко попрекали с реалити шоутата / нали сме магьосници! Smile / плюс че в този майчин дом , надали ще се намерят много хора , които да пишат ... това се отнася и за звероукротителницата и азкабан - според ме трябва да са сляти.

Е това беше от мен за сега, защото вече е три часа и адски ми се спи ... по тази причина може да има и някакви грешки в писането , но сорка.
Върнете се в началото Go down
http://teenhit.informe.com
Проф. Джони Блес
Рейвънклоуец
Рейвънклоуец
Проф. Джони Блес

Брой мнения : 60
Registration date : 10.02.2007

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" - Page 2 Icon_minitimeВто Авг 21, 2007 3:36 am

Със удоволствие бих помогнал в разчистването на форума но след промените имам власт само на свободната зона на моя предмет и на хогсмиид, където няма какво да се разчиства! А за тези, които не знаят какво е РП: това е разказ, в който описваш надълго всяко действие и чувсктво на героя на героя си! РП не е седна, наяде се и си тръгна! В РП- то можеш да пресъздадеш диалог било то с друг герой, докато и двамата играете или просто вие измислите репликите на другия герой. В РП-то може да напишете над какво сте размишлявали или някакво ваше чуство, което сте усетили! Дори и леко трепване на ръката или нещо подобно да е много важна част от РП-то! В РП всеки детайл е важен! Дори и да не е в състояние, когато напише няколко изречения съдържашти това което казах, за минута ще има цялостно и по- голямо от 5 реда РП!
Кийра Лестранж
Министър на магията
Кийра Лестранж

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" - Page 2 Icon_minitimeВто Авг 21, 2007 3:44 am

Добре де .... не смятам че трябва да има чак ограничения за това колко да ти е дълго "РП-то " Не мисля, че е много интересно да четеш сто реда описание примерно на един стол, защото трябва да напишеш еди колко си реда, а няма какво да стане. Вярно е хубаво да се пише повече ... ама да не се прекалвява Razz
Кийра Лестранж
Министър на магията
Кийра Лестранж

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" - Page 2 Icon_minitimeВто Авг 21, 2007 4:11 am

Забравих да добавя - според мен няма остатъчно места, където да се пишат РП - та с хора от различни домове. Евентуално в голямата зала и трите метли , но пак ми се струва малко. Форума е бая голям, но като се замислиш няма много места, където да пишеш ... освен ако не искаш да разждаш бебе Laughing
Браян Рукууд
Директор
Директор

Брой мнения : 945
Registration date : 08.02.2007

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" - Page 2 Icon_minitimeЧет Авг 23, 2007 1:59 am

Здравейте,проф.Блес- радвам се, че отново си в Хогуортс. Ти си оставаш на поста зам.директор и аз няма да се карам за това, че не си идвал. Разбирам всеки от вас- на всеки може да се наложи да отиде в чужбина, но за да не стават грешки и за да не се заемат постовете на отсъстващи потребители е най-хубаво всеки като отива някъде да го напише в подписа си или да ме осведоми за отсъствието си, за да знам какво да предприема. Така- ние всички сме един екип и всеки ще предлага нещо, друг ще го отхвърля, трети ще го приема и така докато не се стигне до общо решение за благото на форума. Проф.Блес предложи две важни неща и аз искам да беседваме за тях. Така, относно фамилиите- мисля, че засега няма нужда да забраняваме фамилиите.Още е лято и почти не влизат хора и затова няма нужда още нито от забрана за фамилиите, нито от санкции за редовете в едно нормално РП. Когато се съберем много, ще видим какви са обстоятелствата и ще решим дали да предприемем тези мерки. Very Happy Но все пак благодаря ви за предложението и за съветите от натрупания ви опит, проф.Блес. И така- вече обявявам екипа и това е то- няма да има засега повече хора в него:

Директорът- Гецата (аз).
п.Директорката- Кармен Риддъл.
зам.директорът- Джони Блес.
Министърът на магията- Кийра Лестранж.
зам.Министърът на магията- Киира Блек.
ТОВА СМЕ НИЕ!!! Very Happy

Относно отсъствието ми- много се извинявам, че влизах рядко в последните дни, но имам ужасни проблеми с компютъра, които ще се решат до понеделник. И от вторник най-късно вече ще влизам редовно всеки ден по много време както преди.Дотогава форума е във ваши ръце. Very Happy Много съм доволен от екипа и разчитам на вас.

ПП: Относно РП-тата- във форума има много подфоруми и в може да се пише под РП, но щом те не са ви достатъчни- тук ми напишете идеи за подфоруми, които да направя, когато ми се оправи компа. Може и да дадете идеи да махна някои подфоруми.
Е, това е всичко. Скоро ще пиша и вече всичко ще е наред!!! Very Happy
https://xaripotar.editboard.com
Браян Рукууд
Директор
Директор

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" - Page 2 Icon_minitimeЧет Авг 23, 2007 2:53 am

Хей- открих ново място, в което да пишем под РП. Пишете в подфорума "Жилища и домове" в темата "Домът на Гецата", защото там правя купон. Very Happy
Кийра Лестранж
Министър на магията
Кийра Лестранж

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" - Page 2 Icon_minitimeЧет Авг 23, 2007 4:50 am

Идеи за махане на някои форуми колкото щеш Laughing Почвам Twisted Evil

За махане:
Родилно отделение и приют- "Магьосница и дете"
Изучи магическия свят с кентавъра Фирензи
Стая за купони
Времеврът
Хитроумната карта
Мислоемът
Купи си екскурзия
Учебници

Има и още ама сега ме мързи. Форума ти е ужасно разбъркан, геца! Един ден се хвани и го поизчисти ... без това Кармен свърши тежката работа с мненията. Картинките също са доста грозновати - не може на всякъде да е Потър или Дъмбълдор. Wink Предлагам да затвориш форума за няколко дни и да го оправиш!

П.С За РП може да направиш някое зелено място, или още някое кафене ... нз форума си е твой , ти прецени кое ще стои най-добре!
Браян Рукууд
Директор
Директор

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" - Page 2 Icon_minitimeПет Авг 24, 2007 1:29 pm

Форума е променен. Някои подфоруми са пренаредени, сменени са дизайна и картините. Изтрити са ненужните подфоруми и мисля, че стана добре. Какво ще кажете?Shocked
Кийра Лестранж
Министър на магията
Кийра Лестранж

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" - Page 2 Icon_minitimeПет Авг 24, 2007 1:39 pm

Първо ще почна със външния вид на форума ( мое лично мнение )

Стила не ми харесва - предпочитам нещо черно или
Картинките - с тях е още по-зле ... не знам как ги избираш ама на мен лично не ми харесват Wink

За пример ще дам клуба на момчетата
Ако искаш да бъде Хари - поне избери снимка, на която да не изглежда повърщаш Laughing Wink

За форума и подрежаднето:
Според мен трябва да има КАТЕГОРИЯ Хогуортс и там нещата да бъдат така наредени:
1. Голямата зала
2. Общите стаи на домовете
3. Дирекцията
4. Кабинетите на зам.директорите
5. Учителска стая
6. Кухня
7. Соварник
8. Стаята на тайните
9. Двора или Хагрид

И отделно в друга категория да бъдат поместени.
Хогсмийд , Гринготс, Министерството , Азкабан и тн ...

Балната зала и клубовете може също да бъдат на едно място Smile Надявам се да съм помогнала Very Happy
Браян Рукууд
Директор
Директор

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" - Page 2 Icon_minitimeСъб Авг 25, 2007 12:28 am

Така- стила го подбирах много време и опитвах какви ли не конбинации. Този най ми хареса, но щом не сте доволни ще го сменя. Обаче преди това ще проподреда форумите. А картините си остават такива. Ако някой намери по-подходящи да ги сложи тук и аз ще ги променя. Мерси, че помогна. Very Happy
Браян Рукууд
Директор
Директор

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" - Page 2 Icon_minitimeСъб Авг 25, 2007 1:23 am

Цяла сутрин сортирах подфорумите и вече съм готов. Мисля, че подредбата стана добра. Благодаря за помощта и на Кийра Лестранж!!!
Кийра Лестранж
Министър на магията
Кийра Лестранж

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" - Page 2 Icon_minitimeСъб Авг 25, 2007 4:00 am

Ми за мен пак си е разбъркано Embarassed

Ще ти напиша целия форум, как трябва да бъде подреден според мен , пък се надявам да помогна Smile

Категория ВАЖНО ( или нещо подобно )
- Първа стъпка ( по-добре си направи там и една отделна тема за правилата)
~ Съобщения може да си го оставиш и там Smile
~ Кандидатсвайте за постове
- Въпроси/Отговори
- Новини
Категория ... ( не мога да измисля как да се казва )
- Герои
- Домове ( Жилища и домове )
Категория Хогуортс
- Голямата зала ( вътре направи тема за разпределителната церемония и една От Директора, което същност ще преставляват Оточненията )
- Часовника с точките
- Общите стаи на домовете
- Дирекцията
- Кабинета на зам. диреторите ( направи го кабинети ... все пак всеки си има отделен Smile )
- Кабинетите на учителите
- Учителска стая
- Библиотека
- Болнично крило
- Кухня
- Стаята на тайните
- Нужната стая ( ако ще я слагаш я постави тук )
- Соварника
- Двора
~ При Хагрид
~ Забранената гора
Категория Магьосническия свят
- Диагон-али
~ Мракон-али
~ Гринготс
- Влака за Хогуортс / Перона на гарата / Гара Кинг Крос ( няма значени кое е )
- ХогсмийД ( се пише )
- Министерството на магията
- Азкабан
- Къщата на семейство Дърсли
Категория Учението
- Черни изкуства
- Вълшебство
- Отвари
- Трансфигурация
- Астрономия
- Билкология
- Грижа за магическите създания
- Пророкуване
- Мъгълознание
- Домашни
- Учебници
Категория Куидич
- Предмета Куидич
- Тренировки на отборите
- Състезания
Категория ... ( не мога да измисля име за това )
- Вода
- Смъртожадните
- Ордена на феникса
- Дуели
~ Клуб по дуелиране
~ Битки

После ще продължа , че трябва да излизам Smile
За стила нищо против просто задния фон може да е черен - ще стои по-добре Exclamation
Браян Рукууд
Директор
Директор

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" - Page 2 Icon_minitimeСъб Авг 25, 2007 7:35 am

Целия слънчев и приятен обед ми отиде в работа. Вече подродехи всичко както искаше. Мисля, че вече всичко е страхотно. Много съм уморен. Какво е сега мнението ви?
Кийра Лестранж
Министър на магията
Кийра Лестранж

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" - Page 2 Icon_minitimeСъб Авг 25, 2007 8:26 am

Аз не изисквам , а просто предлагам начин. Наистина се постара и според мен форума, малко или много започна да придобива нормален вид. Разбира се има все още работа , но тя може да се извършва малко по-малко Smile Само стила не ми харесва, както казах , но както си решиш ....
Браян Рукууд
Директор
Директор

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" - Page 2 Icon_minitimeСъб Авг 25, 2007 8:44 am

Разбирам, че се опитваш да помогнеш и много ти благодаря за това. Хайде добре- смених и стила. Very Happy
Кийра Лестранж
Министър на магията
Кийра Лестранж

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" - Page 2 Icon_minitimeСъб Авг 25, 2007 9:20 am

Определено д черно ми харесва повече Laughing
Зеленото чудовище
Слидеринка
Зеленото чудовище

Брой мнения : 199

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" - Page 2 Icon_minitimeСря Авг 29, 2007 11:30 am

Сега и аз да си кажа идейката.Значи моето предложение е всеки да си има различен ранг.Защото ми се струва мн досадно на всички да им пише едни и също на ранговете.Звездите си показват кой е ученик кой перфект и тн.Плюс това във много форуми потребителите си имат различни рангове и намен ми се стори че и тук може да е така
Кийра Лестранж
Министър на магията
Кийра Лестранж

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" - Page 2 Icon_minitimeСря Авг 29, 2007 1:11 pm

Mdam това е идея Smile

Бтв. като министър на магията смятам, че трябва да имам повече власт от един учител! Примерно да отговарям за нещата извън Хогуортс , а Кармен вътре в училището ... така хем няма да има много работа ... а и ще е по ествено. Разбира се говоря да се дадат и същите права на зам. министъра Smile
Зеленото чудовище
Слидеринка
Зеленото чудовище

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" - Page 2 Icon_minitimeЧет Авг 30, 2007 3:24 am

Съгласа съм със Министърката и моля директора да отговори по бързо!!
Зеленото чудовище
Слидеринка
Зеленото чудовище

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" - Page 2 Icon_minitimeЧет Авг 30, 2007 5:32 am

И още една идейка от мен какво ще кажеш да няма специално място за Анкети а просто всяка анкета да се прави във форума в който се обсъждат нещата свързани с нея.Напр.Анкетата ''Как ще свърши книга седем според вас" да е при "книгите".А тази "Кой е най добрият дъмбълдор" да е при "Актьорите"
Надявам се че разбра какво имам предвид
Браян Рукууд
Директор
Директор

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" - Page 2 Icon_minitimeПет Авг 31, 2007 12:39 am

Така,
съжалявам, че отсъствах.
Относно първата идея- Различен ранг. Това е интересно, но по-добре да си пише кой какъв е и ако иска специален ранг да ми напише ЛС и аз ще му го порменя. Wink

Относно втората идея- Ще ви направя модератори на подфорумите- Магьоснически свят и ще можете да ги модерирате. Wink

Относно третата идея- Анкетите. Това е добре, но ще стане на малко по-късен етап. Все пак има въпроси около форума и най-различни и няма нужда да се чудя къде да ги пъхам. Wink
Кийра Лестранж
Министър на магията
Кийра Лестранж

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" - Page 2 Icon_minitimeСъб Сеп 01, 2007 12:38 am

Цитат :
Така,
съжалявам, че отсъствах.
Относно първата идея- Различен ранг. Това е интересно, но по-добре да си пише кой какъв е и ако иска специален ранг да ми напише ЛС и аз ще му го порменя. Wink

Относно втората идея- Ще ви направя модератори на подфорумите- Магьоснически свят и ще можете да ги модерирате. Wink

За първото е хубаво да го споменеш някъде в правилата Smile

За второто - добре Wink
Кийра Лестранж
Министър на магията
Кийра Лестранж

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" - Page 2 Icon_minitimeСъб Сеп 01, 2007 8:22 am

И една идея Smile На Диагон-али освен тези магазини, които има и в книгата , потребителите да могат да си правят и собствени магазини , от които да печелят пари.

Пример:

Магазин: Красоти при Дороти ( някакъв сапунен филм гледах преди малко Laughing )

В този магазин да се "продават" всякакви видове аватари, картинки, надписи и прочие , които се правят по поръчка. И примерно на мен ми трябва златен напис на името Лестранж. Отивам в магазина казвам какво искам, собственика ми го прави и ... мисля че схванахте Laughing Който примерно обича да измисля разни щури работи ще направи магазин като Зонко и прочие Razz
Браян Рукууд
Директор
Директор

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" - Page 2 Icon_minitimeСъб Сеп 01, 2007 8:38 am

Добре!!!Идеята е фантастична и приета! Кармен дали е съласна?Shocked Аз ще изпълня идеята ти и ако Кармен не е съгласна ще я изтрия...Хайде магазинери- на работа!!!Very Happy
Кийра Лестранж
Министър на магията
Кийра Лестранж

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" - Page 2 Icon_minitimeНед Сеп 02, 2007 3:00 am

Smile Тя идеята не е моя, видях я в един друг форум. Razz

Arrow Не смяташ ли , че е по-добре учителите да са професори?
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: "Обсъждане на желания"   "Обсъждане на желания" - Page 2 Icon_minitime

"Обсъждане на желания"
Върнете се в началото 
Страница 2 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Магическа забава! :: Важно. :: Съобщения.-
Идете на: