| Лафче.... | |
|
+5Кийра Лестранж ~Принцесата Войн~ Тру Риддъл Albena Malfoy Браян Рукууд 9 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Браян Рукууд Директор
Брой мнения : 945 Registration date : 08.02.2007
| Заглавие: Лафче.... Нед Фев 11, 2007 2:10 am | |
| Няма значение от кой дом или пол или курс сте! Тук е мястото където всички лафят и с опознават. Но първо искам всеки да каже тук преди да пише три неща- каква зодия е, какъв човек е и какви хора обича!!! | |
|
| |
kykah Гост
| Заглавие: Re: Лафче.... Сря Фев 14, 2007 12:34 pm | |
| Зодия: Водолей смятам че съм добър човек, понякога забавен...и така. обичам:хората който са умни и добродушни |
|
| |
Albena Malfoy Рейвънклоука
Брой мнения : 34 Age : 32 Localisation : Отвъд божественото.... Registration date : 11.02.2007
| Заглавие: Re: Лафче.... Чет Фев 15, 2007 6:54 am | |
| ~Зодия~:Рак За хората от моята зодия е характерно доста добре развито въображение и шесто чувсво-понякога ни се случват странни неща! По характер всички сме добрички,общителни и мноого чувствителни! ~Какъв човек съм~:Ами аз съм много готина..добра съм(е ако някой ме ядоса или си държи гадно с мен и аз го правя)мила,умна,със желание да се доказвам,готова на много неща за приятелити си,обичлива,приятелски настроена,общителна,много весела и забавна-душата на компанията!Вие ще ме опознаете а някои вече ме познават де! ~Какви хора харесвате~:Няма точно определен тип като ги поопозная рабирам...попринцип и аз харесвам весели,добродушни и печени хора с разнообразни и нтиреси и качества! | |
|
| |
Тру Риддъл Лекарка
Брой мнения : 113 Registration date : 16.02.2007
| Заглавие: Re: Лафче.... Нед Фев 18, 2007 1:42 pm | |
| | |
|
| |
~Принцесата Войн~ Учителка
Брой мнения : 115 Age : 29 Registration date : 28.08.2007
| Заглавие: Re: Лафче.... Вто Авг 28, 2007 3:21 pm | |
| Зодия:Близнаци Добър,отзивчив и смел.Малко отмъстителен и винаги рискувам. Харесвам:добри,забавни и добродушни! | |
|
| |
Кийра Лестранж Министър на магията
Брой мнения : 385 Age : 31 Localisation : In magic wolrd ... Registration date : 06.08.2007
| Заглавие: Re: Лафче.... Пет Сеп 28, 2007 4:30 am | |
| Каква зодия съм ли? Аз съм едно инато овне Няма да се хваля сега ... плюс това ме мързи да пиша Какви хора харесвам? Ами .... печени на шиш са ми любимите | |
|
| |
Браян Рукууд Директор
Брой мнения : 945 Registration date : 08.02.2007
| |
| |
Кармен Риддъл
Брой мнения : 132 Age : 34 Registration date : 06.08.2007
| Заглавие: Re: Лафче.... Нед Сеп 30, 2007 10:56 am | |
| Зодия: ЛЪВ!!! Внимавайте, че наистина хапя и не пущам И съм голям инат и мързел. Какъв човек съм?Ммм... Труден въпрос. Най-просто казано човек с напълно противоположни черти. Харесвам... ами... Както Кийра каза печени на шиш Еее и на скара не отказвам | |
|
| |
Arodoet Префект /Грифиндор/
Брой мнения : 381 Registration date : 13.07.2007
| |
| |
pepsss
Брой мнения : 29 Age : 28 Registration date : 28.03.2009
| Заглавие: Re: Лафче.... Съб Мар 28, 2009 12:56 pm | |
| зодия-водолей аз съм мила,понякога не чак толкова,обичам да се забавлявам,и съм предимно весела обичам добрите хора с които мога свободно да си говоря | |
|
| |
Енвъли Лайлърик
Брой мнения : 3 Age : 25 Registration date : 16.07.2011
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Лафче.... | |
| |
|
| |
| Лафче.... | |