Магическа забава!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Магическа забава!

Новата учебна година започва!

ИндексГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Кафе "Blood"

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
Браян Рукууд
Директор
Директор

Брой мнения : 945
Registration date : 08.02.2007

Кафе "Blood" Empty
ПисанеЗаглавие: Кафе "Blood"   Кафе "Blood" Icon_minitimeВто Авг 28, 2007 7:40 am

Кафето е огромно. Има хиляди маси, заобиколени от кресла, направени от крокодилска кожа. Келнерите са с ужасяващи маски. Това място определено не е за добри магьосници!!!То е само за зли хора...Заповядайте тук!!!
Върнете се в началото Go down
https://xaripotar.editboard.com
Ваорай

Ваорай

Брой мнения : 201
Registration date : 12.09.2007

Кафе "Blood" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кафе "Blood"   Кафе "Blood" Icon_minitimeПет Окт 19, 2007 6:02 am

Още щом стъпи на Мракон-али, леденостудени тръпки побиха младата яналснарка. Но тя знаеше, че друг начин няма - трябваше да го намери. Заатова тя се запъти към кафенето, за което й беше казал барманът в "Стар".
- Кръв - мислеше си Аксилес. - Това име не вещае нищо добро. Но все пак е доста подходящо - кръвта се заплаща с кръв.
Момичето отвори тъмната врата и влезе в кафенето. Там имаше толкова много хора и всеки, с който се разминаваше, й се струваше по зъл и ужасяващ от предишния. В кафенето имаше хиляди маси и една голяма част от тях бяха заети.
Момичето се приближи към един от баровете и съвсем плахо попита:
- Извинете... а... къде мога да открия...
- Говори по-силно момиче, не те чувам - каза ядосано барманът, който имаше доста работа.
- Търся... Снелиус.
Мъжът я изгледа изпитателно, известно време постоя мълчаливо, но след като прочете решителността в очите на Ваорай, той й направи знак с глава, който показва къде стои въпросният магиосник. Момичето кимна и тръгна в тази посока.
Снелиус стоеше сам на една маса и пиеше странно питие. Мислите му бяха заети от вестник, който явно го беше заинтригувал и той не забеляза момичето, което вече стоеше пред него. Затова тя се изкашля, а магиосникът свали вестника от нивото на очите си и изгледа въпросително младата грифиндорка.
- Аз съм Аксилес Ваорай - представи се момичето.
- Прекрасно име! А сега изчезвай - викна мъжът.
Аксилес не отговори нищо.
- Не ме ли чуваш? Хайде, махай се!
- Трябва да ме изслушате.
- Трябва? Трябвало значи. Ами добре "Ваше Величество", щом запоядвате. Не ме разсмивай дете. Сега се омитай преди да съм те превърнал в плъх.
- Но вие трябва да ми помогнете, наистина.
- Хей охрана, това момиче ми досажда. Изведете я преди да е пострадала.
Двама силни и страховити мъже хванаха Аксилес за ръцете.
- Не, почакайте - извика тя! Келвин ме праща...
Последните думи привлякоха вниманието на Снелиус. Той махна с ръка и каза "Пуснете я". Момичето разтърка китките си, защото я боляха от силния захват на охраната.
- Келвин казваш? А къде е той? Защо не е тук?
- Той е в Азкабан.
- Наистина? Защо? Какво е направил - попита учудено мъжът?
- Ограби банката... заради теб.
- Да, спомена ми, че има известни парични затруднения...
- Виж аз нямам пари - каза момичето с разтреперан глас. - Но ти трябва да ми помогнеш.
- О нима? И защо да го правя?
- Защото не мога да се изправя сама срещу Трия!
- Трия? Какво общо има тя с това - каза сериозно Снелиус?
В този момент Аксилес забеляза странника, който стоеше на бара в "Стар". Той беше застанал доста близо до тях и слушаше разговора им.
- Хей ти... - викна Ваорай, но мъжът избяга.
- Тук не е безопасно - каза събеседникът й. - Да се срещнем утре по това време в "Трите метли"
- Добре. - каза момичето, след което повъърза да напусне това смразяващо заведение.
Риси Уоупан
Грифиндорка
Грифиндорка
Риси Уоупан

Брой мнения : 78
Registration date : 30.07.2008

Кафе "Blood" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кафе "Blood"   Кафе "Blood" Icon_minitimeЧет Юли 31, 2008 3:19 am

На Риси това място не и се хареса особено много.Въпреки това тя седна.Поръча си някакво питие.Наоколо нямаше познати лица.Всички я гледаха злобно.Риси завърши с пиенето и веднага стана.От бързината не осети как се блъсна във висок мъж.Успя да промърмори само едно "Извинете". Хукна да бяга,но тогава се случи следващата злополука.Спъна се в един камък и падна.Всички я коментираха.Риси се изчерви и тръгна обратно към дома си.
Зеленото чудовище
Слидеринка
Зеленото чудовище

Брой мнения : 199
Registration date : 06.08.2007

Кафе "Blood" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кафе "Blood"   Кафе "Blood" Icon_minitimeЧет Юли 31, 2008 6:20 am

Риси бе вече на няколко метра от кафенето, когато един глас я спря.
Това беше Кира, която бе видяла цялата сцена в заведението и бе съжалила самотното момиче.
Хей, чакай-извика Блек, карайки събеседничката си да се обърне.
-Аз съм Кира -представи се зеленоочката подавайки ръката си-а ти си нова, нали?Как се казваш?
-Риси Уоупан-отговори момичето-и да, наистина съм нова, толкова ли ми личи?
Блек се засмя.
-Не, просто щом имаш куража да се шляеш по тая улица сама или си луда, или просто не познаваш толкова добре магьосническия свят.
Всъщност в този момент не ме интересува кое от двете е-усмихна се чернокоската
-..искаш ли да се поразходим..?
Риси Уоупан
Грифиндорка
Грифиндорка
Риси Уоупан

Брой мнения : 78
Registration date : 30.07.2008

Кафе "Blood" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кафе "Blood"   Кафе "Blood" Icon_minitimeЧет Юли 31, 2008 9:00 am

-Да с удоволствие.Докато вървяха Риси не спря да оглежда улиците.Побиваха я тръпки като видеше някой,
който я гледа зловещо или просто си шушне със събеседника си.
-Кира,тук винаги ли е толкова страшно?-попита Риси внезапно.
-Да!Не бива да идваш често тук.Опасно е.Всички ще разберат,че си нова и кой знае какво може да ти направят.
Риси я побиха тръпки.Не и се идваше повече на тази улица.Но нали беше нова.Никой не и каза,че тук е опасно.
-Как ти викат на галено или винаги ти викат Риси?-попита Кира.
- Ами майка ми и баща ми ми викаха Ри.
-А те къде са?
-Те вече не са на този свят-каза Ри и пророни една сълза.
-А къде си родена?
-Ами в Лондон.Като заговорихме за дом,искаш ли някой ден да дойдеш вкъщи.Може би на пижамено парти или пък да хапнем.
-Къде живееш?
-В една голяма,стара и строшно къща.
Кира веднага се досети.
Зеленото чудовище
Слидеринка
Зеленото чудовище

Брой мнения : 199
Registration date : 06.08.2007

Кафе "Blood" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кафе "Blood"   Кафе "Blood" Icon_minitimeПет Авг 01, 2008 3:56 am

-С удоволствие бих дошла.Само кажи кога и съм навита-отвърна Кира.
-Като се замисля..какво ще кажеш да дойдеш още сега?-запита Риси.
Блек погледна малко учудено, защото лично тя никога не би поканила човек с който едва се е запознала вкъщи.Но решавайки, че Риси може би е много самотна, щом като няма семейство , тя кимна с глава.Двете момичета си запроправяха път през една тълпа странно облечени магьосници, които се бяха струпали около някаква сергия.
Доакто си говореха за разни неща и се опознаваха, те не усетиха как са се измъкнали от магическия свят, озовавайки се в мъгълски Лондон.
Като наближаваха къщата на Уоупан, Кира се замисли, че новата й приятелка, макар и да е от "Грифиндор" е доста приятна.

П.П.Сори, ако тва за къщата не ти е харесало...ако искаш мога да го променя, само ми пиши ЛС.
Sponsored content

Кафе "Blood" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кафе "Blood"   Кафе "Blood" Icon_minitime

Кафе "Blood"
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Магическа забава! :: Извън училище :: Мракон-али-