Магическа забава! Новата учебна година започва! |
| | Кафе "Blood" | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Браян Рукууд Директор

Брой мнения : 945 Registration date : 08.02.2007
 | Заглавие: Кафе "Blood" Вто Авг 28, 2007 7:40 am | |
| Кафето е огромно. Има хиляди маси, заобиколени от кресла, направени от крокодилска кожа. Келнерите са с ужасяващи маски. Това място определено не е за добри магьосници!!!То е само за зли хора...Заповядайте тук!!! | |
|  | | Ваорай

Брой мнения : 201 Registration date : 12.09.2007
 | Заглавие: Re: Кафе "Blood" Пет Окт 19, 2007 6:02 am | |
| Още щом стъпи на Мракон-али, леденостудени тръпки побиха младата яналснарка. Но тя знаеше, че друг начин няма - трябваше да го намери. Заатова тя се запъти към кафенето, за което й беше казал барманът в "Стар". - Кръв - мислеше си Аксилес. - Това име не вещае нищо добро. Но все пак е доста подходящо - кръвта се заплаща с кръв. Момичето отвори тъмната врата и влезе в кафенето. Там имаше толкова много хора и всеки, с който се разминаваше, й се струваше по зъл и ужасяващ от предишния. В кафенето имаше хиляди маси и една голяма част от тях бяха заети. Момичето се приближи към един от баровете и съвсем плахо попита: - Извинете... а... къде мога да открия... - Говори по-силно момиче, не те чувам - каза ядосано барманът, който имаше доста работа. - Търся... Снелиус. Мъжът я изгледа изпитателно, известно време постоя мълчаливо, но след като прочете решителността в очите на Ваорай, той й направи знак с глава, който показва къде стои въпросният магиосник. Момичето кимна и тръгна в тази посока. Снелиус стоеше сам на една маса и пиеше странно питие. Мислите му бяха заети от вестник, който явно го беше заинтригувал и той не забеляза момичето, което вече стоеше пред него. Затова тя се изкашля, а магиосникът свали вестника от нивото на очите си и изгледа въпросително младата грифиндорка. - Аз съм Аксилес Ваорай - представи се момичето. - Прекрасно име! А сега изчезвай - викна мъжът. Аксилес не отговори нищо. - Не ме ли чуваш? Хайде, махай се! - Трябва да ме изслушате. - Трябва? Трябвало значи. Ами добре "Ваше Величество", щом запоядвате. Не ме разсмивай дете. Сега се омитай преди да съм те превърнал в плъх. - Но вие трябва да ми помогнете, наистина. - Хей охрана, това момиче ми досажда. Изведете я преди да е пострадала. Двама силни и страховити мъже хванаха Аксилес за ръцете. - Не, почакайте - извика тя! Келвин ме праща... Последните думи привлякоха вниманието на Снелиус. Той махна с ръка и каза "Пуснете я". Момичето разтърка китките си, защото я боляха от силния захват на охраната. - Келвин казваш? А къде е той? Защо не е тук? - Той е в Азкабан. - Наистина? Защо? Какво е направил - попита учудено мъжът? - Ограби банката... заради теб. - Да, спомена ми, че има известни парични затруднения... - Виж аз нямам пари - каза момичето с разтреперан глас. - Но ти трябва да ми помогнеш. - О нима? И защо да го правя? - Защото не мога да се изправя сама срещу Трия! - Трия? Какво общо има тя с това - каза сериозно Снелиус? В този момент Аксилес забеляза странника, който стоеше на бара в "Стар". Той беше застанал доста близо до тях и слушаше разговора им. - Хей ти... - викна Ваорай, но мъжът избяга. - Тук не е безопасно - каза събеседникът й. - Да се срещнем утре по това време в "Трите метли" - Добре. - каза момичето, след което повъърза да напусне това смразяващо заведение. | |
|  | | Риси Уоупан Грифиндорка

Брой мнения : 78 Registration date : 30.07.2008
 | Заглавие: Re: Кафе "Blood" Чет Юли 31, 2008 3:19 am | |
| На Риси това място не и се хареса особено много.Въпреки това тя седна.Поръча си някакво питие.Наоколо нямаше познати лица.Всички я гледаха злобно.Риси завърши с пиенето и веднага стана.От бързината не осети как се блъсна във висок мъж.Успя да промърмори само едно "Извинете". Хукна да бяга,но тогава се случи следващата злополука.Спъна се в един камък и падна.Всички я коментираха.Риси се изчерви и тръгна обратно към дома си. | |
|  | | Зеленото чудовище Слидеринка

Брой мнения : 199 Age : 30 Registration date : 06.08.2007
 | Заглавие: Re: Кафе "Blood" Чет Юли 31, 2008 6:20 am | |
| Риси бе вече на няколко метра от кафенето, когато един глас я спря. Това беше Кира, която бе видяла цялата сцена в заведението и бе съжалила самотното момиче. Хей, чакай-извика Блек, карайки събеседничката си да се обърне. -Аз съм Кира -представи се зеленоочката подавайки ръката си-а ти си нова, нали?Как се казваш? -Риси Уоупан-отговори момичето-и да, наистина съм нова, толкова ли ми личи? Блек се засмя. -Не, просто щом имаш куража да се шляеш по тая улица сама или си луда, или просто не познаваш толкова добре магьосническия свят. Всъщност в този момент не ме интересува кое от двете е-усмихна се чернокоската -..искаш ли да се поразходим..? | |
|  | | Риси Уоупан Грифиндорка

Брой мнения : 78 Registration date : 30.07.2008
 | Заглавие: Re: Кафе "Blood" Чет Юли 31, 2008 9:00 am | |
| -Да с удоволствие.Докато вървяха Риси не спря да оглежда улиците.Побиваха я тръпки като видеше някой, който я гледа зловещо или просто си шушне със събеседника си. -Кира,тук винаги ли е толкова страшно?-попита Риси внезапно. -Да!Не бива да идваш често тук.Опасно е.Всички ще разберат,че си нова и кой знае какво може да ти направят. Риси я побиха тръпки.Не и се идваше повече на тази улица.Но нали беше нова.Никой не и каза,че тук е опасно. -Как ти викат на галено или винаги ти викат Риси?-попита Кира. - Ами майка ми и баща ми ми викаха Ри. -А те къде са? -Те вече не са на този свят-каза Ри и пророни една сълза. -А къде си родена? -Ами в Лондон.Като заговорихме за дом,искаш ли някой ден да дойдеш вкъщи.Може би на пижамено парти или пък да хапнем. -Къде живееш? -В една голяма,стара и строшно къща. Кира веднага се досети. | |
|  | | Зеленото чудовище Слидеринка

Брой мнения : 199 Age : 30 Registration date : 06.08.2007
 | Заглавие: Re: Кафе "Blood" Пет Авг 01, 2008 3:56 am | |
| -С удоволствие бих дошла.Само кажи кога и съм навита-отвърна Кира. -Като се замисля..какво ще кажеш да дойдеш още сега?-запита Риси. Блек погледна малко учудено, защото лично тя никога не би поканила човек с който едва се е запознала вкъщи.Но решавайки, че Риси може би е много самотна, щом като няма семейство , тя кимна с глава.Двете момичета си запроправяха път през една тълпа странно облечени магьосници, които се бяха струпали около някаква сергия. Доакто си говореха за разни неща и се опознаваха, те не усетиха как са се измъкнали от магическия свят, озовавайки се в мъгълски Лондон. Като наближаваха къщата на Уоупан, Кира се замисли, че новата й приятелка, макар и да е от "Грифиндор" е доста приятна.
П.П.Сори, ако тва за къщата не ти е харесало...ако искаш мога да го променя, само ми пиши ЛС. | |
|  | | Sponsored content
 | Заглавие: Re: Кафе "Blood"  | |
| |
|  | | | Кафе "Blood" | |
|
Similar topics |  |
|
Similar topics |  |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |