Магическа забава!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Магическа забава!

Новата учебна година започва!

ИндексГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Влюбвали ли сте се...

Go down 
+13
Arodoet
~Принцесата Войн~
reksa
Divaneto
Sandeto
Алис Лестранж
Кейси Малфой
Iana
Angra
Тру Риддъл
Albena Malfoy
Yanavulk
Браян Рукууд
17 posters
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Браян Рукууд
Директор
Директор

Брой мнения : 945
Registration date : 08.02.2007

Влюбвали ли сте се... Empty
ПисанеЗаглавие: Влюбвали ли сте се...   Влюбвали ли сте се... Icon_minitimeНед Фев 11, 2007 2:28 am

Влюбвали ли сте се някога,а влюбени ли сте още! Споделете тук! I love you
Върнете се в началото Go down
https://xaripotar.editboard.com
Yanavulk
Учителка
Учителка
Yanavulk

Брой мнения : 91
Registration date : 10.02.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Влюбвали ли сте се...   Влюбвали ли сте се... Icon_minitimeНед Фев 11, 2007 4:09 am

Не не съм влюбена всъщонст да в едно момче което е от класа ми можеби,но не му казвам! Rolling Eyes
Браян Рукууд
Директор
Директор

ПисанеЗаглавие: Re: Влюбвали ли сте се...   Влюбвали ли сте се... Icon_minitimeНед Фев 11, 2007 9:09 am

Може и той да те харесва и да не ти казва! Нищо не се знае!
А другите потребители- какво ще кажете по темата за влюбване??? Shocked Very Happy
Albena Malfoy
Рейвънклоука
Рейвънклоука
Albena Malfoy

Брой мнения : 34
Registration date : 11.02.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Влюбвали ли сте се...   Влюбвали ли сте се... Icon_minitimeЧет Фев 15, 2007 6:18 am

Ами да и още как...ти нали знаеш че те обичем!sunny
Влюбена съм...my love!
http://realmagic.niceboard.com
Кармен Р
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Влюбвали ли сте се...   Влюбвали ли сте се... Icon_minitimeЧет Фев 15, 2007 2:41 pm

За жалост никога до сега не съм се влюбвала,но за всичко си има първи път така че... Very Happy
Тру Риддъл
Лекарка
Лекарка
Тру Риддъл

Брой мнения : 113
Registration date : 16.02.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Влюбвали ли сте се...   Влюбвали ли сте се... Icon_minitimeПет Фев 16, 2007 11:36 am

до сега съм харесвала момчета но чак да се влюбя не се е стигало...малка съм още Razz Razz Razz
Angra
Учителка
Учителка

Брой мнения : 37
Registration date : 18.02.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Влюбвали ли сте се...   Влюбвали ли сте се... Icon_minitimeНед Фев 18, 2007 2:31 pm

Да, влюбвала съм се и не смятам да го правя отново.
Yanavulk
Учителка
Учителка
Yanavulk

ПисанеЗаглавие: Re: Влюбвали ли сте се...   Влюбвали ли сте се... Icon_minitimeПет Фев 23, 2007 8:57 am

Ох да влюбена съм и май има някой хора от класа ми който ме харесват абе ще видим засега съм сама и нямам нито гадже нито приятели така,че била съм влюбена в братовчеда на най-добрата ми приятелка и може би още съм и той е влюбен в мене ама така го прикриваме и двамата! Twisted Evil
Iana

Iana

Брой мнения : 16
Registration date : 20.02.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Влюбвали ли сте се...   Влюбвали ли сте се... Icon_minitimeСъб Фев 24, 2007 4:42 am

Ами да! И в момента съм влюбена! I love you Very Happy
http://hogwartsbg.yourme.net/index.htm
Браян Рукууд
Директор
Директор

ПисанеЗаглавие: Re: Влюбвали ли сте се...   Влюбвали ли сте се... Icon_minitimeСря Фев 28, 2007 10:29 am

Ааах тази любов...drunken Twisted Evil
Yanavulk
Учителка
Учителка
Yanavulk

ПисанеЗаглавие: Re: Влюбвали ли сте се...   Влюбвали ли сте се... Icon_minitimeСря Фев 28, 2007 11:57 am

Влюбена съм в момче на име Иван!
Кейси Малфой
Слидеринка
Кейси Малфой

Брой мнения : 52
Registration date : 17.03.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Влюбвали ли сте се...   Влюбвали ли сте се... Icon_minitimeВто Мар 20, 2007 1:20 pm

Стига бе!Аз-влюбена!Да,да,друг път...няма да е скоро No
Алис Лестранж
Слидеринка
Алис Лестранж

Брой мнения : 52
Registration date : 17.03.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Влюбвали ли сте се...   Влюбвали ли сте се... Icon_minitimeВто Мар 20, 2007 2:13 pm

Ам..няма да допусна тази грешка.Аз сега си харесвам едно момче,ама не съм влюбена в него.Просто има много чаровна усмивка.
Angra
Учителка
Учителка

Брой мнения : 37
Registration date : 18.02.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Влюбвали ли сте се...   Влюбвали ли сте се... Icon_minitimeВто Мар 20, 2007 2:25 pm

Сега-да...в най-прекрасното момче... не вярвах, че ще го кажа, но той наистина е страхотен.
Sandeto

Sandeto

Брой мнения : 4
Registration date : 10.04.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Влюбвали ли сте се...   Влюбвали ли сте се... Icon_minitimeВто Апр 10, 2007 4:39 am

ДА ЕДНО МОМИЧЕ МНОГО МИ ХАРЕСВА Cool
Divaneto
Хафълпафка
Хафълпафка

Брой мнения : 3
Registration date : 07.04.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Влюбвали ли сте се...   Влюбвали ли сте се... Icon_minitimeЧет Апр 12, 2007 11:57 am

Ма то всеки се е влюбвал! Но важното е да си признаеш!!
reksa
Грифиндорка
Грифиндорка

Брой мнения : 5
Registration date : 16.04.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Влюбвали ли сте се...   Влюбвали ли сте се... Icon_minitimeПон Апр 16, 2007 11:54 am

странно, но да! Влюбена съм в момче от моят клас, тези момичета които знаят че го харесвам все ми повтарят че си губя времето като го харесвам, но кво сам виновна мамката му! Не исках да става така но...ето...стана!!! Оффф, по някога се чувстам ужасно, идвами да се убия и за кво???!!
~Принцесата Войн~
Учителка
Учителка
~Принцесата Войн~

Брой мнения : 115
Registration date : 28.08.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Влюбвали ли сте се...   Влюбвали ли сте се... Icon_minitimeСря Авг 29, 2007 4:15 am

reksa написа:
странно, но да! Влюбена съм в момче от моят клас, тези момичета които знаят че го харесвам все ми повтарят че си губя времето като го харесвам, но кво сам виновна мамката му! Не исках да става така но...ето...стана!!! Оффф, по някога се чувстам ужасно, идвами да се убия и за кво???!!

И аз бях така,но вече не съм влюбена ще видим като започне учебната година и видя всички отново!!!
Arodoet
Префект /Грифиндор/
Префект /Грифиндор/
Arodoet

Брой мнения : 381
Registration date : 13.07.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Влюбвали ли сте се...   Влюбвали ли сте се... Icon_minitimeПет Сеп 21, 2007 12:45 pm

Амиии... и аз не знам вече. Влюбена ли съм, не съм ли. Харесвала съм много момчета, за кратко, без да има нищо между нас. Имаше само едно момче, което харесвах истински (но не знам дали бях чак влюбена) и това много си личеше. Много по-късно разбрах, че той от части се е подиграл с мен тогава, може би защото бях по-малка. От друга страна сега имам някакви противоречиви чувства (в един момент към няколко различни момчета, в друг - към никое от тях). Ще видим какво ще стане...
Кийра Лестранж
Министър на магията
Кийра Лестранж

Брой мнения : 385
Registration date : 06.08.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Влюбвали ли сте се...   Влюбвали ли сте се... Icon_minitimeЧет Окт 04, 2007 1:22 am

Arodoet написа:
Амиии... и аз не знам вече. Влюбена ли съм, не съм ли. Харесвала съм много момчета, за кратко, без да има нищо между нас. Имаше само едно момче, което харесвах истински (но не знам дали бях чак влюбена) и това много си личеше. Много по-късно разбрах, че той от части се е подиграл с мен тогава, може би защото бях по-малка. От друга страна сега имам някакви противоречиви чувства (в един момент към няколко различни момчета, в друг - към никое от тях). Ще видим какво ще стане...

Все едно аз съм го писала Shocked Щях да напиша абсолютно същото .... даже и за момчето , което отчасти се е бъзикало с мен.

П.С Абе хора вие правите ли разлика между харесване и обичане? (влюбване) Защото като чета ми се струва, че не ги различавате много много scratch
http://teenhit.informe.com
Ваорай

Ваорай

Брой мнения : 201
Registration date : 12.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Влюбвали ли сте се...   Влюбвали ли сте се... Icon_minitimeЧет Окт 04, 2007 6:21 am

...

Последната промяна е направена от Ваорай на Съб Май 01, 2010 3:17 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Arodoet
Префект /Грифиндор/
Префект /Грифиндор/
Arodoet

Брой мнения : 381
Registration date : 13.07.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Влюбвали ли сте се...   Влюбвали ли сте се... Icon_minitimeПет Окт 05, 2007 11:51 am

Както казах, и аз не смятам че чак съм се влюбвала и съм горе-долу като Акси, но само в това отношение че привличането е физическо - нищо повече. Иначе аз не съм си хващала гадже до момента колкото и страно да звучи, понеже... Бе, вече много пъти писах причината. Те са няколко и се допълват. Прочетете мненията ми в момичешкия форум и любовното клубче и ще схванете. Както и да е. Колкото до трупааа. Аз опреелено не съм като нея. Ха, ха. АКо ми се случи подобно нещо сигурно ще пищя. Ама много. Наистина мноооого. affraid
Браян Рукууд
Директор
Директор

ПисанеЗаглавие: Re: Влюбвали ли сте се...   Влюбвали ли сте се... Icon_minitimeПет Окт 12, 2007 7:50 am

Досега съм си имал доста гаджета, но истински съм се влюбвал само веднъж!Любовта и невероятно чувство и всеки трябва да го изпита в живота си или все едно не е живял!
Знам- любовта е жестока и то в повечето случаи, но аз завинаги ще продължа да обичам!
Влюбвали ли сте се... Heart21
Ваорай

Ваорай

Брой мнения : 201
Registration date : 12.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Влюбвали ли сте се...   Влюбвали ли сте се... Icon_minitimeЧет Окт 18, 2007 9:53 am

...

Последната промяна е направена от Ваорай на Съб Май 01, 2010 3:22 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Риси Уоупан
Грифиндорка
Грифиндорка
Риси Уоупан

Брой мнения : 78
Registration date : 30.07.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Влюбвали ли сте се...   Влюбвали ли сте се... Icon_minitimeВто Сеп 23, 2008 12:32 pm

Любов! При мен я има 100%. Аз обаче не само сам влюбена , но имам и гадже. Казва се ... Да ще пазя таини сега,защото... I love you I love you I love you I love you
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Влюбвали ли сте се...   Влюбвали ли сте се... Icon_minitime

Влюбвали ли сте се...
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Магическа забава! :: Клубове :: Любовен клуб-
Идете на: