Магическа забава! Новата учебна година започва! |
|
| Юбилейния Брой 10! | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Браян Рукууд Директор
Брой мнения : 945 Registration date : 08.02.2007
| Заглавие: Юбилейния Брой 10! Нед Сеп 30, 2007 8:08 am | |
| | |
| | | Браян Рукууд Директор
| Заглавие: Re: Юбилейния Брой 10! Нед Сеп 30, 2007 8:36 am | |
| СТРАНИЦА 1:Срочните изпитиСкоро ще се проведат срочните изпити. Всеки ученик задължително трябва да държи тест по всеки един предмет, който е записал и учил тази година. Взехме интервю от директора Браян Рукууд относно срочните изпити тази година. Ето го интервюто:Рита: Здравейте, г-н Рукууд.Браян: Здравейте, г-жо Скийтър. Рита: Нека си говорим на "ти". И така, ще ви задам няколко въпроса относно срочните изпити тази година, за да бъдат читателите ни възможно най-информирани.Браян: Съгласен съм. Рита: Добре тогава. Кога ще се проведат срочните изпити?Браян: В края на месец октомври или в първите няколко дни на месец ноември. Рита: Добре, а какви точно ще са изпитите?Браян: Ооо, съдържанието им ще е доста просто. Това ще са лесни тестчета и дори и най-неучилият ще изкара добра оценка. Рита: А ще обясниш ли предстоящите събития в малко по-подреден ред?Браян: Разбира се. Така, в края на месец октомври или в първите дни на месец ноември ще се проведат срочните изпити. Учениците ще имат седем дни, за да пратят отговорите на преподавателите си. След това два дни са за проверка и нанасяне на оценките. След това ще се проведе екскурзия и след нея ще има Коледна ваканция. След нея ще започне втория срок. Това е всичко! Рита: Добре, това ни интересуваше. Няма повече да ти пречим. Довиждане!Браян: Довиждане, Рита!Това е всичко относно изпитите. Рита даже прочете въпросите на някои от тестовоте и казва, че по лесно нещо не е виждала!А след тези изпити идва ред на две страхотни неща- екскурзия и ваканция, макар и кратка. Сега да поговорим повече за...Екскурзията!След срочните изпити ще се проведе екскурзия. Тя ще е доста интересна и в нея ще се набляга доста на РП-тата. Ще се посетят исторически обекти и интересни неща.Засега всичко се пази в тайна, но за Рита Скийтър няма тайни.Тя разпита тук-там и разбра, че екскурзията ще е с една нощ и учениците ще преспят в новопостроеният (засега недовършен) десетзвезден хотел, за който писахме в предния брой. Цената на екскурзията е 85 галеона.А за отличниците, които на срочните изпити имат само оценки ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН- екскурзиата ще е безплатна!За да идете на екскурзията трбва да платите 85 галеона и да се запишете в подфорума "Купи си екскурзия". Ако на изпитите имате само отлични оценки- парите ще ви се върнат в трезора!А имате ли отлични оценки- дори и текущи, значи домът ви ще трупа все повече точки. Да проверим как върви броят на точките на домовете в...Седмична статистика на точките!Тази седмица грифиндорците значително натрупаха точки и настигат шампионите от Слидерин! Ето я седмичната статистика:Грифиндор- +1200.Слидерин- + 1450.Хафълпаф- 0.Рейвънклоу- Минус 600. | |
| Заглавие: Re: Юбилейния Брой 10! Нед Сеп 30, 2007 8:57 am | |
| | |
| Заглавие: Re: Юбилейния Брой 10! Нед Сеп 30, 2007 9:23 am | |
| СТРАНИЦА 3:Два нови конкурса!Във форума има два нови конкурса. "Конкурс за най-готините потребители""Конукрс за най-добри писатели"В първия конкурс хората трябва да напишат десетте най-готини потребителя за тях. Засега най-харесвани в този конкрс са:Кийра Лестранж, Кармен Риддъл, Кира Блек, Тру Риддъл, Браян Рукууд, Ванеса Блек, Ародоет, Аксилес и др.Но кой от тях ще победи- това избираш ти!Втория конкурс е за най-добри писатели и в него се избират най-добрите автори на РП-та. Засега никой не е гласувал, но се очаква голямо съревнование и конкуренция между многото автори на хиляди РП-та из цялото училище. Но и тук победителят завиди от теб, читателю. Гласувай, за да бъде признат таланта и старанието на другите!Та като говорим за РП-та, често в разказите има битки. Сега ще поговрим за...Битките на смъртожадните и хората от Ордена на феникса!Пригответе се за нови битки!Смъртожадните са нахъсани и готови за нови битки и победи над Ордена на Феникса!Хората от Ордена също са готови за атака!Тогава няма време за губене- битките започват скоро!Регламента ще е леко променен, но битки ще има и то зрелищни!Мотото на непобедимите смъртожадни е "Ние идваме, за да те хванем! Ще умреш!".Мотото на сдружението на покойния Дъмбълдор е "Непобедими"!Но кой-колко е непобедим ще разберем от скоропредстоящите битки!Пригответе се! БиТкИ | |
| Заглавие: Re: Юбилейния Брой 10! Нед Сеп 30, 2007 9:34 am | |
| СТРАНИЦА 4:Хумористичната страница на вестника!"Смехът краси човека, отчаянието го грози!"Вицове:Хари приготви любовна отвара за Хармаяни.Сутринта я изля във чая и.През деня Хармаяни изчезна.След дълго търсене Хари и Рон я намират мъртво-пияна в близката кръчма. Влачейки я към училище Хари си казва:Сигурен съм че казах "Потър", а не "Поркам" В час Хармаяни дига ръка и вика: -Аз знам! Аз знам! МакГонагол и казва: -Мис Грейнджър, та нали вие самата зададохте този въпрос! Хумористичните изрази на Рита Скийтър:"Рита:Ти ли си лечителката? ****:Да,аз съм.Рита:Можеш ли да ме излекуваш,защото имам странна болест- не вярвам,че можеш и да убодеш кученце по дупето!!! ""Рита:Откъде разбираш от медицина?****:Майка ми е лечителка...Рита:А,той баща ти нали е Ти-знаеш-кой и тя сигурно лекува жертвите му... Така ли е!?****: Амии,малко така излиза- само дето тя лекува тези,които не са умрели..."
Последната промяна е направена от на Пон Окт 01, 2007 12:51 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
| Заглавие: Re: Юбилейния Брой 10! Нед Сеп 30, 2007 9:50 am | |
| | |
| | | Arodoet Префект /Грифиндор/
Брой мнения : 381 Registration date : 13.07.2007
| Заглавие: Re: Юбилейния Брой 10! Нед Сеп 30, 2007 10:20 am | |
| Честит юбилей. Благодарим, че вече цели дест броя ни радвате с толкова новини, снимки, смешки и др. Надяваме се и за напред да бъдете все така старателни и да ни информирате все така добре | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Юбилейния Брой 10! | |
| |
| | | | Юбилейния Брой 10! | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |