Магическа забава!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Магическа забава!

Новата учебна година започва!

ИндексГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Отдел "Магически оплаквания"

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Кийра Лестранж
Министър на магията
Кийра Лестранж

Брой мнения : 385
Registration date : 06.08.2007

Отдел "Магически оплаквания" Empty
ПисанеЗаглавие: Отдел "Магически оплаквания"   Отдел "Магически оплаквания" Icon_minitimeВто Окт 02, 2007 2:23 pm

Ако сте недоволни , даже възмутени от нещо свързано с магьосническия свят , училище Хогуортс и отношенито на дадени вълшебници към вас може да споделите тук.

П.С Набира се и персонал.
Заплащаето: 150 галеона на седмица.
Изисквания: поне 200 мнения.
Длъжност: Приемник
Задължения: Да следи за нещата в този отдел и при проблем да се свърже с министъра на магията. Ако прецени, че дадено оплакване е сериозно, също трябва да оведоми по-горните длъжности ( да пише на мен )
Върнете се в началото Go down
http://teenhit.informe.com
Arodoet
Префект /Грифиндор/
Префект /Грифиндор/
Arodoet

Брой мнения : 381
Registration date : 13.07.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Отдел "Магически оплаквания"   Отдел "Магически оплаквания" Icon_minitimeВто Окт 02, 2007 2:54 pm

Добър ден. Казвам се Ародоет Авоназукод и съм със смесена кръв. Искам да се оплача от дискриминация. Не знам дали причината е в това, че не съм чистокръвна, но определено чувствам, че някои от учениците (слидеринци) са по поущрявани за разлика от мен. В случая става дума за предмета ЗСЧИ или както го прекръсти новата ни преподавателка ЧИ. Въпросът е в това, че г-жица Лестранж не е справедлива в оценките си. Ще дам един чудесен пример. На едно от домашните ни аз (грифиндорката със смесена кръв) бях написала около 50 реда по едната тема (защото то беше съставено от две) и някъде към 70 реда за другата. Като възнаграждение получих 400 точки за дома си. В същото време Кира Блек (слидеринка - чистокръвна естествено, освен това от един дом с учителката ни) беше написала 4 реда по едната и 3 по другата тема на домашното. За това свое "огромно" домашно, тя получи 250 точки за дома си. Ако направим някои прости изчисления, ще остановим че за домашното си г-ца Блек е получила по приблизително 36 точки на ред. А аз - грифиндорката получих по около 3 точки на ред. Сами виждате, че това съотношение е немислимо. Освен това, след всяко домашно г-ца Лестранж нанася по цели 50 загубени точки за дома на всеки човек, който не си е написал домашното и не е посещавал скоро форума. Според мен това е нередно, защото те може и никога да не се върнат, а ние губим точки (независимо кой дом - всички губим). Предлагам такива ученици да се отписват временно от часовете, например след един учебен срок във който не са се появявали, а и тази санкция да се намали. Сега искам да отправя критика и към директора Рукууд, който не отне 500 точки на г-ца Лестранж, когато тя заяви, че ще се отпише от часовете му. Това е несправедливост. Или и директора трябва да й отнеме точки, или тя и колежките й не бива да отнемат от тези на другите домове, когато напускат техните часове. Смятам, че правилата са за всички. И че трябва да са ЕДНАКВИ за всички независимо от кой дом са те, или с каква кръв. Благодаря за вниманието. Вярвам, че молбата ми ще бъде одобрена и минисъра на магиятя, ще бъде безпристрастен. В противен случаи, ще се обърна и към г-н Рукууд. Лошото е, че и в двата случая, трябва да се обърна към един от хората, които критикувам. Все пак се надявам молбата ми да бъде разгледана и да бъде направено нещо по този въпрос, защото наистина е несправедливо.
Кийра Лестранж
Министър на магията
Кийра Лестранж

Брой мнения : 385
Registration date : 06.08.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Отдел "Магически оплаквания"   Отдел "Магически оплаквания" Icon_minitimeВто Окт 02, 2007 3:19 pm

Ще започна отзад напред , госпожице Авоназукод. Точки за отписване се вадят по преценка на дадения учител. Няма определено правило за това. Ако господин Рукууд реши , може да извади 500 точки за дома ми. За отсъстващите ученици е същото. Лично за мен няма значение дали ще вадя точки или не .... от една страна ми се спестява работа , а от друга не. Ще свикам събрание , за да обсъдим този въпрос, ако искате можете да присъствате , ще ви уведомя точно кога ще бъде.
Въпроса за Черните изкуства и по-точно даването на точки е доста относителен. Миналата година бях учител за кратко и тогава бях сложила определени оценки: " Трол - 120 " и тн , но и тогава имаше недоволни . За приемера , който дадохте съм съгласна че е ... малко нечестен и ви гарантирам че няма да се повтори. Колкото до това че изисквам да се запише кръвния статус - това е за нещо като статистика Smile

Надявам се отговорих по всички точки на вашата молба. Ако съм пропуснала нещо моля да ме извините Exclamation
http://teenhit.informe.com
Arodoet
Префект /Грифиндор/
Префект /Грифиндор/
Arodoet

Брой мнения : 381
Registration date : 13.07.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Отдел "Магически оплаквания"   Отдел "Магически оплаквания" Icon_minitimeПет Окт 05, 2007 11:30 am

Много благодаря, че така бързо сте разгледали молбата ми. Очаквам с нетърпение писмото ви, за това кога ще се проведе събранието. Непремено ще присъствам. Или поне ще се опитам да разпределя ангажиментите си така че да успея, защото и нечистокръвните и хората със смесена кръв имат такива. Колкото до това, че всеки учител сам си преценява дали да отнема точки и колко, това го знам. Идеята ми обаче е да се оравновеси до някаква степен. В смисъл такъв, да има някакви общи правила и от там нататък учителите да си определят свои за своите предмети, като по този начин запазат единтичността си. Колкото до "статистиката" ви, не само вашата но и на другите слидеринци, които преподават - нямам нищо против, макар да не долавям смисъл в нея. Отново благодаря за това, че обърнахте внимание на писмото ми. Очаквам отговор, кога точно ще се проведе събранието. Довиждане и приятен ден Very Happy
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Отдел "Магически оплаквания"   Отдел "Магически оплаквания" Icon_minitime

Отдел "Магически оплаквания"
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Магическа забава! :: Извън училище :: Министерството на магията-
Идете на: