Добър ден. Казвам се Ародоет Авоназукод и съм със смесена кръв. Искам да се оплача от дискриминация. Не знам дали причината е в това, че не съм чистокръвна, но определено чувствам, че някои от учениците (слидеринци) са по поущрявани за разлика от мен. В случая става дума за предмета ЗСЧИ или както го прекръсти новата ни преподавателка ЧИ. Въпросът е в това, че г-жица Лестранж не е справедлива в оценките си. Ще дам един чудесен пример. На едно от домашните ни аз (грифиндорката със смесена кръв) бях написала около 50 реда по едната тема (защото то беше съставено от две) и някъде към 70 реда за другата. Като възнаграждение получих 400 точки за дома си. В същото време Кира Блек (слидеринка - чистокръвна естествено, освен това от един дом с учителката ни) беше написала 4 реда по едната и 3 по другата тема на домашното. За това свое "огромно" домашно, тя получи 250 точки за дома си. Ако направим някои прости изчисления, ще остановим че за домашното си г-ца Блек е получила по приблизително 36 точки на ред. А аз - грифиндорката получих по около 3 точки на ред. Сами виждате, че това съотношение е немислимо. Освен това, след всяко домашно г-ца Лестранж нанася по цели 50 загубени точки за дома на всеки човек, който не си е написал домашното и не е посещавал скоро форума. Според мен това е нередно, защото те може и никога да не се върнат, а ние губим точки (независимо кой дом - всички губим). Предлагам такива ученици да се отписват временно от часовете, например след един учебен срок във който не са се появявали, а и тази санкция да се намали. Сега искам да отправя критика и към директора Рукууд, който не отне 500 точки на г-ца Лестранж, когато тя заяви, че ще се отпише от часовете му. Това е несправедливост. Или и директора трябва да й отнеме точки, или тя и колежките й не бива да отнемат от тези на другите домове, когато напускат техните часове. Смятам, че правилата са за всички. И че трябва да са ЕДНАКВИ за всички независимо от кой дом са те, или с каква кръв. Благодаря за вниманието. Вярвам, че молбата ми ще бъде одобрена и минисъра на магиятя, ще бъде безпристрастен. В противен случаи, ще се обърна и към г-н Рукууд. Лошото е, че и в двата случая, трябва да се обърна към един от хората, които критикувам. Все пак се надявам молбата ми да бъде разгледана и да бъде направено нещо по този въпрос, защото наистина е несправедливо.