Магическа забава!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Магическа забава!

Новата учебна година започва!

ИндексГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Дневникът на Аксилес

Go down 
АвторСъобщение
Ваорай

Ваорай

Брой мнения : 201
Registration date : 12.09.2007

Дневникът на Аксилес Empty
ПисанеЗаглавие: Дневникът на Аксилес   Дневникът на Аксилес Icon_minitimeСъб Окт 27, 2007 2:11 am

Дневникът на Аксилес представляваше една празна книга, която Лорд ван Дарън искаше да използва, за да разкаже живота си, но така и не го стори. Тя беше с кафява кожена корица, черни ъгли и златни ръбове. Средата на корицата беше украсена със златни орнаменти, а самата книга можеше да се заключва. Ето защо беше много подходяща за дневник.
Дневникът на Аксилес 0378f010
На първата страница Аксилес беше написала: "Казвам се Аксилес Ваорай, а това е моят дневник." Тя беше написала това, когато беше мъничка и буквите бяха доста разкривени и грозни.
Дневникът на Аксилес Untitl10

Последната промяна е направена от на Пон Ное 12, 2007 6:42 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото Go down
Ваорай

Ваорай

ПисанеЗаглавие: Re: Дневникът на Аксилес   Дневникът на Аксилес Icon_minitimeСъб Окт 27, 2007 2:52 am

Дневникът на Аксилес Untitl11
Ваорай

Ваорай

ПисанеЗаглавие: Re: Дневникът на Аксилес   Дневникът на Аксилес Icon_minitimeСъб Окт 27, 2007 4:40 am

Дневникът на Аксилес Untitl17
Ваорай

Ваорай

ПисанеЗаглавие: Re: Дневникът на Аксилес   Дневникът на Аксилес Icon_minitimeПон Ное 12, 2007 6:30 am

Дневникът на Аксилес 210

На тази страница от дневника си, Аксилес написа:

Здравей мило дневниче. Как си? Доста време мина, откакто писах за последен път и нещата доста са се променили от тогава.
Имам много нови приятели, които харесвам и общо взето се оформи една компанийка. Дори сега са вкъщи и си правим щур купон. Радвам се, че има хора, които поне за малко да ме разсейват от мисълта за Келвин и които ме карат да се забавлявам. Но има една двойка - Том и Ванеса... аз наистина ги харесвам и им се радвам, но те ме и натъжават, защото ми напомнят какво нямам...
В момента лежа сама в стаята си. Буквите са разкривени, защото съм пиянаааа

Аксилес

ПП: Съжалявам, че те залях с ром хаха
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Дневникът на Аксилес   Дневникът на Аксилес Icon_minitime

Дневникът на Аксилес
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics