Магическа забава!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Магическа забава!

Новата учебна година започва!

ИндексГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Нещо Важно.

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Зеленото чудовище
Слидеринка
Зеленото чудовище

Брой мнения : 199
Registration date : 06.08.2007

Нещо Важно. Empty
ПисанеЗаглавие: Нещо Важно.   Нещо Важно. Icon_minitimeПон Юли 21, 2008 12:09 pm

Така.Понеже този форум в момента е на никъде, което значи, че нито админа, нито админката, нито някой по-важен са на линия, а мястото си затъва главоломно.И тъй като се водя зам.министър, което значи, че мога да отговарям за форума, надявам се, ще се опитам да пооправя нещата докато админа се върне ( което дано стане скоро ).След като той се появи отново, ще може да изтрие сичките неща дето съм ги писала и казвала, ако иска.
Върнете се в началото Go down
Зеленото чудовище
Слидеринка
Зеленото чудовище

Нещо Важно. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Нещо Важно.   Нещо Важно. Icon_minitimeПон Юли 21, 2008 12:21 pm

Искам да ви помоля:
1.Тези на които героите им нямат поне-4 реда описание,3-4 реда история и 5 реда характер да си поправят героите, понеже на никой не му е приятно да чете некви си мизерни геройченца от по 2-3 неграмотно написанин реда, само защото даден потрбител го мързи да си напрегне мозъка.

2.Не знам, толкова ли е трудно да се пише правилно и да се слагат разни ненужни за някои юзъри неща от сорта на-> главни букви, точки,запетайки и тн.
Се пак освен вас в тоя форум може да има хора, на които да не им е приятно да четат неграмотностите на останалите.Затова, моля ви постарайте се поооне малко.Нема да боли, обещавам..
Зеленото чудовище
Слидеринка
Зеленото чудовище

Нещо Важно. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Нещо Важно.   Нещо Важно. Icon_minitimeСря Юли 30, 2008 11:29 am

Ето едно малко опътване как да направите и подобрите героите си, ще ви помоля да се опитате да го спазвате.И Описанието,Историята и Характера да са поне по 3-4 реда.

1.Едно от най-важните неща за героя е името.Както всеки човек трябва да си има име.Добре е името му да не е такова,което е трудно за запомняне или написване.Също така ,когато правите героят си е добре да не повтаряте вече съществуващи малки или фамилни имена.В тази точка можете да вмъкнете и малко за рода-от къде произлиза името,древен ли е рода,известен ли е,кръстен ли е на някого героят и т.н.

2.На второ място в описанието на героят ви трябва да е описанието на външният му вид.Тук вече трябва да имате пълно доверие на въображението си.Колкото по-различен,оригинален,индивидуален и обстоен е героят ви,толкова по-добре!В описанието можете да започнете от тялото и лицето,като ги опишете възможно най-разширено и стигнете до най-малките подробности.
Добре е да започнете от лицето – тук трябва да опишете брадичката,устните,бузите,носа,очите(тук обърнете повече внимание,защото очите са ключа към душата на човека),веждите,челото.Лицето може да има белег,бенки и други отличителни белези-би било добре ако ги споменете.Не е АБСОЛЮТНО задължително да опишете всички части,но е доста желателно.И помнете нашия девиз – колкото повече,толкова по-добре.
След това продължаваме с косата-прическа,цвят,дължина,предпочитание за това как се носи,аксесоари.
Тялото – фигура,височина,тегло,някакви отличителни белези и т.н.Можете да напишете,че не харесва някои части от тялото си.

3.Най-ВАЖНАТА част от описанието на един герой е характера.Той,обаче трябва да се спазва,защото не можете да напишете,че героят ви е добър и мил и след това да се заяжда с всички за всичко.Не можете да опишете характера на героят си с 2 реда!АБСУРД!Тук не мога да ви дам никакви идеи за това какво да пишете (помислете сами),но внимавайте да няма противоречия или да пишете едно и също 100 пъти,но по различен начин.
Задължително е да не напишете само добрите страни на героят си – все пак идеални хора няма.В голям плюс би било ако напишете и няколко отрицателни черти на характера на героят си.

4.История-Тук трябва да напишете всичко за героя си до настоящият момент.Разбира се не да опишете всеки ден с подробностите,а само най-важните моменти в живота му.Примерно кога разбира за нещо,което променя живота му,раждане на брат/сестра,смърта на роднина,интересни факти от миналото...Тук е мястото да разкажете по-подробно за семейството на героя – майка,баща...

5. Допълнително –Накаря би било добре да споменете всичко важно ,за което не сте намерили място преди това.Например за домашен любимец,талисман,рождена дата или каквото вие прецените.

6.Снимка/Аватар-
За по-добра представа е добре да приложите и снимка към героят си ,но внимавайте да не е пълната противоположност на описанието на външния вид на героя.

Това е като цяло за героят ви.Можете да напишете разбира се още много неща и любопитни факти за него
Arodoet
Префект /Грифиндор/
Префект /Грифиндор/
Arodoet

Брой мнения : 381
Registration date : 13.07.2007

Нещо Важно. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Нещо Важно.   Нещо Важно. Icon_minitimeСря Юли 30, 2008 2:49 pm

НЯКОЛКО СЪОБЩЕНИЯ, КОИТО Е ДОБРЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ:

1. ОБЯВЕН Е НОВ КОНКУРС - Скъпи потребители, съобщаваме ви че е обявен нов конкурс. Сърдечно ви каним да участвате в него, както и да гласувате в другите два. Всичко относно конкурсите можете да намерите тук: https://xaripotar.editboard.com/forum-f42/

2. ОТНОСНО РАЗПРЕДЕЛЯНЕТО по домове - В момента директорът отцъства. Ето защо не можете да бъдетет разпределени. Бих искала да ви помоля за вашето търпение. Ако до една седмица, той няма възможност да ви разпредели, това ще бъде сторено от зам.министъръ ни Кира Блек.

3. ОТНОСНО ПОСТОВЕТЕ НА УЧИТЕЛИТЕ - Тъй като повечете от учителите не са се появявали във форума скоро, а има доста желаещи да заемат местата им, тези които искат да станат учители да погледнат в темата Кандидатстване за постове и да пишат на замесник министъра ни Кира Блек.

4. ОТНОСНО ПИСАНЕТО НА РП-та - Препоръчително е РП-историйте да са поне 10-тина реда, а ако е възможно и повече. По възможност да са написани грамотно, както е помолила Кира преди мен. Искам да помоля още нещо доста важно. Забелязала съм, че доста от хората не пишат под РП, в някои от темите, което е станало поради простата причина, че другите преди тях също не са го правили. Но това не бива да става. Под РП не се пише само в свободната зона и при коментарите за книгите и др. подобни. На всички места, където има възможност е желателно да се пише под РП, като например Магазина за маг.пръчки или пък темата за закупуване на влакови билети.

5. ОТНОСНО ТЕМИТЕ И СКУКАТА - За тези, които им е скучно и още не са разпределени, нервират се и смятат да се откажат скоро от форума предлагам да разгледат по-обстойно темите в долния край на екрана на първата страница и да пускат мненията си в тях, ако все още не са го сторили, но като гледам няма мн нови мнения за книгите например. Освен това, днес пуснах някои нови теми из форума като например тази в клуба за момичета. Вие също можете да пуснете тема там. Всичко е вав ваше ръце. Забавлявайте се Very Happy

П.П. Надявам се, когато се върне админа да не ни се сърди за всичките неща дето сме изпописали из форума аз и Кира, но те не са много и винаги могат да бъдат изстрити, ако искаш Гец
Arodoet
Префект /Грифиндор/
Префект /Грифиндор/
Arodoet

Нещо Важно. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Нещо Важно.   Нещо Важно. Icon_minitimeЧет Юли 31, 2008 7:30 am

Със съжаление искам да ви съобщя, че проф. Рукууд ни напусна, защото няма възможност да се грижи за училището. Ето защо, той връчи на мен тази отговорност. Аз обаче бих желала от Кира, тя да ми помага и да ръководи училището заедно с мен, ако е съгласна, разбира се.
Зеленото чудовище
Слидеринка
Зеленото чудовище

Нещо Важно. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Нещо Важно.   Нещо Важно. Icon_minitimeВто Авг 05, 2008 12:04 pm

Сори, че го споменавам тук, ама народе почнете да си пишете домашните по Астрономия ( поне тия, които са записани ), иначе ще вадя много, ама мноооогоо точки.Пращайте ги по ЛС, или ги пишете в тетрадките си.
Т'ва беше от мен засега, сори за нахалството, че ви карам да си пишете домашните.( особено в тая тема, ама то явно никой не поглежда дали е писано нещо ново по-надолу от "Лондон" , например.)
Да знаете, че това, дето ви го казах за моя предмет важи с пълна сила и за всички други.

А, да, и мерси за вниманието.
(:
Arodoet
Префект /Грифиндор/
Префект /Грифиндор/
Arodoet

Нещо Важно. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Нещо Важно.   Нещо Важно. Icon_minitimeПон Сеп 29, 2008 11:56 am

ИМА НОВ УРОК ПО ИМ. Тези, които са записани на предмета, нека го прочетат и да си напишат домашното.
Зеленото чудовище
Слидеринка
Зеленото чудовище

Нещо Важно. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Нещо Важно.   Нещо Важно. Icon_minitimeПон Окт 06, 2008 12:07 pm

Ми кво да ви кажа...
с голям кеф ще заявя, че админа най-сетне ни даде паролата и сега всичко във форума ще бъде отново подредено.

а да, и Зиги и другия пич вече са дъст ин дъ уинд.
Arodoet
Префект /Грифиндор/
Префект /Грифиндор/
Arodoet

Нещо Важно. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Нещо Важно.   Нещо Важно. Icon_minitimeСъб Окт 11, 2008 2:36 pm

Хора, имате домашнооо!!! Зор, зор за урок. "Г-жо, кога ще имаме урок", а сега никой не пише домашното. Напишете го, преди да съм ви наплякала "Троловете" на всички Exclamation , закани се г-жа Картарская строго, професора по ИМ, макар да не й се искаше да стига до там.

П.П. За София, ходя на едно страхотно място за актьорско майсторство. Ниска цена, готини хора и помощ за желаещите да влязат в НАТФИЗ. Много подходящо и за развлечени. Който иска повече инфо да ми пише на ЛС
Arodoet
Префект /Грифиндор/
Префект /Грифиндор/
Arodoet

Нещо Важно. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Нещо Важно.   Нещо Важно. Icon_minitimeСъб Ное 08, 2008 12:42 pm

Бях предупредила, че няма да ме има до края на октомври. Днес е 8 ноември и никой, освен Чо не е написал домашното си. Предупредих ви, че ще има последствия, особено като се има напредвид че по другите предмети също не учите. Мислу че достатъчно одължавах срока, за това ви съобщавам оценките:
Фийби Хелоуел - оценка ТРОЛ и - 20т. за дома й.
Ванеса Рич - оценка ТРОЛ и - 20т. за дома й.
Хърмаяни Грейнджър - оценка ТРОЛ и - 20т. за дома й.
Джини Уизли - оценка ТРОЛ и - 20т. за дома й.
Ейми Кристън - оценка ТРОЛ и - 20т. за дома й.
Само Чо Чан получава ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН, защото е единствената написала домашното + 50т. за дома й.
П.П. Тези, които не са преминали теста от миналата година няма да имат текущи оценки, докато не се явят на поправителен. А Риси е оведомила предварително за отцъствието си, за това също няма оценка.
Sponsored content

Нещо Важно. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Нещо Важно.   Нещо Важно. Icon_minitime

Нещо Важно.
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Магическа забава! :: Важно. :: Съобщения.-