Магическа забава! Новата учебна година започва! |
|
| Грим, но не зловещото куче, а изкуството да изрисуваш лице | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Arodoet Префект /Грифиндор/
Брой мнения : 381 Registration date : 13.07.2007
| | | | Ванеса Рич Слидеринка
Брой мнения : 156 Age : 32 Registration date : 28.09.2007
| | | | Риси Уоупан Грифиндорка
Брой мнения : 78 Registration date : 30.07.2008
| Заглавие: Re: Грим, но не зловещото куче, а изкуството да изрисуваш лице Пет Авг 15, 2008 4:32 am | |
| Аз избягвам да си слагам грим,но за някои специални случаи го правя.Обичам лекия грим.Трикове нямам. | |
| | | Зеленото чудовище Слидеринка
Брой мнения : 199 Age : 31 Registration date : 06.08.2007
| Заглавие: Re: Грим, но не зловещото куче, а изкуството да изрисуваш лице Съб Сеп 06, 2008 11:31 am | |
| Мм..аз нито умея, нито пък искам да се мацотя.Всичкото ми гримиране се ограничава до черен, или червен молив.Иначе никога не съм харесвала такива, дето не спират да си гледат външния вид.Пълна тъпотия. | |
| | | HeLeNa
Брой мнения : 45 Registration date : 10.10.2007
| Заглавие: Re: Грим, но не зловещото куче, а изкуството да изрисуваш лице Пон Окт 13, 2008 2:48 am | |
| Черен молив !!! И понякога пудра... | |
| | | Arodoet Префект /Грифиндор/
Брой мнения : 381 Registration date : 13.07.2007
| Заглавие: Re: Грим, но не зловещото куче, а изкуството да изрисуваш лице Пон Окт 13, 2008 12:50 pm | |
| И тъй като аз създадох темата, е редно и аз да споделя нали? Ами в същност, моя милост въобще не се гримира. Правя го само по специален повод и дори тогава понякога пропускам, защото не съм свикнала да отделям време за това и след като се поотнеса с преобличането, се оказва че няма кога да слагам и грим Друг път пък се гримирам, но в последния момент решавам, че нищо не се получава и трия всичко като след това излизам отново без грим. А пък когато все пак си сложа грим, ми се случва да си разтъркам очите. Но всичко това е до навик. Знам, че когато започна редовно да се гримирам, ще го правя бързо, качествено и след това няма да си размазвам грима. Но нямам намерение това да става скоро, защото смятам, че едно младо момиче може само да се загрози като си слага много грим. Гримът трябва да скрива дребните дефекти, а не самият той да става един ГОЛЯМ дефект. Онзи ден например, гледам в тролея едно двадесет и няколко годишно момиче... Толкова много фон дьо тен и пудра си беше сложило, че сякаш имаше още един слой кожа. Идеше ми да го очегъртам с нокът, въпреки че не беше на мойто лице. И съм сигурна, че ако го бях сторила, щеше да падне доста. Относно черния молив, понеже виждам че доста се споменава, аз въобще не разбирам как могат хората да си слагат такова нещо. Вярно, стои доста готино, особено ако е на подходящите очи, но аз все имам чувството че ще си бракна в окото (говоря за долния клепач). Не че съм пробвала де. Сега като си спомня, така си мислех и за спиралата, пък свикнах. Та така. За десерт искам да кажа, че когато си слагам някакъв грим, гледам да е светъл и естествен и да не е в големи количества. С две думи, просто да подчертава естествената ми красота. Но въпреки това смятам, че е добре да добавя, че веднъж ходих на едно безплатно професионално гримиране и ме направиха супер, въпреки многото работи, които ми сложиха. Нооо, това са си професионалисти все пак А и гримиорката също гледаше да използве светли тонове Абе, общо взето важното е да уцелиш точния грим за точното лице, за точния повод, точното количество и точното време. Айде стига съм писала, че стана цял роман. Ле-ле Ще ви е скучно да го прочетете | |
| | | pepsss
Брой мнения : 29 Age : 28 Registration date : 28.03.2009
| | | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Грим, но не зловещото куче, а изкуството да изрисуваш лице | |
| |
| | | | Грим, но не зловещото куче, а изкуството да изрисуваш лице | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|