Магическа забава!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Магическа забава!

Новата учебна година започва!

ИндексГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Грим, но не зловещото куче, а изкуството да изрисуваш лице

Go down 
+2
Ванеса Рич
Arodoet
6 posters
АвторСъобщение
Arodoet
Префект /Грифиндор/
Префект /Грифиндор/
Arodoet

Брой мнения : 381
Registration date : 13.07.2007

Грим, но не зловещото куче, а изкуството да изрисуваш лице Empty
ПисанеЗаглавие: Грим, но не зловещото куче, а изкуството да изрисуваш лице   Грим, но не зловещото куче, а изкуството да изрисуваш лице Icon_minitimeСря Юли 30, 2008 4:07 pm

В тази тема споделете всичко, което мислите тза грима. Използвате ли такъв? Какъв грим предпочитате? Имате ли си разни трикове и ако да ще ги споделите ли с нас Very Happy
Приятно лафене по една от най-момичешките теми - гримът.
Върнете се в началото Go down
Ванеса Рич
Слидеринка
Ванеса Рич

Брой мнения : 156
Registration date : 28.09.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Грим, но не зловещото куче, а изкуството да изрисуваш лице   Грим, но не зловещото куче, а изкуството да изрисуваш лице Icon_minitimeЧет Юли 31, 2008 10:57 am

Ами аз попринцип си слагам само черен молив!Не обичам да си клепотя лицето!Някой момичета имат проблемна кожа и им се налага да слагат по един тон фон-дю тен.Аз имам един трик срещу пъпките.Всеки ден през два часа си измивам обилно лицето и от три години насам от както го правя не ми е излизала нито една пъпка Rolling Eyes Wink
http://darkschooldeateater.go-board.net/index.htm
Риси Уоупан
Грифиндорка
Грифиндорка
Риси Уоупан

Брой мнения : 78
Registration date : 30.07.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Грим, но не зловещото куче, а изкуството да изрисуваш лице   Грим, но не зловещото куче, а изкуството да изрисуваш лице Icon_minitimeПет Авг 15, 2008 4:32 am

Аз избягвам да си слагам грим,но за някои специални случаи го правя.Обичам лекия грим.Трикове нямам. cheers
Зеленото чудовище
Слидеринка
Зеленото чудовище

Брой мнения : 199
Registration date : 06.08.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Грим, но не зловещото куче, а изкуството да изрисуваш лице   Грим, но не зловещото куче, а изкуството да изрисуваш лице Icon_minitimeСъб Сеп 06, 2008 11:31 am

Мм..аз нито умея, нито пък искам да се мацотя.Всичкото ми гримиране се ограничава до черен, или червен молив.Иначе никога не съм харесвала такива, дето не спират да си гледат външния вид.Пълна тъпотия.
HeLeNa

HeLeNa

Брой мнения : 45
Registration date : 10.10.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Грим, но не зловещото куче, а изкуството да изрисуваш лице   Грим, но не зловещото куче, а изкуството да изрисуваш лице Icon_minitimeПон Окт 13, 2008 2:48 am

Черен молив !!! И понякога пудра... Rolling Eyes
Arodoet
Префект /Грифиндор/
Префект /Грифиндор/
Arodoet

Брой мнения : 381
Registration date : 13.07.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Грим, но не зловещото куче, а изкуството да изрисуваш лице   Грим, но не зловещото куче, а изкуството да изрисуваш лице Icon_minitimeПон Окт 13, 2008 12:50 pm

И тъй като аз създадох темата, е редно и аз да споделя нали? Laughing
Ами в същност, моя милост въобще не се гримира. Правя го само по специален повод и дори тогава понякога пропускам, защото не съм свикнала да отделям време за това и след като се поотнеса с преобличането, се оказва че няма кога да слагам и грим Very Happy Друг път пък се гримирам, но в последния момент решавам, че нищо не се получава и трия всичко като след това излизам отново без грим. А пък когато все пак си сложа грим, ми се случва да си разтъркам очите. Но всичко това е до навик. Знам, че когато започна редовно да се гримирам, ще го правя бързо, качествено и след това няма да си размазвам грима. Но нямам намерение това да става скоро, защото смятам, че едно младо момиче може само да се загрози като си слага много грим. Гримът трябва да скрива дребните дефекти, а не самият той да става един ГОЛЯМ дефект. Онзи ден например, гледам в тролея едно двадесет и няколко годишно момиче... Толкова много фон дьо тен и пудра си беше сложило, че сякаш имаше още един слой кожа. Идеше ми да го очегъртам с нокът, въпреки че не беше на мойто лице. И съм сигурна, че ако го бях сторила, щеше да падне доста. Относно черния молив, понеже виждам че доста се споменава, аз въобще не разбирам как могат хората да си слагат такова нещо. Вярно, стои доста готино, особено ако е на подходящите очи, но аз все имам чувството че ще си бракна в окото (говоря за долния клепач). Не че съм пробвала де. Сега като си спомня, така си мислех и за спиралата, пък свикнах. Та така. За десерт искам да кажа, че когато си слагам някакъв грим, гледам да е светъл и естествен и да не е в големи количества. С две думи, просто да подчертава естествената ми красота. Но въпреки това смятам, че е добре да добавя, че веднъж ходих на едно безплатно професионално гримиране и ме направиха супер, въпреки многото работи, които ми сложиха. Нооо, това са си професионалисти все пак Smile А и гримиорката също гледаше да използве светли тонове Wink Абе, общо взето важното е да уцелиш точния грим за точното лице, за точния повод, точното количество и точното време. Айде стига съм писала, че стана цял роман. Ле-ле Shocked Ще ви е скучно да го прочетете Sad
pepsss

Брой мнения : 29
Registration date : 28.03.2009

ПисанеЗаглавие: Re: Грим, но не зловещото куче, а изкуството да изрисуваш лице   Грим, но не зловещото куче, а изкуството да изрисуваш лице Icon_minitimeСъб Мар 28, 2009 3:43 am

Аз се гримирвам.Слагам спирала,черен молив и пудра.Свикнала съм и не мога да се откажа от това.[font=Comic Sans Ms][/fonТрикове нямам.Обичам лицето ми да не е натруфено.Аз си слагам всичко,но по малко Rolling Eyes Very Happy
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Грим, но не зловещото куче, а изкуството да изрисуваш лице   Грим, но не зловещото куче, а изкуството да изрисуваш лице Icon_minitime

Грим, но не зловещото куче, а изкуството да изрисуваш лице
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Магическа забава! :: Клубове :: Момичешки клуб-
Идете на: