| Кабинета по Трансфигурация | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Кармен Р Гост
 | |
 | |
Тру Риддъл Лекарка

Брой мнения : 113 Registration date : 16.02.2007
 | Заглавие: Re: Кабинета по Трансфигурация Пет Фев 16, 2007 11:47 am | |
| ЧУК-ЧУК може ли да задам 1 въпрос? първо казвам се Тру Риддъл ,приятно ми е .записах се на вашия предмет но кога са часовете??  | |
|
 | |
Кармен Р Гост
 | |
 | |
Тру Риддъл Лекарка

Брой мнения : 113 Registration date : 16.02.2007
 | |
 | |
Кейти Бейкър Грифиндорка

Брой мнения : 82 Age : 30 Localisation : Somewhere in the middle of nothing ... Registration date : 22.03.2007
 | Заглавие: Re: Кабинета по Трансфигурация Чет Мар 22, 2007 2:14 pm | |
| Извинете ... може ли да вляза ( колко съм примерна  ) Казвам се Кейти Бейкър и скоро се запизах за вашите часове. Може ли да ви помоля да пишете датите на домашните ( пример : 15.03 - срадя ) а не само деня, защото ще бъде по ясно за учениците. Много ви благодаря ... довиждане ( Кейти се обърна и тръшна така вратата, че тавана на кабинета се срути върху госпожата  - шегувам се ... Госпожо не го приемайте лично )
Последната промяна е направена от на Пет Мар 23, 2007 1:21 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
 | |
Кармен Р Гост
 | |
 | |
Кейти Бейкър Грифиндорка

Брой мнения : 82 Age : 30 Localisation : Somewhere in the middle of nothing ... Registration date : 22.03.2007
 | Заглавие: Re: Кабинета по Трансфигурация Чет Мар 22, 2007 3:36 pm | |
| Извинете , че пак ви безпокоя професоре, но искам да ви напомня, че аз съм нова в класа и тази седмица съм изпуснала срока за домашните, а вие не сте предали нов урок нито сте дали домашно  | |
|
 | |
Кармен Р Гост
 | Заглавие: Re: Кабинета по Трансфигурация Пет Мар 23, 2007 1:15 am | |
| Знам не съм забравила,но това не ти дава право да не си напишеш старите домашни.А и днес е последния ден за последните домашни.Така че тъкмо идваш на време,а урок ще предам другата седмица,тъй като тази някои нямаха домашни и предпочетох да им дам още ден и пропуснах деня за урок. |
|
 | |
джини_уизли

Брой мнения : 13 Registration date : 31.12.2009
 | Заглавие: Re: Кабинета по Трансфигурация Чет Дек 31, 2009 4:02 am | |
| | |
|
 | |
тонкс потър
Брой мнения : 22 Age : 28 Registration date : 11.04.2011
 | Заглавие: Re: Кабинета по Трансфигурация Вто Апр 12, 2011 11:51 am | |
| госпожо никой не отговаря на въпросите ми !!!кога ще бъда разпределена и моля ви да смените директора защото той е офлайн от 2007 годита и мен никой не ме разпределя !моля ви можете ли вие да ме разпределите искам да съм в грифиндор!!! | |
|
 | |
Sponsored content
 | Заглавие: Re: Кабинета по Трансфигурация  | |
| |
|
 | |
| Кабинета по Трансфигурация | |
|