Магическа забава!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Магическа забава!

Новата учебна година започва!
 
ИндексГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

 

 Масата на Грифиндор

Go down 
+16
Лиз Гонт
IcY_FrOzEn
Джонатан Рич
HeLeNa
Ванеса Рич
~`ТоМ`~
Джини Уизли
stefi
Джесика Рейвънклоу
~Принцесата Войн~
Зеленото чудовище
Ваорай
Arodoet
Кийра Лестранж
Кейти Бейкър
Браян Рукууд
20 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5
АвторСъобщение
Arodoet
Префект /Грифиндор/
Префект /Грифиндор/
Arodoet


Брой мнения : 381
Registration date : 13.07.2007

Масата на Грифиндор - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 5 Icon_minitimeСря Апр 16, 2008 4:54 pm

- Защо млъкна? Да не се е случило нещо лошо през ваканцията? - загрижено попита грифиндорката, като видя физиономията на Айси обаче, се сети за това какво й беше разказвала тя за родителите си. И макар да не знаеше каква злобна жена беше лелята на момичето, на Аро й стана тъжно, че слидеринката трябва да празнува с нея, вместо с родителите си. Първокурсничката дори не можеше да си представи какъв би бил празникът й без близките й да са с нея. В този миг проблемите й с Джордж си изпариха от главата й, като дребни водни капчици в горещ летен ден. Тя даже съжали, че цяла ваканция е отделила на това да мисли за тях вместо да се наслади на празника и да се забавлява. Но това вече нямаше значение, защото нямаше как да върне времето назад. Всъщност имаше. Все пак живееха в един магически свят, в който почти всичко бе възможно, но Аро все още не го знаеше.
- Ако това те успокоява и аз не прекарах кой знае колко весело - укуражително заяви момичето, макар да знаеше, че в сравнение с Айси, нейното си беше истински Рай. Ето защо тя побърза да смени темата. - Обичаш ли полачинки?
- Да, много - усмихна се най-сетне отново Айси.
- Аз също. Ям ги безспирка, макар после винаги да ме боли корем от преяждане - засмя се Аро.
- И аз - съгласи се следеринката.
За съжаление тези в тяхната чиния вече се бяха свършли. Ародоет си помисли, че би било хубаво да има още няколко, за да може събеседничката й да си хапне и да се поразвесели. В този миг, като по поръчка, чинията се изпълни сама. Двете момичета се спогледаха, усмихнаха се и започнаха отново да ядат. Това обаче не ги очуди, защото те бяха вече чудесно запознати със способността на чиниите в Голямата зала да се пълнят сами.

П.П. Няма проблем. Кратко е, но все пак е нещо.
Върнете се в началото Go down
IcY_FrOzEn

IcY_FrOzEn


Брой мнения : 166
Registration date : 06.10.2007

Масата на Грифиндор - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 5 Icon_minitimeПет Апр 25, 2008 8:35 am

- Леле , толкова е хубаво че намерих с кого да поговоря , а още по-хубавото е че си ти . Търсих Хелена навсякъде , но сякаш е потънала в дън земя ! Ходих до спалните , в общата стая , обиколих цялото езеро стигнах дори до забранената гора ! Питах Хагрид дали не я е виждал , но дори и той каза че напоследък му се губи от погледа ! Страхувам се да не и се е случило нещо ... - заговори слидеринката . Сега Хели беше човекът да когото най-много държеше , а не я беше виждала от случката в Лондон , когато грифиндорката остана при леля си за ваканцията . Погледът и се рееше в пространството и по него личеше че духом не е в залата . " Дано не се е забъркала в нещо ... " - си мислеше чернокоската и сякаш забрави за иначе любимите си палачинки . Нима човек можеше ей така да се изпари в нищото ? На Айси не и се вярваше и се мъчеше да се сети къде може да е близначето и . Тогава Аро каза : ......( ето ме най-накрая с оправена клавиатурка Smile )
Върнете се в началото Go down
Arodoet
Префект /Грифиндор/
Префект /Грифиндор/
Arodoet


Брой мнения : 381
Registration date : 13.07.2007

Масата на Грифиндор - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 5 Icon_minitimeПет Апр 25, 2008 2:21 pm

- Да... и аз не съм я виждала откакто свърши ваканцията - като също отправи поглед в нищото и се замисли - Т.е. от както се разделихме преди Коледа и заминах при родителите си - поясни тя. - Странно наистина. Все трябваше да я засека някъде. На нашата маса..., в спалнята ни..., в общата стая..., в някои от часовете... Но нямам никакъв спомен да съм я засичала.
Двете момичета бавно се спогледаха. Изведнъж сякаш преминаха тръпки по тялото на Аро, която се почувства странно..., накак... притеснено. Почувства страх, но... не знаеше от какво точно бе породен той. Същото изпита и Айси. Тя много се притесняваше за приятелката си. "Ами ако нещо се е случило с нея?", мислеха си и двете момичета и не спираха да откъсват поглед една от друга, сякаш четяха тази мисъл в погледа на другата. Те само мълчаха и се гледаха. Най-сетне Аро проговори:
- Айси, да не би да й се е случило нещо лошо? - прошепна тихо грифиндорката.
- Искрено се надявам, че не - отвърна също толкова тихо слидеринката - но... знае ли човек - добави блезнено чернокоската и сякаш нещо я прободе в гърдите.
- Стига, стига - каза вече по-високо и с друга интунация Аро, като си пое дълбоко въздух и махна с ръка, сякаш да успокои повече себе си, отколкото събеседничката си. - Всичко ще е наред вярвам го.
- Дано - промълви все още притеснено слидеринката.
- Впрочем, - сепна се изведнъж Аро, която беше префект - Ти как провери дали Хели е в общата стая или спалнята ни, след като си от... Слидерин?
Върнете се в началото Go down
IcY_FrOzEn

IcY_FrOzEn


Брой мнения : 166
Registration date : 06.10.2007

Масата на Грифиндор - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 5 Icon_minitimeВто Апр 29, 2008 2:07 am

Айси беше предвидила този въпрос още преди да заговори за Хели .
- Хах , ами няколко общи познати ... пък и щом казах че Хели я няма всички решиха че трябва да ми помогнат да я намеря . - запелтечи слидеринката като се подсмихна леко дяволито ( Rolling Eyes ) . Е истината не беше точно такава , защото точно в този момент само двама , трима грифиндорци решиха да и помогнат . Останалите просто я зяпаха и се чудеха как така Хелена я няма , като в момента стои пред тях ! ( scratch ) - Можеби трябва да я потърсим заедно .... четири очи са по-добре от две . - продължи чернокоската като реши че предната тема може да я постави в неудобно положение . Въпреки че с Аро бяха приятелки , грифиндорката беше префект и Айси можеше да бъде наказана . - Е , какво ще кажеш ? Къде ли можре да е .....


( леле резил ... нищо не се сещам ! )
Върнете се в началото Go down
Arodoet
Префект /Грифиндор/
Префект /Грифиндор/
Arodoet


Брой мнения : 381
Registration date : 13.07.2007

Масата на Грифиндор - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 5 Icon_minitimeСря Апр 30, 2008 6:41 am

Аро погледна със съмнение събеседничката си, но се усмихна. Реши да не разпитва повече и да остави нещата така. Тя имаше странното усещане, че Айси я лъже, но реши да не задълбава, защото направеше ли го щеше да бъде принудена или да я накаже или да заобиколи правилата, а в момента момичето не искаше нито едното, нито другото. Притесняваше я единствено това, да не би Хели да е издала грифиндорската парола на приятелката си, което беше АБСОЛЮТНО забранено и те да се промъкваха в чуждите домове представяйки се за другата. Но Аро с удоволствие остави всички тези мисли настрана. Натъпка в устата си още един голам последен залък палачинка и стана. След което направи знак на слидеринката, която я гледаше учудено и двета са насочиха към изхода. Преглъщайки едвам-едвам едро сдъвкания залък, Аро най-сетне каза:
- Предлагам да вървим на двора и да започнем първо от там.
Айси само поклати положително глава и се забърза след ускорилата крачка Ародоет.


(Предлагам да пишем направо там Very Happy )
Върнете се в началото Go down
Лиз Гонт

Лиз Гонт


Брой мнения : 20
Age : 26
Registration date : 01.01.2009

Масата на Грифиндор - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 5 Icon_minitimeВто Яну 06, 2009 7:14 am

На масата на "Грифиндор" седна момиче това беше Хърмаяни . Групичка от хора извърнаха глави към нея ( изглежда очакваха някого ) , но те отново се обърноха и продължиха разговора си.Хърмаяни както винаги носеше със себе си няколко книги . Момичето седна и започна да обява.
Върнете се в началото Go down
Лиз Гонт

Лиз Гонт


Брой мнения : 20
Age : 26
Registration date : 01.01.2009

Масата на Грифиндор - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 5 Icon_minitimeСря Яну 07, 2009 7:28 am

Фльр влезе в голямата зала и седна на масата на грифиндор зачетена в парче пергамент . Сова беше долетяла с писмо до нея . Тя го четеше с не особенно добро настроение .
study Crying or Very sad study Neutral study Crying or Very sad study Crying or Very sad
Пред нея стоеше чиния със съблазнително ухаещо ястие , но тя бе много тъжна и не успя да хапне нито хапка . Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Sad Crying or Very sad Sad Crying or Very sad Sad Crying or Very sad
Фльр трябваше да напусне замъка по наистина много тъжна причина
Върнете се в началото Go down
Arodoet
Префект /Грифиндор/
Префект /Грифиндор/
Arodoet


Брой мнения : 381
Registration date : 13.07.2007

Масата на Грифиндор - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 5 Icon_minitimeЧет Яну 08, 2009 8:07 am

Изведнъж до Фльор спря една фигура. Тя беше облечена в красива дълга грифиндорска мантия, на която беше избродирана буквата "П". Когато Фльор усети чуждото присаствие, повдигна глава и видя високо момиче с тъмна коса. То я наблюдаваше леко строго, но и същевременно загрижено с красивите си сини очи. Двете грифиндорки мълчаха.
- Ти си новопристигналата, нали? - запита синеочката.
- Да - тихо промълви събеседничката й, чудейки се какво ли е направила, за да привлече вниманието на Префекта.
- Аз съм Ародоет. Приятно ми е - подаде ръка Аро и този път се усмихна ведро.
- И на мен - отчаяно каза другото момиче и стисна ръката й.
- Какво се е случило, та си така унила? - попита съчувствено тъмнокоската, докато се наместваше на пейката до Фльор. - Ако не е твърде лично, за да попитам, разбира се - добави Аро и погледна загрижено събеседничката си, когато вече се бе настанила.
Върнете се в началото Go down
pepsss
Брой мнения : 29
Age : 27
Registration date : 28.03.2009

Масата на Грифиндор - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 5 Icon_minitimeСъб Мар 28, 2009 3:08 am

Днес ядохме сладки.Чувствахме се добре.Обядът мина в интересни разговори за училището.
Върнете се в началото Go down
Лиз Гонт

Лиз Гонт


Брой мнения : 20
Age : 26
Registration date : 01.01.2009

Масата на Грифиндор - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 5 Icon_minitimeЧет Апр 09, 2009 5:24 am

Фльор стоя известно време .Когато най-сетне тя проговори каза:
-В къщата на родителите ми е избухнал пожар! Новият ми настойник е Едуард Питърсън !Трябва да отида в замъка "Уинтърчайл за да се запозная с него! Надявам се , че след като се върна ще можем да се видим пак нали?
-Разбира се !-каза милата тъмнокоса префектка
Лиз се оттегли и остави купата ссъс супа все още неизяена :
Върнете се в началото Go down
Риси Уоупан
Грифиндорка
Грифиндорка
Риси Уоупан


Брой мнения : 78
Registration date : 30.07.2008

Масата на Грифиндор - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 5 Icon_minitimeВто Юли 21, 2009 6:46 am

Риси влезе бавно в голямата зала. Покрай нея бързо мина разплакано момиче. Риси я проследи с поглед, после погледна към масата на Грифиндор. Запъти се бавно натам и зае обичайното си място. Цялата зала гъмжеше. Риси се опита да различи кой за какво говори. Погледът й се спря на масата на Слидерин. Колкото и малко да бяха, те говориха предимно за уроците по куидич. Риси бързо започна да яде от обяда си, докато слушаше за какво говорят грифиндорци. "Ах, всеки едно и също" - въздъхна на ум Риси. Училище! Основната тема на грифиндорци. Риси стана и се отправи към изхода. Тръгна към към двора на училището, където щеше да си почине от скучните уроци и дългия ден.
Върнете се в началото Go down
Hermione Granger
Брой мнения : 26
Registration date : 10.04.2011

Масата на Грифиндор - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: странно   Масата на Грифиндор - Page 5 Icon_minitimeНед Апр 10, 2011 11:23 am

Хърмаяни влезе тихичко в Голямата зала. Беше изпуснала половината неделна вечеря,защото досега чете в библиотиката.Докато вървеше към мястото си на Грифиндорскота маса се оглеждаше за своите приятели-Рон и Хари. Но не ги видя... Къде ли бяха те? Тя седна и започна да яде бързо преди блюдата да са се заменили с десерта.
Върнете се в началото Go down
Harry Poter
Брой мнения : 14
Registration date : 13.08.2011

Масата на Грифиндор - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 5 Icon_minitimeСъб Авг 13, 2011 12:59 pm

Вратата се отваря вътре влиза 1 младеж на 11 години и това е Теодор Потър тръгва към масата на Грифиндор и се представя тои казва аз съм Теодор и съм нов същност все още не се ме разпределили но искам да съм във Грифиндор тои поглежда моми4ето което яде бързо отива до нея и я пита как се казваш тя му отговаря Хърмаяни тои и казва защо такова красиво моми4е като теб е само тя му отговаря ми приятелите ми не са тук тои и казва съжалявам забравих да ти се представя аз съм Теодор може някои път да излезем и казва тои тя отговаря да защо не ще ми е приятно е Хърмаяни трябва да тръгвам надявам се да се видим пак утре !
Върнете се в началото Go down
Sponsored content

Масата на Грифиндор - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Масата на Грифиндор   Масата на Грифиндор - Page 5 Icon_minitime

Върнете се в началото Go down
 
Масата на Грифиндор
Върнете се в началото 
Страница 5 от 5Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Магическа забава! :: Хогуортс!!! :: Голямата зала-
Идете на: